Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Enggården i Hundborg søger medarbejder til bofællesskabet

Enggården i Hundborg søger medarbejder til bofællesskabet

Vi søger en medarbejder til bofællesskabet 1. april 2018 evt. gerne før. Stillingen er på 37 timer/uge med arbejde hver 3. weekend.


Enggården er et socialpsykiatrisk arbejds- og bofællesskab, hvor målgruppen er mennesker med psykisk sårbarhed. Vi er et fontænehus som arbejder ud fra internationale standarder, og disse standarder danner rammen om hele vores måde at være sammen på samt tilgangen til hinanden.


Vi arbejder validerende, og det er vigtigt at kunne møde det enkelte menneske fuldstændig fri af fordomme og tolkning - kun det enkelte menneske kender sig selv allerbedst.


Her er højt til loftet, alt er muligt, her er ingen begrænsninger, i stedet finder vi mulighederne sammen. På Enggården har vi stor rummelighed, og her er plads til forskelligheden. Hvert enkelt menneske accepteres som det menneske, det er, og vi arbejder ligeværdigt.


Bofællesskabet har 8 boliger, og vi arbejder i bofællesskabet med at inddele døgnet i arbejde, fritid og hvile. Vi arbejder med medlemsudviklingssamtaler, hvori der indgår livshjul samt måltrappe.


Kompetencer du skal have:

• Du skal være fleksibel, tålmodig, rummelig og troværdig

• Du skal være indstillet på at arbejde med dig selv, og har du en terapeutisk tilgang vil det være en fordel, men ingen betingelse

• Du skal have faglig erfaring omkring psykisk sårbarhed samt livserfaring

• Du skal have gode samarbejdsevner og kunne indgå kompromisserTænker du, at det kan være dig, og har du de kompetencer, der skal til, så vil vi glæde os til at læse din ansøgning.


Løn- og ansættelsesvilkår:

Efter gældende overenskomst.


Ansøgningsfrist:

Den 19. februar 2018 kl. 12.00.


Ansættelsessamtaler vil finde sted den 23. februar 2018.


Yderligere oplysninger:

Se Enggårdens hjemmeside www.enggarden.dk eller kontakt os på tlf. 97 93 72 55.


Fontænegården Enggården

Enggårdsvej 2

Hundborg

7700 Thisted

Telefon: 97 93 72 55

CVR. 37293687

www.enggarden.dk

Mail: fg@enggarden.dk


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her