Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Engageret pædagog søges til barselsvikariat til Red Barnets Vuggestue - En attraktiv institution i Kgs. Enghave

Brænder du for at arbejde med børn i alderen 0-3 år? Er du reflekterende og fagligt velfunderet? Vil du være med til at videre udvikle vores pædagogik og skabe optimale læringsmiljøer for børnene, gennem leg, fordybelse, planlægning og evaluering, sammen med dine kommende kollegaer? 

Vi søger en barsels pædagog på 37 t. ugentlig til vores lille skønne vuggestue afdeling med tiltrædelse 1.10 eller hurtigst muligt der efter. 

Du har fagprofessionel erfaring med at understøtte gode pædagogiske læringsmiljøer for vuggestuebørn. Du har kompetence til at se det enkelte barn som betydningsfuld for børnefællesskabet. Du skal pædagogisk tage afsæt i, at legen har en værdi i sig selv og er grundlæggende for børns sociale og personlige trivsel, læring, udvikling og dannelse.

Du har stor interesse for sprog og motorisk udvikling, og du skal kunne tilrettelægge det pædagogiske arbejde og dagens aktiviteter, så de tilgodeser det enkelte barn og gruppen. Vi arbejder med ICDP som teorigrundlag for de voksnes relationskompetence og udvikling af samspillet mellem børn og voksne. Du fokuserer på det, der fungerer og er nærværende i kommunikationen og mødet med både børn, forældre og kollegaer.

Du kommer i samarbejde med dine nye kollegaer til at udvikle det pædagogiske læringsmiljø og deltage i vores evalueringskultur, der skaber en løbende pædagogisk dokumentation af sammenhængen mellem det pædagogiske læringsmiljø og børnenes trivsel, læring, udvikling og dannelse.

Red Barnets vuggestue består af 44 skønne børn fordelt på 4 stuer med et dertilhørende dedikeret personale. Vores institution er et dejligt hus i en rolig gård med vores egen fornyligt renoverede legeplads. Vi ligger nær skønne grønne omgivelser med Valby parken, Sydhavns tippen og Karensminde lige om hjørnet.

Vi har ligeledes tilknyttet Børnehuset Lupinen som vi fusionerede med 2019.

Børnehuset Lupinen er en integreret institution med både vuggestue og udflytterbørnehave og vi arbejder ud fra fællesværdier. 

Ansættelsesforhold

Løn og ansættelsesforhold er efter gældende overenskomst med BUPL. Du er velkommen til at komme på besøg til en personlig rundvisning inden, du sender din ansøgning. Her vil vi med glæde vise dig rundt i vores skønne vuggestue.

Ansøgningsfristen er 18.9 2020 Vi indkalder løbende til samtaler

Ansøgningen sendes til:mail: 35574@buf.kk.dk, Emne: Barselspædagog RBV

Kontaktoplysninger: Dagtilbudsleder Lucinda Velton – mail: 35574@buf.kk.dk tlf: 33662160 eller afdelingsleder Anne Sofie tlf. 33662160 ( tryk Red Barnets Vuggestue/ Grønærterne)

 

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.