Engageret pædagogisk assistent søges til Red Barnets vuggestue - En attraktiv institution Kgs. Enghave

Brænder du for at arbejde med børn i alderen 0-3 år? Er du reflekterende og fagligt velfunderet? Vil du være med til at videre udvikle vores pædagogik og skabe optimale læringsmiljøer for børnene, gennem leg, fordybelse, planlægning og evaluering, sammen med dine kommende kollegaer? 

Vi søger en uddannet pædagog eller assistent til en barsels stilling på 35-37 t. ugentlig til vores lille skønne vuggestue afdeling med tiltrædelse 1.12 eller hurtigst muligt der efter. 

Du har fagprofessionel erfaring med at understøtte gode pædagogiske læringsmiljøer for vuggestuebørn. Du har kompetence til at se det enkelte barn som betydningsfuld for børnefællesskabet. Du skal pædagogisk tage afsæt i, at legen har en værdi i sig selv og er grundlæggende for børns sociale og personlige trivsel, læring, udvikling og dannelse.

Du har stor interesse for sprog og motorisk udvikling, og du skal kunne tilrettelægge det pædagogiske arbejde og dagens aktiviteter, så de tilgodeser det enkelte barn og gruppen. Sammen med dine kolleager.

Red Barnets vuggestue består af 44 skønne børn fordelt på 4 stuer med et dertilhørende dedikeret personale. Vores institution er et dejligt hus i en rolig gård med vores egen fornyligt renoverede legeplads. Vi ligger nær skønne grønne omgivelser med Valby parken, Sydhavns tippen og Karensminde lige om hjørnet.

Sidste år fusionerede vi med Børnehuset Lupinen, der er en integreret institution, som vi bl.a. afholder personale møder og personaleudviklingsdage sammen med.

Ansættelsesforhold

Løn og ansættelsesforhold er efter gældende overenskomst med BUPL. Du er velkommen til at komme på besøg til en personlig rundvisning inden, du sender din ansøgning. Her vil vi med glæde vise dig rundt i vores skønne vuggestue.

Ansøgningsfristen er  15.12 2020 Vi indkalder løbende til samtaler

Ansøgningen sendes til:mail: 35574@buf.kk.dk, Emne: pædagog

Kontaktoplysninger: Dagtilbudsleder Lucinda Velton – mail: 35574@buf.kk.dk tlf: 33662160

 

 

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.