Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Engageret og selvstændig køkkenmedhjælper til Haraldsgården

Haraldsgårdens køkken er højprofileret, vi laver lækker, sund og velsmagende mad – glad mad – glade børn er vores motto.
Vi er et travlt og spændende køkken, der består af en fuldtidskok og to køkkenmedhjælpere. Vi har et rart og sjovt arbejdsmiljø, hvor vi alle hjælper hinanden og alle er værdsat.

Dine primære arbejdsopgaver er

  • at dække vogne og anrette maden
  • at klargøre madpakker m.m.
  • at sørge for daglig opvask, oprydning, rengøring, vasketøj m.m.

Vi forventer, at du er god til at samarbejde, at du har et godt overblik og med smil og kompetence kan løse de opgaver, der måtte opstå. Du er tryg ved at være i køkkenet på egen hånd og evner at tage ansvaret for dine arbejdsopgaver. Herudover udstråler du positivitet, når du dagligt er i kontakt med både børn og forældre.

Kokken vil primært stå for tilberedning af mad, bestille varer og lave egenkontrol (E-smiley), men ved afholdelse af ferie vil disse opgaver varetages af de to køkkenmedhjælpere.

Haraldsgården er en selvejende døgnåben daginstitution. Det er en arbejdsplads, hvor alle er værdsat, og hvor hver enkelt medarbejders indsats har betydning for, at institutionen kan løse den samlede opgave.

Vores køkkens mission er at lave sund, sjov og udfordrende mad til børn. Vi mener, at børn fortjener god og velsmagende mad. God mad er den benzin, som muliggør vækst – både åndelig og fysisk. Vi er stolte over at have guldmærket i økologi.

Du kan læse mere om os og hvad vi står for på vores hjemmesidefacebook eller på Instagram.

Ansættelsesvilkår
Arbejdstiden aftales ved ansættelse, men ligger som udgangspunkt i tidsrummet kl. 07-16.00 med mulighed for en ugentlig fridag. Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst. Stillingen er på 25 timer om ugen med tiltrædelse senest den 1. august 2021. I forbindelse med ansættelsen indhenter vi børne- og straffeattest og tager referencer.

Mere information
Du er velkommen til at ringe med eventuelle spørgsmål til institutionsleder Trine Mortensen på 3910 1720, men du får pga. Covid-19 desværre ikke mulighed for at besøge os. Vi passer godt på os selv og hinanden.

Søg via nedenstående link senest fredag den 14. maj 2021


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.