Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Engageret og kompetent psykolog søges til privat praksis

Psykologerne Johansen & Kristoffersen (PJKP) søger en dygtig psykolog med interesse for evidensbaseret kognitiv adfærdsterapi og udredning til en fuldtidsstilling med start d. 01.09.2018 eller hurtigst muligt.

Psykologpraksissen er dannet og ejes af psykologerne Eivind Harbeck Johansen og Marius Kristoffersen. Praksissen drives ud fra et kognitivt adfærdsterapeutisk fundament med fokus på anvendelse af evidensbaserede metoder til udredning og behandling af børn, unge og voksne med et bredt spektrum af psykologiske og neuropsykologiske problemstillinger. Praksissen er meget centralt placeret, lige overfor Frederiksberg Centret og Frederiksberg metrostation, og er derfor lettilgængelig med både offentlige og private transportmidler. Det primære klientgrundlag er selvbetalende klienter, men vi samarbejder derudover med både offentlige og private aktører.

PJKP består aktuelt af 9 psykologer samt 3 psykologistuderende, der varetager administrative og enkelte afgrænsede, kliniske opgaver. Vi oplever en fortsat vækst i efterspørgslen af terapiforløb såvel som neuropsykiatriske undersøgelser af forskellig art, hvorfor vi har behov for en ny psykolog, der kompetent kan varetage ét eller begge områder. Stillingen kan tilpasses den enkelte ansøgers kompetence og interesse. Vi tilbyder en attraktiv arbejdsplads med gode kollegaer med fokus på evidensbaseret praksis, kompetenceudvikling og faglig stolthed. Stillingen giver mulighed for selvstændigt, under vejledning af nogle af de fremmeste eksperter i Danmark, at udøve behandling og udredning i henhold til bedste praksis på en lang række områder.

Ydermere tilbyder vi fælles frokost hver dag, intern supervision, deltagelse på behandlingskonferencer, workshops og personalemøder. PJKP har et ønske om at skabe en atmosfære, der summer af kompetenceudveksling i et humoristisk og moderne læringsmiljø, hvor der konstant stræbes efter videre faglig udvikling.

 

Vi forventer, at du deler vores ønske om at kunne tilbyde psykologiske ydelser af absolut højeste kvalitet, og at du evner at vurdere inden for hvilke områder, du har den tilstrækkelige kompetence, samt hvor du har brug for at udvikle dig videre. Du skal i den forbindelse være videnskabeligt velbevandret, således at du har bredt og opdateret kendskab til psykologisk forskning, litteraturens evidensniveauer og implikationer for klinisk praksis. Dertil skal du være skriftligt velformuleret og kunne affatte psykologiske attester og vurderinger med afsæt i denne viden. Vi forventer yderligere, at du er ansvarsbevidst og struktureret samt har et konstruktivt engagement og faglig ansvarlighed med respekt for vores fælles arbejdsplads.

Ansøgning, karakterblad, og CV med billede sendes til: adm@pjkp.dk senest d. 30.06.2018. I e-mailens emnefelt anføres ”Ansøgning psykologstilling [dit navn]”.  Vi afholder løbende jobsamtaler, når vi modtager ansøgninger, hvor ansøgeren vurderes som værende aktuel for stillingen. Hvis vi finder den rigtige ansøger, inden ansøgningsfristen udløber, vil dette annonceres på vores hjemmeside og på vores Facebook-side.  Ansøgere skal påregne at deltage ved flere samtalerunder, der vil indeholde en kombination af interview, tests og cases for at vurdere vedkommendes personlige og faglige egnethed for stillingen. Yderligere information om jobsamtalen fremsendes sammen med svar på ansøgningen til de udvalgte kandidater. Har du spørgsmål omkring stillingen eller ansøgningsprocessen, kan du skrive til e-mail: adm@pjkp.dk eller ringe på klinikkens fællesnummer: (+45) 32 13 03 00

 

Med venlig hilsen

Psykologerne Johansen & Kristoffersen


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her