Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Engageret revisor til Intern Revision - en stabsfunktion med reference til Borgerrepræsentationen

En engageret revisor tilbydes store muligheder for personlige og faglige udfordringer i en kompleks organisation på en af Danmarks største arbejdspladser.

Vi søger
Vi søger dig, som er cand.merc.aud. eller lige ved at færdiggøre din cand.merc.aud. Du er en initiativrig og engageret person med analytisk sans. Samtidig har du overblik og evne til at prioritere dine opgaver. Vi forventer, at du – efter grundig instruktion – selvstændigt planlægger og gennemfører dine opgaver. Da vi arbejder i teams, er det vigtigt, at du er god til samarbejde.

Vi prioriterer en god kontakt til vores interne og eksterne samarbejdspartnere, så du skal være udadvendt og have gode formidlingsevner.

Intern Revision
Intern Revision er organiseret som en stabsfunktion med reference til Borgerrepræsentationen og fungerer således som Københavns Kommunes uafhængige revision, hvor vi desuden bistår kommunens eksterne revisor i forbindelse med udførelsen af den lovpligtige revision.
Du vil blive en del af vores revisionsteam, der udfører finansiel og operationel revision, som er en af hjørnestenene i Interne Revisions arbejde.

I den finansielle revision gennemfører vi analyser af alle kommunens forvaltninger og vurderer regnskabs- og økonomiprocesser med fokus på en yderligere effektivisering og optimering samt risikovurdering af udvalgte processer. Vores revision afrapporteres til revisionsudvalget, forvaltningerne og kommunens eksterne revision.

Vi tilbyder
Du tilbydes en spændende stilling i en professionel afdeling, hvor du vil få muligheden for at præge såvel udviklingen i afdelingen som din egen personlige og faglige udvikling. Hertil kommer en attraktiv løn og et liv med plads til mere end blot arbejde.
Intern Revision holder til i Suhmsgade tæt på Nørreport i København.
Forventet tiltrædelse den 1. maj 2020 eller snarest muligt.

Yderligere oplysninger
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte revisor Henrik Anker Poulsen på 2365 7466 eller revisor Klaus Nordmann Østrup på 2383 5749.

Ønsker du en karriere på en af Danmarks største arbejdspladser? Så send din ansøgning med CV til os.

Søg stillingen via nedenstående link senest lørdag den 29. februar 2020 
Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 11-13.

Intern Revision
Intern Revision er organiseret som en stabsfunktion med direkte reference til Borgerrepræsentationen. Vi har som opgave at vurdere kommunens regnskabs- og økonomiprocesser med fokus på en yderligere effektivisering og optimering samt risikovurdering af udvalgte processer.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.