Engageret og dygtig kok, cater, ernæringsassistent eller lignende til køkkenet på Lions Kollegiet i Center for Erhvervet Hjerneskade

Er du dygtig til at tilberede god hverdagsmad og skabe madglæde hos beboere og brugere med erhvervet hjerneskade? Og vil du være med til at løfte og videreudvikle vores madtilbud, så det imødekommer beboernes mange, forskelligartede behov?

Køkkenet i Lions Kollegiet søger en engageret og dygtig kok, cater, ernæringsassistent eller lignende til en fuldtidsstilling.

Dine arbejdsopgaver er alle relateret til produktion af maden til vores beboerafdelinger og til vores café. Det betyder, at du skal tage del i det daglige arbejde i hele køkkenet. Derudover skal du have lyst til at udvikle menuplaner, herunder nytænke vores salater og sammensætte diæter/tilpasset kost til beboere med dysfagi eller andre kostrelaterede udfordringer. Du kommer også til at samarbejde med personalet på beboerafdelingerne om at finde de bedst mulige måltidsløsninger for beboerne.

Vi ønsker os, at du:

  • er en dygtig madhåndværker og vil sikre, at den mad vi tilbereder, er af god kvalitet
  • har ambitioner om at lave sund, velsmagende og klimavenlig mad
  • har lyst til at engagere dig i beboernes madbehov og ønsker
  • kan arbejde selvstændigt og struktureret og er fleksibel

Vi kan tilbyde en spændende arbejdsplads med gode muligheder for faglig udvikling, læring og ansvar. Vores vision er at lave hjemmelavet god og velsmagende hverdagsmad og så vidt muligt undgå madspild. Vi er åbne for inspiration og nytænkning, og du vil få mulighed for at eksperimentere med nye retter og sammensætninger – du må meget gerne forstyrre os med din nysgerrighed.

Vi er særligt stolte af vores økologiske spisemærke i sølv og ser frem til at arbejde med at implementere Københavns Kommunes Mad- og måltidsstrategi i de kommende år. Vi afholder og udvikler løbende forskellige arrangementer i en tværfaglig indsats som fx Smagens Dag, der er for beboere, pårørende og medarbejdere i fællesskab.

Vi er optaget af et godt teamsamarbejde og er alle ansvarlige for at bevare og styrke vores gode arbejdsmiljø. VI samarbejder omkring opgaverne og hjælper hinanden i en uformel tone præget af dialog og humor.

Dit arbejdssted vil være Lions Kollegiet på Tuborgvej, København NV. Lions kollegiet er et bo-, aktivitets- og rehabiliteringstilbud til voksne med kompleks, erhvervet hjerneskade. Du kan læse mere om Lions Kollegiet på lionskollegiet.kk.dk.

Yderligere oplysninger
Stillingen er på 37 timer om ugen med ansættelsesstart den 1. december 2020. Arbejdstiden ligger som udgangspunkt fra kl. 7-14.30, dog kan aften-, weekend- og helligdagsvagter forekomme.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte køkkenleder Eva Dybelund på 3531 9077 eller 2369 0154.

Vil du være med i vores køkkenteam på Lions Kollegiet, så send en motiveret ansøgning.

Søg via nedenstående link senest fredag den 23. oktober 2020
Samtaler afholdes snarest derefter.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.