Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Engageret medarbejder til sagsbehandling af tinglysningsafgifter

Vil du være med til at skabe fundamentet for finansieringen af det danske velfærdssamfund? Og trives du i en myndighedsrolle, hvor du med tillidsbaseret dialog og faglighed er med til at sikre, at virksomhederne betaler korrekte afgifter til tiden? Så er du måske vores nye kollega i Afgifter i Høje-Taastrup.

Enhedens opgaver
Afgifter 1 arbejder med efterprøvelse af tinglysningsafgiften og sagsbehandler anmodninger om tilbagebetaling af tinglysningsafgiften. Vi står desuden overfor en forandringsproces, hvor vi skal gentænke og optimere vores arbejdsgange.

Sagsbehandlingsopgaver
I din rolle som sagsbehandler, vil du arbejde med efterprøvelse af tinglysningsafgift og sagsbehandle anmodninger om tilbagebetaling af tinglysningsafgift. I starten af din ansættelse må du påregne en overvægt af lettere sagsbehandling. På sigt vil dine arbejdsopgaver blive af tungere karakter.

Du vil få en fleksibel hverdag, hvor mange af opgaverne kan planlægges, så det passer dig bedst. Vigtigst er, at du med et stort engagement og professionalisme kan sikre, at borgere og virksomheder får en ordentlig, pålidelig og hurtig behandling.

Proaktiv og serviceminded
Vi forestiller os, at du har erfaring med sagsbehandling og meget gerne erfaring med tinglysningsafgiftsloven. Alternativt er du måske lige blevet færdig med din uddannelse som kontorelev. Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har erfaring inden for afgiftsområdet. Det vigtigste er, at du har mod på og interesse for at sætte dig ind i tinglysningsområdet.

For at få succes i jobbet er det vigtigt, at du tænker helhedsorienteret og kan arbejde selvstændigt. Du agerer professionelt, ser vigtigheden i at være serviceminded, og forstår at sætte virksomheder og borgere i centrum.

Herudover forventer vi, at du:

  • sætter en ære i at vores sager håndteres korrekt og effektivt
  • er proaktiv og selvledende af natur
  • arbejder struktureret med dine opgaver
  • har øje for procesoptimering i opgaveløsningen.

Med din positive indstilling er du med til at gøre en forskel og sikre, at vi kommer i mål med enhedens opgaver.

Din nye enhed – Afgifter 1
Afgifter 1 er lokaliseret i Høje-Taastrup består af 19 medarbejdere. Du vil indgå i et fagligt stærkt team af gode kollegaer med en uhøjtidelig omgangstone. Dagligdagen er præget af frihed under ansvar.

Enheden er organisatorisk placeret i afdelingen Afgifter. I Afgifter er vi ca. 120 medarbejdere fordelt i hele landet, som arbejder med kontrol, vejledning mv. inden for afgiftsområdet.

Afgifter er en afdeling i Skattestyrelses fagområde Erhverv. I Erhverv arbejder vi målrettet for at sikre, at virksomhederne betaler de korrekte skatter og afgifter til tiden

Ansøgning og Kontakt
Send din ansøgning, cv og eventuelt yderligere materiale via linket ”Søg stillingen” senest d. 1. juli 2020. Vi forventer at afholde samtaler i uge 28 og 29.

Du er velkommen til at kontakte chefkonsulent Christian Berg på telefon 72 38 58 79, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK) eller overenskomst for fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Forventet tiltrædelse per 1. september 2020.

Arbejdsstedet er indtil videre Helgeshøj Allé 9, 2630 Taastrup.

Der vil forud for ansættelse blive indhentet straffeattest.

Om Skattestyrelsen
’Vi sikrer, at borgere og virksomheder betaler korrekte skatter og afgifter til tiden’

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre finansieringen af det, vi er fælles om.

Uanset, hvilken jobfunktion du skal varetage i Skattestyrelsen, kommer du til at arbejde med at sikre finansieringen af velfærdssamfundet og meget af det, der skaber sammenhængskraft i Danmark; skoler, hospitaler, veje og meget mere. Vores organisation er fyldt med specialister, der arbejder sammen på tværs af mange forskellige fagligheder og geografisk placering, så du bliver en del af et mangfoldigt fællesskab, hvor vi løser komplekse og krævende opgaver. Som ny vil du opleve, at læringskurven er stejl, og at du bygger kompetencer, der vil følge dig i din videre karriere.

Læs mere om Skattestyrelsen på www.sktst.dk

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.