Engageret pædagog til børnehaven 2'eren i den integrerede institution Stjernehimlen

Stjernehimlen er startet forfra. Med en ny ledelsesstruktur, fælles værdiafklaring af pædagogikken og et klart mål om at skabe de bedst tænkelige rammer for Amagers børn. Har du mod på at starte noget nyt sammen med en engageret og motiveret gruppe af dygtige kolleger? 
 
Vi søger en dygtig og engageret pædagog, fra 1. april eller snarest derefter, til vores børnehave 2’eren – 37 timer om ugen.  
 
Om 2’eren  
2’eren er en del af den integrerede institution Stjernehimlen på Nordre Digevej.  
Huset er normeret til 66 børn fordelt på tre stuer med to pædagoger og en medhjælper på hver. Afdelingen deler hus med vores vuggestues syv stuer.  
 
2’erens børnegruppe  
Børnegruppen består alene af lille- og mellemgruppen, da de største børn er i vores udflytterdel det sidste år af deres børnehaveliv.  
Mellembørnene bliver hurtigt ”de store”, med det ansvar og de forventninger der hører til. Det skal der være øget opmærksomhed på.  
De største børn er der ikke som kulturbærere. De voksne skal være bevidste om, at de er rollemodeller i højere grad end i en 2-6 års børnegruppe.  
Børnegruppen har en ekstra overgang i institutionslivet, fordi de skal videre til udflytteren. Det skal der arbejdes ud fra.  
 
Vores pædagogiske arbejde er præget af et aktivt og engageret arbejde ud fra vores pædagogiske principper og læreplanen.  
 
Vi står overfor at skulle skabe en klar, fælles struktur for hverdagen, for arbejdet med børnene med særlige behov og for årets opgaver.
Et fast tilbagevendende tema er overgangen til udflytteren, der løber fast fra januar til og med marts og skal sikre, at det hold børn, der står for tur, får den bedst mulige overgang.   
 
Vi arbejder ud fra en flad, men synlig ledelsesstruktur, med høj inddragelse af personalets viden og holdninger til udførelsen af arbejdet.  
 
Afklaring, planlægning og evaluering af det pædagogiske arbejde ligger fast. Denne form er inspireret af aktionslæring samt SMTTE-modellen.  
 
Om dig  
Vi forventer, at du:  
  • kan afstemme dig selv i forhold til børn og deres behov  
  • kan skabe en fælles opmærksomhed i det enkelte barn og for gruppen  
  • i det daglige arbejde er i stand at anlægge et børneperspektiv  
  • i dit barnesyn tager udgangspunkt i, at alle børn har rettigheder, og at alle børn har kompetencer og er nysgerrige  
  • er struktureret  
  • starter, afslutter og følger tingene til dørs   
Det er afgørende, at du kan nikke genkendende til det fokus, vi har valgt at lægge på vores pædagogiske arbejde og har lyst til at deltage aktivt i udførelsen.
Du skal være frisk på projekter, ture ud i det blå og stille stunder. Dertil kommer, at du skal elske arbejdet med børn, have empati og på en anerkendende vis kan knytte tætte relationer til børn, forældre og kolleger.
 
Din faglighed skal være i top, og du skal være engageret og interesseret i nye pædagogiske tiltag og principper. Faglig udvikling, selvstændigt initiativ og arbejde er vigtigt for dig. Vi prioriterer og forventer faglig udvikling, og du skal derfor være indstillet på læseopgaver i forbindelse med arbejdet.
Vi udvikler os som gruppe og deler vores viden flittigt. Desuden skal du kommunikere godt, både skriftligt og mundtligt.  
 
For at passe ind i vores kultur er det endvidere vigtigt, at du har humor, tager ansvar og søger medbestemmelse i eget arbejde.  
 
Om klyngen   
I Københavns Kommune arbejder alle klynger efter klyngeledelsesprofilen. Stjernehimlen er en del af Amager Klynge D, som består af i alt seks enheder: vuggestuerne Solstrålen og Smørhullet og de integrerede institutioner Gullandsgården, Elverhøj, Grøftekanten og Multiverset.   
I Børne- og Ungdomsforvaltningen er der truffet beslutning om et sæt pejlemærker for pædagogisk kvalitet på henholdsvis dagtilbuds- og skoleområdet, som skal bruges som styringsredskaber til at sætte en fælles retning i kommunens daginstitutioner og skoler i hverdagen:   
 
Ønsker du yderligere oplysninger?  
Så er du meget velkommen til at henvende dig til Jacob Kruse på 3263 8610 #1 #1
 
Løn og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst.  
 
Vi glæder os meget til at høre fra dig!  
 
Søg stillingen via nedenstående link senest søndag den 18. marts 2018 
  


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Pædagog 37 timer

TRYLLEFLØJTEN

Tryllefløjten - et eventyr for børn og voksne Til fagligt dygtigt team søges en pædagog Til en børnehavegruppe med 11-17 børn i alderen 2,5-3,5 år og et team bestående af 2 pædagoger og 1 medhjælper søger vi en pædagog 35-37 timer ugentligt snarest ...
Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:27. februar 2018

Pædagog 30 t/u søges til lille hyggelig vuggestue i Gentofte kommune

gENTOFTE HOSPITALS VUGGESTUE

Har du lyst til at få en hverdag i en lille hyggelig vuggestue og samtidig være en del af et velfungerende team på 7 engagerede og imødekommende kollegaer. Gentofte Hospitals vuggestue er en selvejende institution tilknyttet Gentofte Børnevenner og ...
Indrykket:14. januar 2018
Udløbsdato:8. marts 2018

Pædagog i udflytterbørnehave

Valdes børnehus S/I

Vil du være med til at videreudvikle noget stort? Vi er en selvejende integreret institution på Vesterbro med børn fra 1-6 år. Vi har 21 vuggestuebørn i Valdemarsgade 27 og 2 udflytterbørnegrupper på 48 børn, som hver dag kører til Kobbelvænget 65 i...
Indrykket:19. januar 2018
Udløbsdato:15. marts 2018

Pædagog

KOLLEKTIVHUSET BELLA

Den integret institution Kollektivhuset Bella søger 2 pædagog på 34-37 timer henholdsvis til et barselsvikariat og til vores ny startet vuggestue. Vi er en integret institution med en børnehave normeret til 62 børn fordelt på 2 teams med 2 grupper a...
Indrykket:29. januar 2018
Udløbsdato:26. marts 2018

Genopslag: Børnehavepædagog til delvis skovbørnehave på Frederiksberg

Børnehuset Dalgashave

Børnehuset Dalgashave på Frederiksberg søger pr 1. januar 2018 (eller hurtigst muligtherefter) en pædagog til vores børnehave, som er en delvis skovbørnehave. 2 uger i skov og 1 uge hjemme. Vi er en kombineret institution med 55 vuggestuebørn på 5 s...