Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Engageret lærer til Nibe Skoles indskoling søges til tidsbegrænset stilling

Nibe Skole søger en lærer til et af vores indskolingshuse i en tidsbegrænset stilling på 26 t./ugen med ansættelse d. 1.3.18 og frem til sommerferien. Vi mangler en engageret indskolingslærer, der har lyst arbejde med indskolingens elever med hovedvægt på dansk og engelsk.  I indskolingen på Nibe Skole er eleverne tilknyttet indskolingshuse og arbejder i perioder på tværs af årgangene. Lærere og pædagoger har et tæt og forpligtende samarbejde omkring eleverne.  Du vil indgå i et teamsamarbejde i indskolingshuset på 0.-2. årgang i vores a-spor. Det er en oplagt mulighed for at møde vores indskoling.

Du skal kunne varetage følgende opgaver:

  • Dansk
  • Engelsk
  • Indskolingsfag
Har du lyst til at blive en del af et udviklende fællesskab, har vi jobbet, der passer til dig.
Nibe skole er beliggende ca. 20 km vest for Aalborg i dejlige omgivelser tæt på skov og fjord. Vi har ca. 800 dejlige elever og en flot renoveret skole.
På Nibe skole vægter vi fagligheden og den sociale læring højt. Vi vil gerne have en skole, hvor glade børn lærer meget både fagligt og socialt. Skolen er organiseret i afdelinger og som lærer er man tilknyttet et årgangsteam.
 
Vi kan tilbyde en arbejdsplads, hvor:                                                                
  • Vi indgår i tætte samarbejdsrelationer
  • Vi tager hånd om hinanden
  • Der er god mulighed for at afprøve ideer
  • Vi vægter fagligheden højt
Du kan læse mere om skolen på www.nibeskole.dk
 
Yderligere oplysninger:
Interesserede er meget velkomne til at kontakte skoleleder Ann Christina Raunsbæk, viceskoleleder Thomas Sørensen eller afdelingsleder Marianne Uhrenholt på skolens telefon 99824470.

Arbejdsstedets adresse:
Lundevej 13, 9240 Nibe

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.
Forud for endelig ansættelse indhentes der børneattest.

Ansøgningsfrist den 14.2.18 og ansættelsessamtaler d. 26.2.18

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her