Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Engageret skoleleder til Trekronerskolen

Kan du sætte retning og lede den fortsatte udvikling af Trekronerskolen og vores samdrevne institution Solstrålen, så børn ”i alle aldre” opnår den trivsel og læring, de har fortjent? Vi har en spændende lederstilling i et aktivt lokalsamfund, der giver dig muligheden.

Jammerbugt Kommune insisterer på at have attraktive skoler i levende lokalsamfund. Trekronerskolen med dens tilhørende børnehave, vuggestue og SFO er i dag et godt eksempel på, at det kan lade sig gøre. Trekronerskolen tilbyder som noget særligt et sammenhængende tilbud fra børnene er 0 år til og med 6. klassetrin. Det giver den samlede institution – med dig i spidsen – en unik mulighed for at skabe et sammenhængende og trygt børneunivers af høj kvalitet.

Trekronerskolen er kendetegnet ved en dygtig og ambitiøs medarbejderstab, der gerne vil forenes om en ny fælles retning for den samlede skoles udvikling. Som ny leder får du derfor mulighed for - sammen med din medarbejderstab og afdelingslederen af skolens institution - at indkredse og udbrede skolens DNA, der gør Trekronerskolen til noget helt unikt.
Stedet er rigt på gode traditioner, så der er allerede meget at bygge på. Ligesom skolen er kendt for at sætte gang i nye faglige og pædagogiske tiltag, der både lykkes og følges til dørs.

Dine kompetencer
Du brænder naturligvis for den samlede skole og institution og kan se de styrker og potentielle synergier, der er i at drive en mindre skole med børn fra vuggestuealderen til og med 6. klassetrin. Det er vigtigt, at du sammen med afdelingslederen af skolens SFO og dagtilbud får skabt et lederteam om den samlede arbejdsplads’ hverdag og udvikling.
Du har en klar og retningsgivende ledelsesstil, samtidig med at du er oprigtigt interesseret i de input og synspunkter, du mødes med fra dine medarbejdere og øvrige samarbejdspartnere. Du ser derfor dine medarbejdere som aktive medspillere i at drive en god og udviklende skole.

Samarbejdet med lokalområdet vægtes højt. Du har blik for skolens rolle i lokalsamfundet og forstår betydningen af den særlige rolle skolen har som ressource og samlingspunkt i et mindre samfund. Det er dog samtidig afgørende, at du kan holde fokus på skolens kerneopgave - børnenes trivsel og læring. Trekronerskolen skal også i fremtiden være lokalområdets foretrukne skole og daginstitution – ganske enkelt fordi den har noget at byde på i et mangfoldigt landsbymiljø.

Vi forestiller os derudover, at den kommende leder af Trekronerskolen:

 • Er uddannet lærer og oplagt har ledelseserfaring fra en anden skole eller fx fra et job som afdelingsleder
 • Har en lederuddannelse, eller er i gang med at tage en
 • Vil noget med skolen og dens udvikling – og det kan mærkes
 • Er dygtig til at lede og samle personale, børn og forældre og skolens fælles retning
 • Har et sikkert overblik over skolens økonomi og drift og kan være kreativ indenfor rammen
 • Har stærke relationelle kompetencer, som bruges til at finde gode løsninger i tæt dialog med dine medarbejderne, din lederkollega og andre samarbejdspartnere
 • Har personlig integritet og gennemslagskraft. Du kan stå fast - også når vigtige beslutninger skal træffes.

Vi tilbyder
En attraktiv lederstilling på en skole, der udgør et trygt og udviklende miljø for lokalområdets børn fra de starter i vuggestue til de afslutter mellemtrinnet. Skolen har 90 motiverede elever, 27 børn i SFO, 30 børnehavebørn, 11 vuggestuebørn samt i alt 25 dygtige kolleger.
I dagligdagen udgør du sammen med afdelingslederen for skolens SFO og dagtilbud skolens lederteam. Skole- og dagtilbudschefen er din nærmeste overordnede.

Du kan med andre ord se frem til et spændende lederjob, hvor du:
 • Får det overordnede pædagogiske, økonomiske, personale- og styringsmæssige ledelsesansvar for Trekronerskolen og tilhørende institution samt den daglige ledelse af skolen og dens medarbejdere
 • Får et udviklende lederjob på en skole med kompetente medarbejdere og faglige ambitioner
 • Får en unik mulighed for at styrke skolens profil
 • Deltager i faglige netværk sammen med andre skoleledere, ligesom du får tilknyttet en mentor
 • Har en garanteret travl hverdag, der til gengæld aldrig er kedelig
 • Tilbydes attraktive lønvilkår.

Yderligere oplysninger
Du er meget velkommen til at kontakte konstitueret skole- og dagtilbudschef Helle Nørgaard Pedersen på mobil 22 63 25 21, hvis du har spørgsmål. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Du kan læse kommunens vision her, om ’Liv i by og skole’ her, om kommunens ledelsesgrundlag her, vores kvalitetsnotat og skolepolitik her samt se Trekroner Skoles hjemmeside her

Ansættelse sker efter gældende overenskomst og principperne for lokal løndannelse efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation.

Første samtale er planlagt til den 3. februar 2021, og anden samtale afholdes den 17. februar 2021.

Der stilles en opgave, og der indgår test for kandidater, der går videre til 2. samtale.
Tilbagemelding på test foregår den 15. februar i Aabybro.

Der bliver indhentet børneattest i forbindelse med ansættelsen.

Arbejdsstedet er Trekroner Skole, Skolevænget 3, Fjerritslev.

Ansøgningsfrist
Vi glæder os til at modtage din ansøgning senest den 24. januar 2021.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.