Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Engageret og smilende kundeservicemedarbejder

Brænder du for at yde den optimale kundeservice og er du glad for at kommunikere med mennesker? Har du lyst til et selvstændigt job med fokus på den gode kundeoplevelse? Så kan du være vores nye kundeservicemedarbejder.

Bekey søger en imødekommende og serviceorienteret medarbejder til vores driftsafdeling i Søborg, som kan yde førsteklasses kundeservice via telefon og mail.  

BEKEY er en innovativ virksomhed i rivende udvikling, som gør det muligt at digitalisere den nøgle, man normalt skal låne af borgere, beboere eller ejendomsadministratorer, for at åbne opgangs- og/eller privatdøre. BEKEY leverer en helstøbt løsning, som digitaliserer hele arbejdsgangen fra opsætning af de understøttende hardwareenheder til, at medarbejderne kan bruge de digitale nøgler til at åbne og løse døre fra deres smartphone.

Du tilbydes

Et varieret job med en del kundekontakt i en virksomhed, hvor der er kort vej fra tanke til handling. Vi tilbyder en alsidig hverdag i en dynamisk afdeling, hvor alle tager ansvar for den daglige servicering af vores kunder og samarbejdspartnere. Du bliver med reference til teamlederen for kundeservice en del af et professionelt team i en virksomhed, der lægger stor vægt på kvalitet, grundighed og god kundeservice. Din arbejdsdag vil bestå af:

 • Besvarelse af telefoner og mails
 • First line support til kunder og samarbejdspartnere (Hjælp til f.eks. opsætning og troubleshooting)
 • Intern support til kollegaer
 • Håndtering af ordre og forsendelser
 • Administrative opgaver

Om dig

Jobbet er for dig, der:

 • Sætter kunden i centrum og yder en venlig og professionel service, som gør, at du er vellidt af kunder og samarbejdspartnere
 • Motiveres og drives af at hjælpe kunder og løse forskellige typer af opgaver
 • Arbejder selvstændigt, struktureret og ansvarsfuldt med dine arbejdsopgaver
 • Er rutineret bruger af MS Office og har let ved at sætte dig ind i nye IT-systemer og programmer
 • Taler og skriver dansk på højt niveau og kan begå dig på engelsk.
 • Har minimum 2 års erfaring fra en lignende stilling, hvor du har fået erfaring med kundeservice og den gode kundeoplevelse.
 • Det er en fordel, hvis du har kendskab til låse- eller elbranchen.

Vi tilbyder 

Hos BEKEY bliver du en del af et dynamisk team, der har overhalet alle konkurrenter de sidste 2-3 år - en udvikling vi har tænkt os at fortsætte. Vi har det sjovt og drives af viljen til at vinde. Vi har en uformel tone, hvor der er højt til loftet og plads til masser af humor. 

Vi tilbyder en konkurrencedygtig løn med sundhedsforsikring og pensionsordning, som matcher dine kvalifikationer. Arbejdsstedet er i vores kontormiljø i Søborg tæt ved trafikpladsen. Vi tilbyder forplejning med en lækker frokost- og frugtordning, kaffe ad libitum, træningsfaciliteter i eget motionsrum samt diverse sociale arrangementer. 

Har vi fanget din interesse? 

Send en motiveret ansøgning sammen med dit CV. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Jesper Madsen på jesper.madsen@bekey.dk. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, så alle ansøgninger vil blive behandlet løbende. Læs mere om det banebrydende produkt på bekey.dk

Bekey blev grundlagt i 2009 og åbner i dag døre for både offentlige og private virksomheder med et ærinde hos borgere og beboere, hvor en digital nøgle øger sikkerheden og trygheden, samt reducerer besværet med koordinering af fysiske nøgler. Bekey A/S er 100 % ejet af det børsnoterede selskab North Media A/S. North Media blev grundlagt i 1965 og er i dag en koncern med 600 ansatte og en omsætning på ca. 1,2 mia. kr.


Hvordan virker det? Se videoen her:


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.