Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Engageret medarbejder til sundhedsrådgivning

- i krydsfeltet mellem sundhed og forsikring

Euro Accident befinder sig i en spændende udvikling med nye, spændende opgaver og flot fremgang. Vi har således brug for dygtige medarbejdere, der har lyst til at arbejde i en virksomhed præget af omsorg, handlekraft og nytænkning, og som deler vores vision om en tryg og sund verden. Til vores kontor i København søger vi derfor en udadvendt og faglig dygtig medarbejder til at stå for den daglige kontakt med vores kunder og yde dem kyndig, sundhedsfaglig rådgivning.

Stillingen
Hos Euro Accident har vi en filosofi om, at gode forsikringer og sunde medarbejdere skaber fremgangsrige virksomheder. Vores forsikringskoncept hedder Holdbare Medarbejdere og er nyt i Danmark, mens det i Sverige er en veletableret succes gennem mange år.

Din vigtigste opgave bliver at yde vores kunder kyndig, sundhedsfaglig rådgivning, når de ringer ind med helbredsmæssige udfordringer. Med udgangspunkt i vores koncept skal du i hver enkelt sag samtidig vurdere risikoen for langtidssygemelding, så vi proaktivt kan igangsætte hurtig behandling og forhåbentlig forhindre langtidssygdom.

Du skal desuden rådgive vores kunder om brugen af deres sundhedsforsikring, stå for skriftlig og telefonisk kontakt med kunderne, hjælpe dem med at navigere i det offentlige sundhedssystem, henvise dem til relevant behandling og booke aftaler hos vores sundhedsfaglige samarbejdspartnere.

Du kommer til at deltage aktivt i vores dagligdag og hjælpe os med at udvikle vores rutiner både fagligt og menneskeligt. Du skal indgå i det gode samarbejde med vores andre kontorer samt  vores sundhedsfaglige samarbejdspartnere og netværk.

Alle sager skal dokumenteres i vores it-system, så det er vigtigt, at du er fortrolig med MS Office. Det er også nødvendigt, at du taler og skriver dansk på et tilfredsstillende niveau. Derudover vil det være en fordel, at du forstår svensk.

Personen
Du bliver en del af vores sundhedsrådgivning, og derfor har du allerede en solid erfaring inden for sundhedsforsikringer. Du har eventuelt en uddannelse som sygeplejerske. Derudover har du mod på at lære nyt og udvikle dig både fagligt og personligt.

Du er en positiv og udadvendt person, der trives med at tale med mange mennesker hver dag. Du er energisk, empatisk, serviceminded og frem for alt løsningsorienteret, idet kunderne henvender sig med mange forskellige problemstillinger. Du kan herudover arbejde selvstændigt, men er også en god holdspiller.

Dit motto må gerne være noget i retning af ’forandring fryder’.

Du deler vores værdier
Vi har en kultur og et fællesskab i Euro Accident, som er formet af vores værdier: omsorg, handlekraft og nytænkning. Dem er vi stolte af, og for at passe ind i kulturen må du dele vores værdier og brænde for visionen om en tryg og sund verden, som vi hverdag arbejder hårdt på at realisere. Vi går nemlig op i sundhed – både vores kunders og vores egen. Derfor træner vi også sammen hver fredag.

Vi tilbyder
Euro Accident er en ambitiøs og ansvarlig virksomhed med højt til loftet. Du bliver en vigtig medspiller i vores daglige arbejde i tæt parløb med et lille team af gode kolleger. Vi lover, at din stemme vil blive hørt, dine resultater vil blive set, og at du får lov til på egen hånd at præge både retning og tempo.

Vi tør også godt love, at du både fagligt og menneskeligt vil udvikle dig, og at vi er i samme båd hele vejen – både når det er sjovt, og når det er alvor.

Arbejdstiden er 37 timer om ugen, og du kan se frem til en attraktiv lønpakke og pensionsordning. Kontoret ligger i Ørestad tæt ved metro og tog.

Ansøgning
Du kan sende din ansøgning via knappen "Send ansøgning".vores hjemmeside www.euroaccident.dk. Vi holder interviews løbende.

Har du spørgsmål, så kontakt venligst Helle Lind på tlf.  30 53 06 78 eller på mail hbl@friends.dk

Forsikringer plus sundhed skaber holdbare medarbejdere
Med visionen om at skabe en tryg og sund verden gennem holdbare medarbejdere tilbyder Euro Accident forsikringer plus sundhed gennem mæglere og partnere.

Euro Accident er en virksomhed i stærk vækst med mere end 1,3 mia. SEK i præmieindtægter og 230 medarbejdere fordelt på kontorer i Växjö, Stockholm, Malmø, Gøteborg, Örnsköldsvik og København.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.