Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Engageret og energisk dagtilbudsleder til Klostermarkens Børnehus

Vi er på udkig efter en leder, som har blik for helheden og som sætter en tydelig pædagogisk retning for målet om et højkvalitets dagtilbud. Vi ønsker en leder som motiveres af at inspirere og udvikle børn og medarbejdere og som kan videreføre det pædagogiske fundament, der gør, at det er sjovt både at være barn og voksen i Klostermarkens Børnehus.    

Hvad er vores forventninger til dig?
Vi ønsker en pædagogisk fagligt velfunderet leder, som både besidder ledelseskompetencer, didaktiske kompetencer og relationskompetencer. Du er en tydelig leder, som kan sætte retning og følge den og som samtidig er lydhør i respekt for personalets medindflydelse. 

Du skal være rollemodel og have et særligt blik for personalets trivsel, som vi ser som en grundlæggende forudsætning for at kunne understøtte alle børns trivsel, udvikling og læring.

Som leder skal du sikre løbende udvikling af pædagogisk praksis bl.a. gennem faglig sparring og facilitering af pædagogiske processer. Du skal sikre en systematisk refleksion og evaluering i professionelle læringsfællesskaber og kunne forestå en tæt opfølgning på mål og resultater. Du skal have et skarpt blik for optimal ressourceanvendelse og have flair for de administrative opgaver.

Du bliver leder for en gruppe kompetente og engagerede medarbejdere, som gennem løbende kompetenceudvikling skal yde deres bedste for alle børn og familier i Klostermarkens Børnehus. Du skal således både støtte og guide, motivere og gå foran, - ja i det hele taget skal du se muligheder og vove fornyelse.

Du skal i samspil med faglige fyrtårne og det pædagogiske personale arbejde målrettet på at implementere den styrkede pædagogiske læreplan i alle dele af den pædagogiske hverdag.

Du skal være i dialog og kunne kommunikere på mange planer, både med forældrebestyrelse, kolleger, medarbejdere og ikke mindst borgere og øvrige samarbejdsrelationer i Ringsted Kommune. Og du skal formå at udvikle arbejdspladsen i overensstemmelse med politiske tanker og visioner i samspil med Børnecentret og de øvrige institutioner i kommunen.

Hvem er du?
Du er den engagerede, initiativrige og nysgerrige type, der besidder stor faglig viden og en brændende interesse for at skabe de bedste rammer for alle børns udvikling, herunder at du har erfaring i arbejdet med udsatte børn.  

Du arbejder struktureret og har således blik for både de fysiske, de organisatoriske og de pædagogiske betingelser som vigtige forudsætninger for personalets arbejde og børnenes udviklingsmuligheder i inkluderende læringsmiljøer. Og du har erfaring med implementering af den styrkede pædagogiske læreplan og gerne dokumenteret erfaring med at implementere nye udviklingstiltag.

Helt overordnet har du et positivt menneskesyn, der uanset situation eller opgave tilstræber åben kommunikation med både forældre, medarbejdere og andre aktører. Personligt hviler du i dig selv og du evner både at lytte, men også at udfordre. Du har gode motivations- og samarbejdsevner, og du formår at skabe et godt samspil også i de svære situationer. Du har personlig udstråling og en anerkendende tilgang og ikke mindst blik for det enkelte menneskes værdier - uanset om det er små eller store mennesker. 
Vi forventer, at du er synlig i dagligdagen, så du har en fornemmelse for, hvad der rører sig. Du skal være god til at inddrage både forældrebestyrelsen og alle forældre på en naturlig måde i institutionens hverdag. Du skal i det hele taget være lederen, der magter at håndtere de daglige udfordringer, men samtidig også stræber efter stadig højere kvalitet i tilbuddet, så Klostermarkens Børnehus er på forkant med den pædagogiske udvikling på dagtilbudsområdet.  

Det er en fordel, hvis du kender til den neuroaffektive tilgang i arbejdet med børn, da Klostermarkens Børnehus arbejder med LUN. Leg, udvikling og nærvær handler om at opbygge og styrke børns følelsesmæssige og sociale ressourcer gennem glædesfyldt, engageret og struktureret leg og samspilsoplevelser.  

Ud over en pædagogisk uddannelse ser vi gerne, at du har erfaring med ledelse af en daginstitution og at du har relevant efteruddannelse fx diplom i ledelse.

Du skal indgå konstruktivt og kreativt i et velfungerende dagtilbudsområde i Ringsted Kommune, hvor du bliver en del af lederteam på 24 ledere og et mindre ledernetværk på 8 ledere.

Det forventes, at du tager din del af ansvaret for at opfylde de kommunale målsætninger på Børne- og ungeområdet – som de er udtrykt i Børne- og ungepolitikken. Det forventes også, at du arbejder aktivt og fagligt velfunderet med at skabe gode udviklingsvilkår for alle børn, og at du indgår i forpligtende tværfaglige samarbejder i kommunen.

Kort om Klostermarkens Børnehus
Klostermarkens Børnehus ligger i centrum af Ringsted By ved siden af Outletcentret. Vi har gå-afstand til Ringsted bymidte og til Ringsted Ådal, hvilket giver gode muligheder for både kulturelle- og naturoplevelser. Institutionen har en kæmpestor naturlegeplads med drivhus, køkkenhave, urtehave, bærbuske & træer, bålhus samt vores egen lille skov, hvor der er plads til masser af motoriske udfordringer til børn i alle aldre. Vi lægger stor vægt på udelivet, og vi arbejder aktivt på at skabe rum til spændende og udfordrende lege, såvel inde som ude. 
Klostermarkens Børnehus er et kommunalt dagtilbud til 65 børn i alderen 0-6 år og der er 13 medarbejdere.

Du kan se mere på Klostermarkens hjemmeside ved at klikke her.

Er du stadig interesseret?
Vi holder åbenthus i Klostemarkens Børnehus den 7. januar fra kl. 16.30 til ca. 17.30. Her kan interesserede ansøgere få en rundvisning i institutionen og høre mere om jobbet. Adressen er Bispegade 1, 4100 Ringsted. Grundet corona vil vi gerne vide om du kommer, så ring venligst senest den 6. januar på 57 62 81 00.

Hvis du i øvrigt har spørgsmål til lederstillingen er du velkommen til at ringe til Børnecenterchef Sune Thor Olsen tlf. 29 99 96 14 eller til pædagogisk konsulent Marianne Frederiksen på tlf. 20 92 92 73.

Vi forventer at holde den første samtale den 19. januar og den anden samtale den 25. januar 2021. Ansøgere, der går videre til 2. samtalte, vil blive bedt om at udfylde en personlighedstest.  

Der bliver indhentet Børneattest på den person, der tilbydes ansættelse i stillingen. Ansættelse og aflønning sker i henhold til relevant overenskomst.

Det er en del af Ringsted Kommunes ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling. Vi opfordrer både personer med dansk og anden etnisk baggrund til at søge den opslåede stilling.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.