Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Engelskunderviser til Niels Brocks Innovationsgymnasium

Er du en dygtig engelskunderviser- og er du optaget af innovation og formidling? Så kan du blive en del af Niels Brocks Innovationsgymnasium.

Om os
Efter sommerferien er vi blevet endnu flere elever på Innovationsgymnasiet. Det er vi naturligvis glade for, ikke mindst fordi det betyder, at vi får brug for flere nye lærere, der har mod på og erfaring med at arbejde med innovation i undervisningen. Innovationsgymnasiet tilbyder tre studieretninger:

  • Innovation og StartUp
  • Projektledelse
  • E-business og digitalisering

På gymnasiet er der 75 engagerede og dygtige lærere, der sammen med dig skal undervise vores knap 900 elever. Vi ønsker at sikre, at vores elever får den mest tidsvarende og fremtidssikrede uddannelse. Kan du bidrage til den udvikling? - så hører vi meget gerne fra dig.

Om stillingen
Vi søger en underviser med kompetence i engelsk. Der er i udgangspunktet tale om en tidsbegrænset stilling på 80% af fuld tid frem til og med juni 2021. Vi arbejder i teams og bygger dele af undervisningen op omkring projekter, hvorfor du skal være indstillet på at samarbejde tværfagligt med kollegerne.

Om dig
Vores elever er dygtige og har store forventninger til deres lærere. Vi lægger stor vægt på, at du har lyst til at udvikle både dine elever og dig selv, ligesom du er indstillet på at deltage aktivt i pædagogiske projekter og i udvikling af dine innovative kompetencer.

Derudover forventer vi, at du:
  • Er optaget af din faglighed og samtidig være dygtig til relations-arbejde med skarpt øje for elevernes læring.
  • Er indstillet på at tage del i en hverdag, hvor processerne er afvekslende, da vi kommer til at afprøve forskellige læringsformer og metoder.
  • Som kollega er støttende, åben og social, ligesom du gerne deltager i den pædagogiske og faglige debat.
  • Deler dine erfaringer, materialer og undervisningsforløb og trives med, at der sættes klare mål, og at der følges op på dem.
  • Er indstillet på at træde ind i en verden, hvor der hele tiden sker store forandringer både som følge af den politiske dagsorden, og som følge af vores eget ønske om at udvikle vores elever, vores medarbejdere og vores organisation.

Krav til uddannelse
Vi forventer, at du har en kandidatuddannelse med det nødvendige antal ECTS point inden for dine fagområder. Vi ser gerne, at du har pædagogikum, men det er ikke et krav.

Du skal være opmærksom på de faglige krav, der stilles for at opnå undervisningskompetence i de fag, du søger på. Du kan læse mere om krav til ECTS point på Børne- og Undervisningsministeriets hjemmeside her. https://www.uvm.dk/gymnasiale-uddannelser/undervisning-og-laeringsmiljoe/faglige-kompetencer

Vi tilbyder
Du får en spændende og dynamisk hverdag i et fagligt miljø med fokus på kvalitet, udvikling og samarbejde. Vores miljø er behageligt og uformelt, og vi sætter pris på at være omgivet af gode kolleger og en nærværende ledelse.

Ansættelsesvilkår
Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst for akademikere i staten eller Personalestyrelsens cirkulære om timelønnet undervisning. Der er mulighed for at søge om tillæg i henhold til reglerne for ny løn.

Mere information
Du kan få yderligere oplysninger om stillingen hos rektor Pil Ayoe Paltorp på pap@brock.dk.

Arbejdssted:
Niels Brock Innovationsgymnasium
Julius Thomsens Plads 10
1925 Frederiksberg C.

Du kan læse mere om vores handelsgymnasier på her. https://nielsbrock.dk/handelsgymnasier

Ansøgning og ansøgningsfrist
Ansøgningsfristen er den 20. september 2020, men vi modtager meget gerne din ansøgning inden, da vi holder ansættelsessamtaler løbende.

Stillingen ønskes besat fra den 1. oktober 2020 eller snarest derefter.

Send din ansøgning, cv og eksamensbeviser i pdf fil via nedenstående link.

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Om Niels Brock
Vi er én af Danmarks mest internationale og innovative uddannelsesinstitutioner med mere end 15.000 elever, kursister og studerende her i landet og omfattende uddannelsesaktivitet i udlandet. På Niels Brock, der daterer sig tilbage til 1881, insisterer vi på at tænke anderledes og på at gøre os umage for at uddanne stadig dygtigere elever, studerende og kursister.

Gennem generationer har Niels Brock været synonymt med medarbejdere, der dygtigt og engageret skaber de bedste rammer for ambitiøse og, videbegærlige og innovative unges personlige og faglige udvikling.

Vores ambition er at være Danmarks mest internationale og innovative handelsskole. Vi udvikler og udbyder uddannelsestilbud, der sikrer dansk erhvervsliv de rette kompetencer og styrker konkurrenceevnen, og vi er anerkendt for vores fagligt og pædagogisk stærke undervisere og dygtige elever. Læs mere om os på www.nielsbrock.dk.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.