Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Engageret medarbejder til udgående kontrolaktioner og sagsbehandling i projekt Illegal hos Skattestyrelsen i Høje-Taastrup

Har du en baggrund inden for afgifter, skat, moms, regnskab eller revision, og kunne du tænke dig at understøtte vores arbejde mod illegal handel på afgiftsområdet via udgående kontrolaktioner og sagsbehandling på kontoret? Trives du også i et arbejde som kan indeholde komplekse problemstillinger? Så er du måske vores nye kollega i Afgifter.

Alsidige opgaver og teamwork med dygtige kollegaer
Som medarbejder i Afgifter 4 vil du komme til at arbejde med et af vores store fokusområder; den illegale handel på afgiftsområdet. Du vil blive tilknyttet et team, som arbejder med kontrol og sagsbehandling af illegalt importerede afgiftspligtige varer på tværs af Danmark og ved grænsen. Din arbejdstid vil derfor være kombineret af dage på kontoret og dage med udgående kontroller, der i noget omfang udføres udenfor normale arbejdstider. I perioder vil du desuden skulle samarbejde tæt med eksterne samarbejdspartnere, som fx politi og Fødevarestyrelsens Rejsehold.

I dit arbejde som kontrolmedarbejder vil du ofte stå overfor udfordrende og komplekse sager og afgørelser. Det er derfor vigtigt, at du kan kommunikere klart og letforståeligt i dine skriftlige afgørelser, såvel som i dit møde med virksomheder og borgere, når du er på udgående kontroller.

Trivsel og udvikling i Afgifter
Som medarbejder i Afgifter, vil du blive del af en afdeling der sætter stort fokus på trivsel, samarbejde og faglighed. Vi tilbyder blandt andet vores medarbejdere en høj grad af fleksibilitet, med meget medansvar i forhold til planlægning og løsning af opgaverne.

Da arbejdet i Afgifter er organiseret i projekter, som arbejder forskelligt med de mange typer af afgifter, vil du over tid få mulighed for at indgå i andre projekter og arbejde med nye afgiftsområder og virksomhedstyper.

I Afgifter har vi desuden snitflader ud mod mange andre afdelinger i Skatteforvaltningen, mens vi har samarbejder med eksterne brancher og andre styrelser. Du vil derfor få rig mulighed for at opbygge et solidt netværk i forbindelse med dit arbejde i afdelingen.

Engageret kontrolmedarbejder med faglig erfaring
Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund, f.eks. SKATs fuldmægtig uddannelse, skatterevisor, anden relevant intern uddannelse i Skatteforvaltningen, anden revisionsmæssig uddannelse eller lignende uddannelse på bachelor- eller diplomniveau.

Alternativt kan du have opnået tilsvarende faglighed, kvalifikationer og kompetencer gennem din erhvervserfaring. Det er en fordel med et godt kendskab til sagsbehandling, skatte-, afgifts- og momsret samt forvaltningsret, men skulle du mangle viden inden for nogle af de nævnte områder, vil du blive oplært af kompetente kollegaer.

For at få succes i jobbet er det vigtigt at:

  • Du træffer fagligt funderede beslutninger på et gennemarbejdet grundlag
  • Du arbejder struktureret med dine opgaver
  • Du kan bevare overblikket i stressede situationer og i sager med lange forløb eller korte frister
  • Du trives i et miljø, hvor gode samarbejdsevner og vidensdeling vægtes højt
  • Du har en professionel adfærd i mødet med virksomheder og deres rådgivere
  • Du har lyst til at fordybe dig i afgiftsområdet og bidrage til opfyldelse af projektmålene


Din nye arbejdsplads
Du vil blive tilknyttet Afgifter 4 i Høje-Taastrup. Her vil du indgå i et stærkt fagligt team af 21 gode kollegaer med en humoristisk og uhøjtidelig omgangstone.

Afgifter består af 6 enheder og ca. 130 medarbejdere, fordelt i hele landet, med fokus på kontrol, vejledning mv. inden for illegal indførsel af afgiftspligtige varer, varebaserede punktafgifter samt energi- og miljøafgifter.

Vi arbejder målrettet for at sikre, at virksomhederne betaler de korrekte skatter og afgifter til tiden.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning, CV og eventuelt yderligere materiale senest 15. januar 2021 via linket ”Søg stillingen”.

Samtaler vil finde sted hurtigst muligt efter fristens udløb. Tiltrædelse 1. marts 2021 eller efter aftale. Samtaler gennemføres for tiden via Teams, Skype eller lign.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte funktionsleder Niels Fischer på tlf. nr. 72 38 91 79 eller konsulent Jan Grøn Iversen på tlf. 72 37 45 87.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK) eller overenskomst for fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Ansættelse vil være i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted bliver indtil videre Helgeshøj Allé 9, 2630 Taastrup.

Der vil forud for ansættelse blive indhentet straffeattest.

Om Skattestyrelsen
’Vi sikrer, at borgere og virksomheder betaler korrekte skatter og afgifter til tiden’

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre finansieringen af det, vi er fælles om.

Uanset, hvilken jobfunktion du skal varetage i Skattestyrelsen, kommer du til at arbejde med at sikre finansieringen af velfærdssamfundet og meget af det, der skaber sammenhængskraft i Danmark; skoler, hospitaler, veje og meget mere. Vores organisation er fyldt med specialister, der arbejder sammen på tværs af mange forskellige fagligheder og geografisk placering, så du bliver en del af et mangfoldigt fællesskab, hvor vi løser komplekse og krævende opgaver. Som ny vil du opleve, at læringskurven er stejl, og at du bygger kompetencer, der vil følge dig i din videre karriere.

Læs mere om Skattestyrelsen på www.sktst.dk.

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.