Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Engageret og erfaren revisor til vores kontor i Aarhus

Hos Martinsen gør vi livet nemmere for ejerledere i små og mellemstore virksomheder. Det gør vi ved at forbinde tal og mennesker. Og ved at tage ansvar. Ikke bare for årsregnskabet, men for alle de aspekter omkring virksomhedens økonomi, der kan distrahere ejerlederen fra kerneforretningen.

Derfor har vi brug for flere engagerede og erfarne revisorer, som ønsker at tage medansvar for kundernes forretning. Og som ønsker at blive dygtigere – at udvikle sig fagligt og personligt.

Du kan se frem til udviklende opgaver med frihed under ansvar i en solid og veldrevet virksomhed, som er i kraftig vækst og en afgørende spiller i Danmark.

Vi sætter en ære i at levere kvalitetsydelser og god service. Altid med kunden i centrum. Vi løser spændende opgaver for spændende kunder i og omkring Aarhus, men har også en række nationale og internationale opgaver.

Som erfaren revisor har du en bred vifte af opgaver. Arbejdsdagen kan til tider være hektisk, men fleksibilitet i tilrettelæggelse af arbejdet gør, at du får en udfordrende dag. Vores dagligdag er præget af afveksling mellem kendte, tilbagevendende og helt nye opgaver.

Opgaverne spænder vidt i segmentet mindre og mellemstore ejerledede virksomheder – og omfatter selskaber såvel som personligt drevne virksomheder. Du er med til at sikre gode kundeoplevelser, hvor dine primære opgaver bliver:

 • Selvstændig kundeportefølje og direkte kundekontakt
 • Revisionsopgaver og –erklæringer
 • Regnskabsudarbejdelse
 • Rådgivning inden for regnskab og revision
 • Rådgivning inden for skat og moms
 • Coaching af yngre revisionsmedarbejdere og review af deres arbejde.
 • Du er uddannet HD-R’er eller cand.merc.aud., og har mindst 5-6 års erfaring fra revisionsbranchen med egen kundeportefølje og direkte kundekontakt.

  Du er holdspiller og drevet af at arbejde mod et fælles mål. Du får mulighed for at sparre med kollegerne, men det er afgørende, at du arbejder struktureret og trives med at tage personligt ansvar for dine ting.

  Skal du have succes, skal du have god forretningsforståelse med lysten til at være synlig i forhold til kunderne ved selvstændigt at planlægge, udføre og afslutte opgaverne.

  Du har gode kommunikationsevner og altid øje for både helheden og detaljen.

  Med en karriere hos Martinsen udvikler du dig, mens vi skaber resultater sammen. Det gælder, hvis du er elev. Og det gælder, hvis du bliver statsautoriseret. Vi tror på, at udvikling gennem ansvar er nøglen til et meningsfyldt arbejdsliv.

  Selvom vi er i revisorbranchen, kan vi godt lide familieliv og fritid. Hos os kan du kombinere et spændende arbejdsliv med tid og overskud til rent faktisk at have et liv. Det tror vi på, der kommer bedre revision og rådgivning ud af i sidste ende.

  Du får mere end 40 ambitiøse og erfarne kolleger i et fagligt stærkt team på kontoret i Aarhus. Du bliver en del af et miljø med højt til loftet, korte beslutningsprocesser og stor selvstændighed, og hvor humor og en uformel omgangstone bidrager til et inspirerende arbejdsmiljø.

  Vi tilbyder dig forsikrings- og pensionsordning, fleksible personalegoder, uddannelsesstøtte, mv.

  Vi holder samtaler løbende, send derfor din ansøgning hurtigst muligt og upload dit cv og relevante eksamenspapirer/udtalelser. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte statsautoriseret revisor Kaj Kromann Laschewski på mobil 40 86 80 17 eller

  Vil du være med på Martinsen-holdet i Aarhus?

  Vi glæder os til at høre fra dig!


  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.