Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Engageret madproffessionel til Gladsaxe Skovbørnehave

Har du lyst til at lave madpakker til cirka 30 glade børn i Gladsaxe Skovbørnehave?

Vi søger en uddannet ernæringsassistent eller en person med anden relevant faglig erfaring, som kan finde en balance mellem "det køkkenfaglige" og "det pædagogiske" måltid.

I Gladsaxe Skovbørnehave er vi i skoven hver dag undtagen mandag, derfor skal der primært laves madpakker. Derudover kommer du som ansvarlig for køkkenet til at udarbejde menuplaner, foretage indkøb, stå for rengøring og egenkontrol og lave lune retter og mad på bål. Vi har en forventning om, at du selv kan planlægge dit arbejde og holde dig inden for det afsatte madbudget. Maden skal laves efter fødevarestyrelsens anbefalinger med afsæt i økologimærket (sølv) og måltidsmærket.

Som køkkenansvarlig er du ikke alene, du vil indgå i et tværfagligt køkkennetværk, hvor du får mulighed for at få sparring, dele viden og få ny inspiration fra dine kolleger i område Skovbrynet.

I det daglige vil du være en del af en lille børnehave med et godt arbejdsmiljø og et engageret og stabilt personale. Vi ønsker, at du bliver en del af børnenes hverdag så meget som muligt, ved for eksempel at bidrage inspirerende til den pædagogiske hverdag i forhold til dit arbejdsfelt, madmod og maddannelse.

Stillingen er på cirka 15 timer om ugen, og fordeles efter aftale.

Løn og ansættelsesvilkår
Eter overenskomst.

Vil du vide mere?
For flere uddybende oplysninger om stillingen, kan du kontakte leder Karina Bech på 44 98 20 24.

Ansøgningsfrist
17. februar 2020.

I Gladsaxe Kommune har vi røgfri arbejdstid.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.