Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Engageret pædagog søges til indskolingsklasse.

Heldagsskolen og Dagbehandlingsskolen Bråby har tre matrikler; Svalebæk, Faxe og Karise. Eleverne der visiteres til vores skole har alle et dagbehandlingsbehov med udfordringer som eksempelvis autismespektrumforstyrrelser, ADHD, socio-emotionelle og/eller indlæringsvanskeligheder mm. Herudover ses ofte en komorbiditet i elevernes udfordringer.

Lærere og pædagoger i vores organisation er alle engagerede og fagligt dygtige. De arbejder i tværfaglige og i en stor grad selvstyrende teams. Disse teams består generelt af 4 pædagogiske personaler, der har ansvaret for undervisningen og dagbehandlingen af op til tolv elever. I det daglige arbejde vil disse teams have tæt samarbejde med skolens egne psykologer, afdelingsledere og skoleledere. Herudover er der tæt sparring med Faxe PPR, hvor ppr-psykologer har deres ugentlige gang på skolen.

Vi søger en pædagog til indskolingen på vores afdeling i Svalebæk. En pædagog der brænder for at arbejde med de yngre elever i et skole- og dagbehandlingstilbud. En autentisk pædagog der kan være karvaneføre i sociale lege og samspil men samtidig vil kunne tage en tydelig klasserumsledelse. Arbejdet som pædagog i indskolingen vil bære præg af en anerkendende struktureret og visuel støttet pædagogik, hvor man skal kunne iværksætte understøttende kreative/musiske/sensomotoriske aktiviteter, støtte med pædagogiske elevsamtaler, etablere et udvidet skole/hjem samarbejde, varetage konflithåndteringer mm.

Vi prioriterer kompetenceudvikling og efteruddannelse højt, derfor er vi løbende i gang med intern uddannelse, der forestås af vores forstander og psykologer i Konsulenthuset Bråby. Dette med sigte mod, at klæde nyt men også eksistrende personale på til opgaven med dagbehandling, hvor vi arbejder med flere pædagogiske perspektiver.

Vi søger en pædagog der har/er:
  • uddannet pædagog
  • omstillingsparate og lyst til udvikling
  • ansvarsbevidst og klar klassereumsledelse
  • gode samarbejdsevner
  • lyst/erfaring i arbejdet med målgruppen
  • skriftlige kompetencer og vant til dokumentationsarbejde
  • indstillet på op til to lejrskoler om året

Vi prioriterer desuden, at der er en ligelig kønsfordeling præsenteret i hver klasse. I den klasse, hvor vi søger en pædagog, er der pt 3 kvindelige personaler.

Har du lyst til at se eller høre mere om vores skole, er du velkommen til at ringe til ledelsen eller kigge på vores hjemmeside:

Ansøgningsfrist er den 25. september 2020 kl. 12
Samtaler afholdes den 29. september

Ansøgningen sendes via knappen "Send ansøgning".

Heldagsskolen og Dagbehandlingsskolen Bråby
Kirkevej 18 A, 4690 Haslev

Se mere på vores ansøgersite: https://heldagsskolen-braaby.ofir.com


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.