Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Engelsk- og matematiklærer til overbygningen

Herskind Skole og Børnehus søger pr. 1. november 2020 en ny lærer til vores 6. – 9. klasser primært i fagene matematik og engelsk, da en af vores lærere har søgt nye udfordringer. Kan du også undervise i tysk, samfundsfag eller geografi er det kun en fordel. Stillingen er på fuld tid og vi håber du kan starte senest den 1. november 2020 eller gerne tidligere.

Herskind Skole og Børnehus er kendetegnet ved at have en lokal forankring i et aktivt lokalsamfund, en høj faglighed, relationskompetente medarbejdere og en inkluderende tilgang til alle børn.
Vi vægter samarbejde omkring klasser og i team meget højt, og søger en holdspiller der ved, at det vi kan sammen er mere end det vi kan hver for sig.

Vi søger en lærer, der brænder for sine fag, og som også kan blive en aktiv medspiller i udviklingen af det fællesskab, som skole og børnehus udgør.
Skoledelen har lige nu ca. 200 elever fra 0.-9. klassetrin, vuggestuen har 14 børn og børnehaven har 60 børn. Vi har desuden egen SFO og klub på matriklen.

Løn og ansættelse efter gældende overenskomst.

Vil du vide mere er du meget velkommen til kontakte, skoleleder Kasper Jensen, tlf. 87 94 32 52, mail kasper.jensen@skanderborg.dk eller, viceskoleleder Rikke Wenneberg, på tlf. 97 94 32 51 eller mail rikke.wenneberg.pold@skanderborg.dk

Deadline for ansøgning er torsdag den 24. september 2020.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.