Engageret og motiverende Distriktsleder søges til Hjemmeplejen i Haderslev Kommune

Plejedistrikt Slivsø søger ny distriktsleder pr. 1. juni 2020.

Vil du være med til at gøre en forskel for ældreområdet i Haderslev Kommune?
Kunne du tænke dig at sætte dit præg på hjemmeplejens hvor arbejdet med rehabilitering, kvalitet og kompetenceudvikling prioriteres højt i samarbejde med borgere og medarbejdere?

Kan du skabe mening og sætte retning for medarbejderne? - så er det dig, vi ønsker at få med i hjemmeplejens ledergruppe.

Hvem er vi?
Hjemmeplejen i Haderslev Kommune er organiseret i Voksen og Sundhed og er leverandør af personlig pleje, praktisk hjælp og sundhedslovsindsatser. Vi er ca. 400 medarbejdere, der hver dag året rundt gør vores yderste for at hjælpe, støtte og yde omsorg til de ca. 1.200 borgere, der har vist os den tillid at invitere os ind i deres hjem.
Hjemmeplejen er inddelt i syv distrikter med en distriktsleder for hvert distrikt.
Hvert distrikt bestå af 38-50 medarbejdere fordelt på døgnets 24 timer.

Udpluk af arbejdsområde

  • Afholdelse af personalesamtaler så som: omsorgssamtaler og MUS-samtaler
  • Ansvarlig for at APV for arbejdspladsen og overholdelses af indsatskataloget
  • Ansvarlig for at skabe et godt samarbejde tværfagligt i organisationen, og med de faglige organisationer
  • At skabe sammenhængskraft i personalegruppen
  • At deltage i møder omkring komplekse borgersager
  • Medansvar for økonomien af Hjemmeplejedistriktet
Frihed, service og balance:
Vi er en værdibaseret organisation. Det betyder, at vi har så få regler som muligt.
Vi søger tværfaglige løsninger i en virkelighed, der hele tiden forandrer sig. Vores værdier er pejlemærker for en kultur, vi tror på sikrer trivsel og resultater. Du får derfor i høj grad mulighed for at være med til at præge hverdagen, i en Hjemmepleje i konstant udvikling.

Vores kerneopgave er at fremme borgerens mulighed for at leve en selvstændig tilværelse. Det gør vi sammen med borgeren og deres netværk. Det udfoldes bl.a. i det tværgående samarbejde – både i lederteamet i hjemmeplejegruppen, på tværs i fælles ledergruppe – og i samspil med Myndighedsafdelingen, Sygeplejen, Plejebolig og Træning/aktivitet.

Vi tilbyder:
Vi tilbyder dig et alsidigt og udfordrende job med en indholdsrig og afvekslende arbejdsdag med en engageret og fagligt stærk personalegruppe. Du får det ledelsesmæssige ansvar for den faglige drift og personlige udvikling af medarbejderne.

Den rette kandidat:
Vi forestiller os at du har erfaring som leder, er kommunikativ stærk, kan sætte tydelige rammer og har gennemslagskraft. Din ledelsesstil skaber forudsigelighed og tryghed, og du formår at gå forrest og skabe motivation og engagement hos medarbejderne. Du har fokus på medarbejdernes trivsel og har øje for at udvikle den enkeltes kompetencer.
Du kan styrke videndelingen mellem hjemmeplejegrupperne og har evnen til at omsætte strategier til praktisk handling i hverdagen.

Ansættelse vil ske i henhold til gældende overenskomst mellem KL og relevant faglig organisation.

Kompetencer:
  • Har erfaring som leder
  • Har været/er ansat i det offentlige
  • Har gennemført lederuddannelse på akademi- eller diplomniveau
Har du ikke en lederuddannelse vil Haderslev Kommune tilbyde dig en, som skal være afsluttet indenfor 4 år fra ansættelsestidspunktet.

Interesseret i jobbet?
Få flere oplysninger hos Afdelingsleder Stig Bejerholm Jørgensen telefon: 24 62 28 89, eller mail: stbj@haderslev.dk

Ansøgningsfrist
Send din ansøgning, CV og relevante bilag via knappen ”Send ansøgning” nederst i annoncen, senest 29. marts 2020.

Ansættelsessamtale vil blive afholdt 2. april 2020 og en eventuel 2. samtale 16. april 2020. 

Om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune er en værdibaseret organisation.

Vores fælles værdier – ligeværdighed, enhed, tillid og trivsel – er afsæt for både ledelse og samarbejde, og der er fleksibilitet og frihed til forskel, når vi løser vores kerneopgave.

Fra januar 2020 indførte Haderslev Kommune røgfri arbejdstid. Medarbejdernes sundhed er i fokus og med røgfri arbejdstid vil vi beskytte medarbejdere mod tobaksrøg i arbejdsmiljøet, støtte medarbejdere, der gerne vil være røgfri, og sikre at nye medarbejdere og unge ikke begynder at ryge på arbejdspladsen.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Leder til Fællesinstitutionen Nustrup Sommersted

Fællesinstitutionen Nustrup Sommersted

Haderslev
Vi søger en faglig dygtig institutionsleder med stærke relations- og ledelseskompetencer. Tiltrædelse 1. juni 2020 eller efter nærmere aftale.Fællesinstitutionen Nustrup Sommersted består af to afdelinger: Kridthuset i Nustrup med ca. 45 børn i alde...
Indrykket:23. marts 2020

Institutionsleder til Mælkebøtten i Højen - GENOPSLAG

Mælkebøtten

Vejle
Spændende lederstilling i daginstitution i Højen. Om jobbet Vores leder har søgt nye udfordringer, og vi søger derfor en ny leder, der kan gå forrest i at videreudvikle vores læringsmiljøer og faglighed, samt fortsat arbejde for at skabe arbejdsglæd...
Indrykket:25. marts 2020

Leder

Sunset Boulevard

Kolding
Fremtidens Assistant Manager og Restaurantchef start som supervisor, og få mere ansvar Du har allerede erfaring med ledelse og et stærkt konkurrencegen. Nu søger du en arbejdsplads, hvor du kan udvikle dig, og hvor du får en masse ansvar. Du har amb...
Indrykket:24. marts 2020

Leder til Special- og Rehabiliteringscentret

Special- og Rehabiliteringscenter

Rødekro
Special- og Rehabiliteringscentret søger dialogskabende og innovativ leder Brænder du for at være leder, har du gennemslagskraft, og er du strategisk analytisk stærk? Er du samtidig systematisk og god til at skabe rammer? Så er det dig, vi søger som...
Indrykket:11. marts 2020

Pædagogisk leder

Fonden Tårnvej

Vejle
Pædagogisk lederVi er på udkig efter en pædagogisk leder, som motiveres af at inspirere, udvikle og skabe resultater. Én som brænder for at lave godt behandlingsarbejde og vil være med til at være tovholder ift. den pædagogiske tråd i huset, tænke l...
Indrykket:5. marts 2020