Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Engageret lokaljournalist

MEDIEHUSET HERNING FOLKEBLAD SØGER:

Engageret lokaljournalist
- med næse for gode historier

Herning Folkeblad søger pr. 1. juni en journalist, der brænder for at skrive historier fra Vildbjerg-, Aulum- og Kibæk-området. Du bliver en del af et dygtigt journalistisk team sammen med egnsredaktør Henrik Lind Jørgensen og journalist Ida True Berg. Redaktionen er fysisk placeret i Vildbjerg, men historierne skrives fra Haderup i nord til Stakroge i syd.

  • Du er en engageret allround-journalist og en god formidler, der har en velskrivende pen og sætter en ære i at levere fejlfrit, kvikt og i høj kvalitet.

  • Du engagerer dig gerne i lokalsamfundet og er god til at opbygge og vedligeholde dit kildenetværk.

  • Du er udadvendt, nyder kontakten med kilder og læsere, og du brænder for et konstruktivt, kritisk samspil med dit lokalområde og egnen - og med kollegerne.

Du har måske hørt om Vildbjerg på grund af en stor fodboldturnering. Aulum er kendt som foreningernes by. Og i Kibæk laver en kendt fabrik både partytelte og overdækninger til gylletanke. Området er en del af Herning Kommune, men er kendetegnet ved mange mindre lokalsamfund med hvert sit særpræg - og ikke mindst stolthed og indbyggere, der har en særlig grund til at bo netop der.

Tilsæt nogle af Danmarks markante naturområder, store industrivirksomheder og alskens fritidstilbud, og du har grundlaget for et område, der rummer en masse historier. De fortjener at blive fortalt. Godt fortalt. Det skal du være med til i en fleksibel, varieret og travl dagligdag.

Vi lægger vægt på at komme vidt omkring. Hele tiden. Så det er et krav, at du er god til at få idéer og konstant er opmærksom på den gode historie. Du skal være med til at åbne lokalborgernes øjne for alt det, de ikke vidste, at de gik glip af.

Vi er en redaktion, som tager lokalsamfundet alvorligt. Vi samarbejder om at levere og udvikle gode produkter, og vi dækker i fællesskab lokalområdet til de daglige sider i Herning Folkeblad, nyhedssitet herningfolkeblad.dk og ugeaviserne Lokalavisen og Ugeposten.

Vi forventer, at du leverer lige begejstret til alle udgivelser og platforme, og at du er digitalt fremme i skoene og mestrer online mindst lige så godt som print. Du kan fotografere - og også lave video, når historien kalder på det. Du indgår i webvagter på hovedredaktionen i Herning.

Du er en god kollega, der gerne går en ekstra meter for holdet. Du har et godt humør, er med til at skabe et rart og kreativt, redaktionelt miljø samt lever rigtigt  nt med travlhed og pressede deadlines.

Du skal have kørekort og egen bil. Desuden skal du bo i eller flytte til Herning Folkeblads udgivelsesområde.

VI FORVENTER DESUDEN, AT DU:

  • Er uddannet journalist - gerne med joberfaring fra en lokalredaktion

  • Mestrer både samarbejde og selvstændighed

  • Har næse for nyheder og gode historier - og får skæve ideer

  • Er fyldt med ideer og initiativ - og kan omsætte begge dele i både bogstaver og bytes

  • Ser store muligheder i samspillet mellem avis, web og SoMe

  • Er systematisk, struktureret og god til planlægning og så håber vi, at du er klar til at udfordre plejer - også vores vaner. Samt at du kan lære os noget nyt

Har du spørgsmål om jobbet, er du meget velkommen til at kontakte egnsredaktør Henrik Lind Jørgensen på 51 16 38 14 eller chefredaktør Vibeke Larsen på 20 16 00 68.

ANSØGNING:

Vedlagt cv sendes til chefsekretær Tina Nortvig Mortensen på tnm@mediehusenemidtjlland.dk. Mærket Lokaljournalist.

Bemærk kort ansøgningsfrist: 22. april kl. 12.00.

Forventet tiltrædelse: 1. juni 2021.

Herning Folkeblad er en del af Mediehusene Midtjylland, som er en selvstændig fondsejet medievirksomhed i Midtvestjylland, som primært dækker kommunerne Herning, Ikast-Brande, Silkeborg og Skive. Virksomheden har ca. 200 ansatte. Medievirksomheden er funderet på lokal journalistik og salg, samt med de centrale administrative og økonomiske funktioner samlet i Herning. Virksomhedens styrende værdigrundlag bygger på nytænkning, lokalperspektivering, samspil og troværdighed. Disse værdier er rygraden i virksomheden. De enkelte lokale mediehuse består af mennesker, som arbejder for mennesker, og har den lokale borger i fokus. Lokale nyheder samt inspiration til et bedre liv er ledestjernerne i alt mediearbejdet. Overskuddet fra medievirksomheden udloddes til gode lokale formål inden for kultur, sport, erhverv og uddannelse.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.