Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Engageret skoleleder til Saltum Skole

Kan du sætte retning og lede den fortsatte udvikling af Saltum Skole, så børnene opnår den trivsel og læring, de har fortjent? Vi har en spændende lederstilling i et levende lokalsamfund ’midt i virkeligheden’, der giver dig muligheden.

Jammerbugt Kommune insisterer på at have attraktive skoler i levende lokalsamfund. Saltum Skole med dens tilhørende SFO, to børnehaver og to vuggestuer er et godt eksempel på, at det kan lade sig gøre. Saltum Skole er særlig kendetegnet ved at være en skole, der aktivt involverer sig i og bruger lokalområdets mange attraktive muligheder – lige fra den omkringliggende natur, til samarbejdet med lokale virksomheder, foreninger og kulturtilbud.
Vores læringsmiljøer byder derfor på varieret og ofte projektorienteret undervisning med afsæt i områdets mange muligheder. Udeskole – kendetegnet ved mottoet Ud i virkeligheden – ind i fagligheden, er det særlige vi vil være kendte for!
Som ny leder får du gode muligheder for fortsat at styrke og udvikle denne særlige profil. Saltum Skole tilbyder nemlig, som den eneste i kommunen, et sammenhængende tilbud til børnene fra de er 0 år til til de afslutter 9. klasse. Du bliver desuden modtaget af en udviklingsorienteret medarbejderstab, der gerne vil gerne styrke det samlede tilbud, I er fælles om at arbejde i.

Dine kompetencer
Du brænder naturligvis for den samlede skole og kan se de styrker og potentielle synergier, der er i at drive en mindre skole med børn fra vuggestuealderen til og med 9. klassetrin med afdelinger i flere af områdets levende lokalsamfund. Det er vigtigt, at du sammen med viceskolelederen og lederen af skolens SFO samt dagtilbud får skabt et lederteam om den samlede skoles hverdag og udvikling.
Du har ligeledes en klar og retningsgivende ledelsesstil, samtidig med at du er oprigtigt interesseret i de input og synspunkter, du mødes med. Du ser derfor dine erfarne medarbejdere som aktive medspillere i at drive en god og udviklende skole.

Du har endvidere blik for skolens rolle i lokalsamfundet og forstår betydningen af den store opbakning skolen altid mødes med. Det er dog samtidig afgørende, at du kan holde fokus på skolens kerneopgave - børnenes trivsel og læring. Målet er, at langt de fleste beboere vælger den lokale folkeskole, fordi skolen har noget at byde på gennem hele børnenes opvækst.

Vi forestiller os derudover, at den kommende leder af Saltum Skole:

 • Er uddannet lærer og gerne har ledelseserfaring fra en anden skole eller fx fra et job som afdelingsleder
 • Har en lederuddannelse, eller er i gang med at tage en
 • Er struktureret og kan følge ting til dørs, ligesom du har et sikkert overblik over skolens økonomi og drift
 • Har politisk tæft og kan agere i et miljø med flere dagsordener
 • Vil noget med skolen og dens udvikling – og det kan mærkes
 • Har stærke relationelle kompetencer, som bruges til at finde gode løsninger i tæt dialog med dine medarbejderne, i dit lederteam og andre samarbejdspartnere
 • Har personlig integritet og gennemslagskraft. Du kan stå fast - også når vigtige beslutninger skal træffes.

Vi tilbyder
En attraktiv lederstilling på en skole, der udgør et trygt og udviklende børneunivers for lokalområdernes børn fra de starter i vuggestue til de afslutter 9. klasse. Skolen har 36 dygtige kolleger, 171 motiverede elever, 30 børn i SFO samt 38 børnehavebørn (heraf 16 i Vester Hjermitslev) og 9 vuggestuebørn (heraf 2 i Vester Hjermitslev).

Du kan med andre ord se frem til et spændende lederjob, hvor du:
 • Får det overordnede pædagogiske, økonomiske, personale- og styringsmæssige ledelsesansvar for Saltum Skole og tilhørende institutioner i både Saltum og V. Hjermitslev
 • Får en unik mulighed for at styrke skolens profil gennem fortsat udvikling af vores ”udeskole”
 • Får et udviklende lederjob på en skole med kompetente medarbejdere og faglige ambitioner
 • Møder en nyrenoveret skole godt forankret i levende lokalsamfund
 • Deltager i faglige netværk sammen med andre skoleledere, ligesom du får tilknyttet en mentor
 • Har en garanteret travl hverdag, der til gengæld aldrig er kedelig
 • Tilbydes attraktive lønvilkår.

Yderligere oplysninger
Du er meget velkommen til at kontakte konstitueret skole- og dagtilbudschef Helle Nørgaard Pedersen på mobil 22632521, hvis du har spørgsmål. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Du kan læse kommunens vision her, om ’Liv i by og skole’ her, om kommunens ledelsesgrundlag her, vores kvalitetsnotat og skolepolitik her samt se Saltum Skoles hjemmeside her

Ansættelse sker efter gældende overenskomst og principperne for lokal løndannelse efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation.

Første samtale er planlagt til den 5. november 2020, og anden samtale afholdes den 18. november 2020.

Der stilles en opgave, og der indgår test for kandidater, der går videre til 2. samtale.
Tilbagemelding på test foregår den 16. november i Aabybro.

Der bliver indhentet børneattest i forbindelse med ansættelsen.

Arbejdsstedet er Saltum Skole Nolsvej 1 i Saltum samt V. Hjermitslev børnehave og vuggestue Gerdsvej 1 i V. Hjermitslev.

Ansøgningsfrist
Vi glæder os til at modtage din ansøgning senest den 25. oktober 2020.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.