Engageret og udviklingsorienteret afdelingssygeplejerske til plejecenteret Kærbo

Er du et sted i livet, hvor du er klar til nye udfordringer, og trænger du til at være en del af et positivt arbejdsfællesskab, hvor man står sammen, så er Kærbos dygtige lederkollegaer og medarbejdere klar til at tage godt imod dig. Vores nuværende afdelingssygeplejerske ønsker nye udfordringer som kvalitetsansvarlig på Kærbo.

På Kærbo tilbyder vi en god introduktion og mentor
Kærbo er kendt for at være et godt sted at arbejde, og vi vægter medarbejderindflydelse på eget arbejde højt. Beboerne har høj tilfredshed og trivsel i deres dagligdag, og med en stor interesse for den enkelte arbejder vi hver dag målrettet for, at beboerne har medbestemmelse og indflydelse på det levede liv på Kærbo.

På Kærbo har vi gennem de sidste år arbejdet meget med den faglige udvikling og er stolte over, hvor langt vi er nået. Vi har mange gode rutiner, strukturer og arbejdsgangsbeskrivelser, som giver en tydelig retning for alle. Vi arbejder med triage og forbedringsarbejdet på medicin- og dokumentationsområdet, forebyggelige indlæggelser og UTH. Vi er netop nu ved at implementere vores nye e-tavler. Fælles for alle projekter er, at lederen har en central rolle og vigtig betydning for succesen i alt, hvad vi implementerer.

Som leder af Team 2 har du et godt og tæt samarbejde med 16 beboere og deres pårørende
I teamet er ansat 3,5 social- og sundhedsassistent og en social- og sundhedshjælper, elever og flere afløsere. Du har også ledelsen af vores sygeplejerske. Du har personaleledelsen og ledelsen af den faglige kvalitet og udvikling i teamet med støtte fra kvalitets- og uddannelsessygeplejersken. Du har ansvaret for udførslen af sygeplejen i teamet i tæt samarbejde og delegering med assistenterne.

Som leder på Kærbo har du foruden samarbejdet med dine medarbejdere et tæt samarbejde med dine fire lederkollegaer, kvalitets- og udviklingssygeplejersken, terapeuter, huslæger, demensvidensperson og konsulenter.

Vi har i ledergruppen ugentlige ledermøder, hvor der er plads til sparring og innovativ tænkning. Samtidig er vi meget drifts- og fagligt udviklingsorienterede. Der “højt til loftet” på Kærbo, når ideerne taler ind i kerneopgaven.

Vi søger en afdelingssygeplejerske, som

  • har hjertet med i arbejdet og løbende sikrer sig, at beboerne i teamet trives og har et godt ældreliv med livskvalitet
  • har gode samarbejdsevner og brænder for såvel personaleledelse og forbedringsledelse på lige fod
  • arbejder anerkendende og reflekterende og kan motivere og kompetenceudvikle sit team
  • har et godt overblik med flair for vagtplanlægning og den gode daglige struktur i teamet, og som sørger for, at de rette kompetencer er tilstede samtidig med, at økonomien overholdes
  • er en rollemodel, der kan gå forrest og vise vejen med et godt humør, selvom der er mange bolde i luften
  • bidrager med sparring til medarbejdere og lederkollegaer og formår at være nysgerrig på andres perspektiver – så vi sammen kan finde vejen i de gode innovative løsninger og muligheder
  • brænder for ledelse og får energi af at forbedre og videreudvikle

Stillingen er på 37 timer om ugen.

Har du lyst til at vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at ringe til forstander Jannie Vestergaard på 5126 8511.

Søg via nedenstående link senest tirsdag den 26. januar 2021 
Samtaler vil finde sted umiddelbart efter ansøgningsfristen.

Om Sundheds- og Omsorgsforvaltningen
Vores hverdag handler om mennesker. I Sundheds- og Omsorgsforvaltningen er der fleksibel arbejdstid, som indebærer, at du har medindflydelse på din arbejdstid. Hvis du er sygeplejerske, sosu-assistent eller sosu-hjælper, har du derudover fra 1. september 2020 ret til at få fuld tid, hvis du ønsker det.
Se mere om os på vores-hverdag.dk 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.