Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Engageret og erfaren underviser samt timelærere til Social- og sundhedsskolen Fyns Videreuddannelse

Engageret og erfaren underviser samt timelærere til Social- og sundhedsskolen Fyns Videreuddannelse

Vil du være med til at videreuddanne stærke, kompetente og professionelle velfærdsmedarbejdere?

Brænder du for at skabe uddannelser af tårnhøj kvalitet, og savner du et sted at udvikle dine pædagogiske kompetencer? Lyder det som noget af det mest meningsfulde i verden at deltage i udviklingen og kvalitetssikringen af uddannelser for fremtidens velfærdsmedarbejdere? Så er det måske dig, vi søger til vores skole i Odense.

Du bliver en del af en dynamisk organisation med store ambitioner for vores uddannelser, vores kursister, elever og os selv. Her går vi op i, at det skal være sjovt at gå på arbejde, og vi stræber efter at være modige sammen, fordi vi tror på, at vi altid - ALTID - kan blive bedre.

Social- og Sundhedsskolen Fyn er i rivende udvikling. Vi går nye veje og afprøver nye metoder for at få flere til at vælge vores Videreuddannelse, hvor vi dyrker faglig stolthed og en praksisnær tilgang i undervisningen. Vi har netop samlet tre afdelinger i Odense på en stor fælles skole, som sammen med vores skoler i Svendborg og Middelfart nu arbejder målrettet på at styrke samarbejdet på tværs af vores afdelinger og uddannelser. Vi søger i den forbindelse en modig og pædagogisk stærk underviser i en fast stilling, som kan bidrage aktivt og kompetent til at sikre kvalitetsuddannelse i vores Videreuddannelse.

Derudover søger vi også et antal timelærere, der kan supplere den faste medarbejdergruppe.

Vi søger undervisere:

 • med sundhedsfaglig uddannelse, som også kan varetage undervisning gerne inden for flere af følgende områder: somatik, medicinhåndtering og psykiatri
 • med solid erfaring inden for det social- og sundhedsfaglige arbejdsområde
 • der tør bringe sig selv og sine erfaringer i spil.

Derudover brænder du for at formidle ny viden kombineret med praksiseksempler til kommunale/regionale sundhedsfaglige medarbejdere på alle niveauer fra arbejdsmarkedskurser til akademiuddannelser.

For at undervise på de erhvervsfaglige uddannelsesspecifikke fag og grundfag skal du have minimum 5 års erhvervserfaring inden for din profession og gerne en pædagogisk diplomuddannelse og undervisningserfaring.

Derudover forventer vi, at du er:
 • en tydelig læringsleder, der med varm autoritet tager ansvar for at skabe optimale rammer for læring og har positive forventninger til målgruppen af kursusdeltagere
 • tydelig og struktureret i din tilrettelæggelse af læringsaktiviteter og har fokus på formativ feedback
 • modig og ambitiøs i udviklingen af din undervisning, og at du prioriterer praksisrettede, eksperimenterende og innovative læringsaktiviteter
 • søger feedback og sparring hos kollegaer og ledelse, og at du bidrager målrettet til at skabe et tillidsfuldt miljø med en positiv fejlkultur.

Vi tilbyder dig:
 • et vigtigt job i en dynamisk organisation, der har et aktivt og tværfagligt uddannelsesmiljø med fokus på samarbejde og pædagogisk udvikling
 • en flok dedikerede kollegaer, der brænder for at gøre en forskel
 • en spændende og til tider hektisk hverdag med en uformel omgangstone, god stemning og højt til loftet
 • en ambitiøs arbejdsplads, der arbejder med professionalisme som bærende værdi og stræber efter at sætte høje standarder for alt, hvad vi laver.

Den faste fuldtidsstilling er med ansættelse hurtigst muligt eller senest pr. 1. november 2020.

Timelærestillingerne er med ansættelse snarest muligt.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til Finansministeriets gældende overenskomst og aftaler, se link herunder:

https://cirkulaere.medst.dk/cirkulaerer/083-19-lcco10-faellesoverenskomsten/

https://cirkulaere.medst.dk/cirkulaerer/081-19-ledere-og-laerere-ved-sosu/

https://cirkulaere.medst.dk/static/Circular/2001/004-01.pdf

Ansøgningsfristen er torsdag d. 17. september 2020 kl. 10.00. Din ansøgning med CV og relevante bilag sendes elektronisk via linket på denne side. Ansættelsessamtaler forventes afholdt fredag den 25. september 2020.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelseschef Charlotte Sigurdsson på telefon 61613502 eller mail chsi@sosufyn.dk. Information om skolen, uddannelser og strategi findes på: www.sosufyn.dk. http://www.sosufyn.dk/

Generelt om skolen


Social- og Sundhedsskolen Fyn er en statslig selvejende erhvervsskole med aktiviteter i Odense, Middelfart og Svendborg. Vi udbyder de SOSU-faglige uddannelser, den pædagogiske assistentuddannelse, den gymnasiale uddannelse EUX Velfærd og videreuddannelse til social- og sundhedsprofessionelle. Skolen har ca. 180 medarbejdere og forventer i 2020 en aktivitet på omkring 100 årselever. På Social- og Sundhedsskolen Fyn er arbejdsdagen røgfri, og vi forventer at alle medarbejdere bidrager aktivt til, at vi er en røgfri skole.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.