Engageret og ambitiøs myndighedssagsbehandler til Ungegruppen i Borgercenter Børn og Unge - Bispebjerg

Borgercenter Børn og Unge er en del af Danmarks største socialforvaltning, som har myndighedsansvaret overfor byens udsatte børn og unge. Vi skaber en positiv forandring for og med de børn, unge og deres familier i København, der har mest brug for hjælp. Vores arbejde er baseret på høj faglighed, systematik og samarbejde med borgerne.   
 
Myndighedsopgaven løses i seks lokale enheder: Amager, Bispebjerg, Brønshøj-Husum-Vanløse, City-Østerbro, Nørrebro, Valby-Vesterbro.  
 
Borgercenter Børn og Unge Bispebjerg (BBU Bispebjerg) er en arbejdsplads, hvor vi er ca. 85 medarbejdere, som løser opgaver både indenfor administration, sagsbehandling, foranstaltning og rådgivning. BBU Bispebjerg er optagede af at sætte rammen for et insisterende samarbejde med udsatte børn og unge, deres familier og netværk. Vi arbejder med udgangspunkt i "den løsningsfokuserede metode" og Signs of Safety og har derfor særlig opmærksomhed på inddragelse af både det private og det professionelle netværk omkring familien.  
 
Det er afgørende for os, at vores sagsbehandling lever op til borgernes retskrav og god forvaltningsskik og vi forventer, at du i en travl hverdag kan møde borgerne ligeværdigt, respektfuldt og i øjenhøjde samt sikre at opgaverne løses rettidigt og indenfor de fastsatte rammer.  
 
Lidt om stillingen i ungegruppen  
Som sagsbehandler vil du få en helt central rolle i samarbejdet med den unge. Det betyder, at du skal bruge tid på at være tilgængelig og nærværende i samarbejdet med den unge, familien og samarbejdspartnerne.   
Du vil indgå i en gruppe med 12 myndighedssagsbehandlere, hvoraf to af sagsbehandlerne alene tager sig af udarbejdelse af de børnefaglige undersøgelser. Derudover er der i ungegruppen tilknyttet kontaktperson/familiebehandler samt en kriminalpræventiv indsats: Den Korte Snor.  
 
Lidt om dig
Vi ønsker som udgangspunkt en kollega med erfaring som myndighedssagsbehandler indenfor børne- eller ungeområdet, og en kollega som har et positivt menneskesyn og er en god inspirator i enheden.  
  • Du er uddannet socialrådgiver eller socialformidler 
  • Du brænder for myndighedsarbejdet ved både jura, økonomi og sagsførelse, er fortrolig med skriftlig formidling og har en robust personlighed 
  • Du skal synes, at dokumentationsarbejdet både er spændende og nødvendigt. Du kan arbejde selvstændigt og struktureret og ikke mindst kan du bevare overblikket i en travl og omskriftlig hverdag.   
Lidt om hvad du får 
  • En mulighed for at bidrage til udviklingen af det faglige arbejde på ungeområdet i en ambitiøs organisation under udvikling   
  • En gruppe med godt socialt sammenhold og god kollegial sparring  
  • En introduktionsplan, der giver dig et fast afsæt for at lære vores praksis og Københavns Kommune at kende  
  • Et arbejde med høj grad af indflydelse og ansvar   
  • En enhed som giver tid og mulighed for faglige øverum og vidensdeling  
  • Fokus på faglighed, etik og barnets retssikkerhed.  
Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter reglerne om Ny Løn. Stillingen er som udgangspunkt på 37 timer ugentligt, men deltid er muligt. Stillingen er til besættelse snarest muligt. Ansættelse kan dog først finde sted, når der er indhentet udvidet straffe- og børneattest.  
 
Yderligere oplysninger  
Hvis du ønsker at vide mere kan du kontakte afdelingsleder Marianne Andersen på 2868 2594 eller socialfaglig koordinator Anne-Katrine Lild på 2686 4018.  
Du kan også besøge hjemmesiden: www.kk.dk/bbu
Ansøgningen skal være på én side og CV på én side. Der skal ikke medsendes udtalelser, eksamenspapirer m.v. – dette rekvireres eventuelt efterfølgende.  
 
Søg stillingen via nedenstående link senest tirsdag den 24. april 2018.   
Samtaler forventes afholdt den 26. april 2018.
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Sagsbehandler til Borgercenter Børn og Unge Bispebjerg

BBU Bispebjerg

Kan du lide en spændende hverdag med høj grad af indflydelse og ansvar? Så er det dig, vi søger som sagsbehandler i BBU Bispebjerg. Borgercenter Børn og Unge (BBU) Bispebjerg søger en sagsbehandlerkollega til en fast stilling i Skolegruppen med tilt...
Indrykket:28. marts 2018
Udløbsdato:23. april 2018

Myndighedssagsbehandler på hjemmetræningsområdet i Borgercenter Handicap

Børn HUF og hjemmetræning

Vil du hjælpe københavnske børn og unge med handicap til at få mere livskvalitet og øget selvhjulpenhed? Er du ambitiøs, tænker du helhedsorienteret, og er du nysgerrig på at finde løsninger sammen med andre? Så er du måske den nye kollega, vi søger...
Indrykket:28. marts 2018
Udløbsdato:22. april 2018

Koordinerende sagsbehandlere til Jobcenter København

CAB Afdeling 8

Har du lyst til at være med til at sætte dit præg på landets største jobcenter? Vil du udvikle dig i en travl og spændende stilling som koordinerende sagsbehandler? Ønsker du at være på en dynamisk arbejdsplads? Jobcenter København søger koordineren...
Indrykket:5. april 2018
Udløbsdato:1. maj 2018

Myndighedssagsbehandlere til Børnegruppen i Borgercenter Børn og Unge Brønshøj-Husum-Vanløse

BBU Brønshøj-Husum-Vanløse - Børnegruppe

Har du lyst til at blive en del af en velfungerende og ambitiøs gruppe, der arbejder for at hjælpe socialt udsatte børn og deres familier om at finde løsninger, der bidrager til selvhjulpenhed og social mobilitet? Borgercenter Børn og Unge, Brønshøj...
Indrykket:5. april 2018
Udløbsdato:23. april 2018

Sagsbehandler til børneområdet i Borgercenter Handicap

Børn Autismeteam

Ønsker du at være med til at skabe en positiv forandring for børn med funktionsnedsættelse? Så er du måske den sagsbehandler, vi mangler. Børneområdet i Borgercenter Handicap søger en dygtig og ambitiøs sagsbehandler til vores team Tættere på famili...
Indrykket:9. april 2018
Udløbsdato:24. april 2018