Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Engageret pædagog til vores åbne vuggestue på Amager - Genopslag

Er du en faglig dygtig og energisk uddannet pædagog, som drømmer om nye veje i en anderledes og spændende vuggestuepraksis?

Så er du den kollega som vi står og mangler til vores team i en stilling som pædagog på 37 timer om ugen med start hurtigst muligt.

Velkommen til vores åbne hus, der sprudler af udeliv og fællesskab

Vi er en hyggelig lille vuggestue med 33 børn (0-3 år), 7 pædagoger (inkl. 1 leder og 1 souschef), 2 pædagogstuderende, 2 pædagogmedhjælpere og en køkkenmedhjælper.

Vuggestuen ligger i et etplanshus bestående af tre funktionsopdelte stuer, et stort fællesrum, et åbent køkken samt en dejlig stor legeplads. Vi vil kendes på, at vi tilbyder en institution, der arbejder med åbne døre, hvilket adskiller os fra mange andre daginstitutioner, som arbejder med stueopdelinger. Med åbne døre som grundværdi kan vi tilbyde både voksne og børn en alsidig hverdag med enorm frihed og spontanitet til igangsættelse af det, børnene er optaget af i små læringsmiljøer.

Vi arbejder ud fra 6 pædagogiske grundværdier, som vi prioriterer højt i vores daglige praksis. De 6 grundværdier er først og fremmest vores åbne hus. Dernæst er vores udeliv af stor betydning, da vi elsker at være ude på vores dejlige legeplads i al slags vejr. Vores legeplads er omkranset af en lille skov med træer. Dertil hører en labyrint af buske, æbletræer, samt en lille køkkenhave som vi med børnene passer, vander og planter diverse grøntsager i. Vi slår os samtidig på at have en anerkendende kommunikation børn og voksne imellem. Vi prioriterer et solidt forældresamarbejde baseret på åben dialog og tillid. Tilslut er vores to sidste grundværdier selvhjulpenhed samt selvregulering, som vi motiverer børnene til at øve hele dagen.

En del af et stærkt teamsamarbejde

Du bliver en del af et stærk engageret team, der i et dagligt samarbejde strukturerer, inspirerer og former den daglige pædagogiske praksis i vuggestuen. I teamet arbejder vi ud fra fleksibilitet, bruger gensidig anerkendende kommunikation og samarbejder på tværs ud fra et børneperspektiv, hvor vi stræber mod at følge børnenes spor. Vi bruger og støtter op om hinandens kompetencer, og vi giver samtidig tid på både fælles- og pædagogmøder til refleksion, så der sker udvikling og læring for alle. Vi har et højt fagligt niveau og en god trivsel for både børn og voksne.

Vi forventer som medspiller, at du:
  • Er uddannet pædagog som til dagligt nyder at udfolde dine pædagogiske evner udendørs med børnene.

  • Har et stort overblik og er fleksibel, så du kan indgå i alsidige opgaver, både praktiske og pædagogiske.

  • Er en engageret medspiller som prioriterer samarbejdet højt samt forstår at være nysgerrig på egen og andres praksis i teamet.

  • Er i stand til at kommunikere tydeligt, både skriftligt og mundtligt. Både i det daglige som medspiller såvel som til møder og ved dokumentation i forhold til det enkelte barn.

  • Møder ind med godt humør og at du har lysten og modet til at kaste dig ind i nye pædagogiske tiltag.

  • Er i stand til at motivere og inspirere både børn og kollegaer, og at du i den forbindelse tør og evner at gå forrest.

  • Kan strukturere og organisere pædagogiske læringsmiljøer.

Kan du nikke genkendende til mange af ovenstående punkter og har du lyst til at indgå som en ny medspiller i vores team, hvor vi elsker at eksperimentere med nye små læringsmiljøer, så skal du i den grad ikke tøve med at søge denne stilling. Du skal gribe til tasterne nu for at få sendt din ansøgning og dit CV afsted til os, så vi kan få dig med på holdet.

Vi glæder os meget til at høre fra dig!

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst med BUPL efter forhandling.

Kommunens ansættelsespolitik indebærer, at der ved ansættelse indhentes referencer fra tidligere og nuværende arbejdssteder. Har du været ansat i Tårnby Kommune, vil der altid blive taget reference herfra. Der skal desuden ved ansættelse forevises straffeattest og indhentes børneattest. Ansættelsen vil være betinget af, at disse er tilfredsstillende.

Værdigrundlag og perspektiv for Tårnby Kommunale Forvaltning samt hvilke personalegoder Tårnby Kommune tilbyder, kan ses her.

Yderligere oplysninger

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at rette henvendelse til leder Merete eller Jane på telefon 3250 0388.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler løbende. Stillingsopslaget fjernes fra Tårnby Kommunes hjemmeside, når rette kandidat er fundet.

Ansøgning

Ansøgning med dokumentation for uddannelse, oplysning om eventuel tidligere beskæftigelse, eventuel arbejdstilladelse og bilag sendes via nedenstående link. Vær opmærksom på, at Tårnby Kommune benytter et elektronisk rekrutteringssystem. Du bedes derfor så vidt muligt søge stillingen via nedenstående link. Såfremt du søger stillingen pr. brev, skal dette indeholde de samme oplysninger, som kræves af det elektroniske rekrutteringssystem.

Behandling af persondata

Tårnby Kommune er dataansvarlig for de personoplysninger, som du registrerer og sender til kommunen via rekrutteringssystemet eller på anden vis ved ansøgning om job.

Oplysningerne vil alene blive brugt i rekrutteringsprocessen. Medlemmer af ansættelsesudvalget, for den stilling du søger, får adgang til dine registrerede personoplysninger i den tid rekrutteringsprocessen løber. Behandlingen af oplysningerne vil naturligvis være fortrolig og sikker.

Vi opbevarer din ansøgning samt øvrige oplysninger i op til 6 måneder efter endt rekrutteringsproces. Herefter slettes de automatisk.

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder. Herunder ret til at se de personoplysninger du har registreret hos os og ret til sletning af oplysninger. Læs i øvrigt her om dine rettigheder. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte Tårnby Kommune, Organisations- og Personaleafdelingen. Adresse: Amager Landevej 76, 2770 Kastrup. Telefon: 3247 1280. E-mail: op2@taarnby.dk.

For henvendelse vedrørende den ledige stilling se kontaktoplysninger under overskriften 'Yderligere oplysninger'.

Har du spørgsmål til behandlingen af dine personoplysninger, og til hvordan dine rettigheder bliver udøvet i henhold til databeskyttelsesreguleringen, kan du kontakte Tårnby Kommunes databeskyttelsesrådgiver. Send e-mail sikkert: Link til Borger.dk
Telefon: 3247 1230. Ved brev: Tårnby Kommune, Organisations- og Personaleafdelingen, Amager Landevej 76, 2770 Kastrup, Att.: ”Databeskyttelsesrådgiver”.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.