Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Engageret stedfortræder for afdelingssygeplejersken på Hæmatologisk sengeafsnit

Hæmatologisk afdeling X søger nu en dygtig sygeplejerske med funktion som stedfortræder til vores sengeafsnit X2, hvor vi behandler patienter med leukæmi og godartede blodsygdomme. Vi søger dig, der elsker at kombinere ledelse og praksis, og som gerne vil være en del af en specialiseret afdeling præget af vækst, humor og ordentlighed. Du vil gerne prøve kræfter med en stilling i et krævende og til tider nørdet speciale, der hele tiden udvikler sig, og du trives som den, der samler trådene i samarbejde med afdelingssygeplejersken. Som vores nye stedfortræder har du fokus på ledelse, sygepleje, udvikling, forskning, drift og logistik – og gerne med et smil.


Stillingen er ledig pr. 1/1 2021 eller snarest muligt.

Du skaber trivsel og godt arbejdsmiljø
Din ledelsesstil er troværdig, og du fungerer naturligt som rollemodel.
Du skaber relationer på tværs af faggrupper, og du brænder for at udvikle den enkeltes og gruppens kompetencer for at få dagligdagen til at fungere effektivt og på et højt fagligt niveau. Du tænker utraditionelt og går gerne nye veje.

Du har fokus på kerneopgaven
”Patienten først” er vores pejlemærke, og det har du hele tiden for øje. Det falder dig naturligt at argumentere med udgangspunkt i afdelingens, OUH’s og Region Syddanmarks strategier. Du ser muligheder i både det monofaglige, tværfaglige og tværsektorielle samarbejde – alt sammen med udgangspunkt i samarbejder med patienter og pårørende.

Derudover:

 • Har du dansk autorisation som sygeplejerske
 • Du har evt. erfaring med det hæmatologiske eller onkologiske speciale
 • Du har gerne dokumenteret ledelsesmæssig erfaring
 • Du lever op til Ledelsesgrundlaget  og  Kodeks på OUH
 • Du har gerne lederuddannelse på minimum diplomniveau.

Vi tilbyder:

 • En udfordrende stilling i en højtspecialiseret hæmatologisk afdeling
 • Gode rammer for personlig og faglig udvikling, bl.a. via formaliseret supervision i stedfortrædergruppen ved psykolog
 • Veluddannede, fagligt kompetente og engagerede sygeplejersker, der er vant til at arbejde selvstændigt og gerne tager ansvar
 • Samarbejde med afdelingens nøglepersoner, kliniske specialister, udviklingssygeplejerske, sekretærer og forskningsenhed
 • Driftsledelse i samarbejde med overlæge og i tæt samarbejde med afdelingsledelsen
 • En fleksibel og omstillingsparat arbejdsplads med højt til loftet, gode kolleger og et godt arbejdsmiljø.

Vores værdier
Vores afdeling er bundet sammen af et særligt værdifællesskab. Vi har for nyligt sat os ned og defineret de fire mest fremtrædende værdier – passer de til dig?

Vi arbejder sammen
På Hæmatologisk afdeling har vi et helt unikt sammenhold, der går på tværs af faggrænser og afsnit. Sygeplejersker, læger, social- og sundhedsassistenter, fysio- og ergoterapeuter, sekretærer, diætister og hospitalspræst arbejder sammen som en enhed for patienternes bedste. Vi har faste tværfaglige konferencer, hvor vi sammen planlægger den bedste behandling for de enkelte patienter, og vi har forskellige tværfaglige arbejdsgrupper, der arbejder målrettet med alt fra ernæring til patient- og pårørendeinddragelse. Afdelingen er præget af en flad struktur, hvor alle kan byde ind med nye input.

Vi tager ansvar
Vi arbejder hele tiden på at blive bedre, og det er dybt indgroet i vores kultur, at vi handler hurtigt for at løse problemer og på at lære af vores fejl. Afdelingen er præget af ordentlighed og af en fællesskabsfølelse, som betyder, at vi tager ansvar for patienter og pårørende, men også for at vi alle lever op til afdelingens værdier.

Vi tænker nyt
Vi er hele tiden på vej nye steder hen, og det kan du se, når du kommer ind i afdelingen. Vi har startet netværket Livskræften til unge patienter med arrangementer i en særlig opholdsstue, og vi har indrettet målrettede patientstuer til delirøse patienter. Vi har en meget aktiv forskningsenhed, hvorfor du vil se projektsygeplejersker, der indsamler data på afsnittene. Vores hjemmeenhed arbejder løbende med patient empowerment – fx i form af hjemmekemo med CADD-pumper.

Vi skaber stemning
Det kollegiale sammenhold er i særklasse hos os. Når du starter, vil du møde en personalegruppe, der tager imod dig med åbne arme. Hos os tager vi hånd om hinanden, og den gode stemning kan mærkes af patienterne, som ofte beder os om at åbne dørene til deres stuer, så de kan høre os grine sammen. Vi har en stor fælles julefrokost og en juletræsfest, hvor man kan tage familien med. I januar holder vi nytårskur, og vi har to fælles årlige temadage. Vi synger morgensang med patienterne året rundt, og vi har et korps af frivillige, som hygger om patienterne. Mange af os laver også ting sammen i fritiden. 

OUH's strategi for sygepleje

Strategi for sygepleje,Hæmatologisk Afdeling X

Læs vores værdibog her

Læs vores virksomhedsgrundlag her

Se afdelingen LinkedIn-profil

Se afdelingens Facebook-profil

Løn- og ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesforhold sker i henhold til overenskomst mellem DSR og Regionernes lønnings- og takstnævn og er omfattet af lokal løndannelse.

Vil du vide mere?
Så kontakt meget gerne Annemarie Mikkelsen, afdelingssygeplejerske på X2, telefon 28 94 00 73.

Ansøgningsfrist er til d. 23/11 2020. Samtaler forventes afholdt d. 26/11.

 

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.