Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Engageret pædagog til Højdevangens Skole (barselsvikariat)

Brænder du for unges faglige, sociale og personlige trivsel og progression? 
 
Dygtig og struktureret pædagog søges til barselsvikariat  
 
På Højdevangens Skole er pædagogerne en vigtig samarbejdspartner for lærere og ledelse, når vores udskolingselever har brug for en pædagogisk indsats udover den, der ligger hos klasselæreren. Vi har frem til sommerferien to 6. klasser, og derudover er vi en syvsporet skole fra. 7.-9. klasse og starter to modtagehold for udskolingselever fra august 2018.  
 
Hvis du er særligt god til piger, som har brug for ekstra hjælp til at møde såvel faglige som sociale eller personlige udfordringer, vil du passe godt ind i vores dygtige pædagogteam. Har du samtidig erfaring med nytilkomne unge, eller er du skrap til e-sport, er det et ekstra plus.  
 
Du arbejder struktureret og er god til at dokumentere dit arbejde. Kollegialt bidrager du til det professionelle læringsfællesskab gennem både at komme med egne idéer og give plads til andres, når opgaverne skal løftes.  
 
Yderligere oplysninger
Tiltrædelse hurtigst muligt, dog senest den 1. april 2018.
 
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte skoleleder Gertrud Petersson på 3317 3518 eller 2071 1617.  
 
Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV og uddannelsesbevis.
 
Søg stillingen via nedenstående link senest fredag den 16. februar 2018 
Vi afholder ansættelsessamtaler i uge 8 eller 9.  
 Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her