Enhedschef (kontorchef) til Business Intelligence og Analytics i Landbrugsstyrelsen

Vil du være med til at spille en central rolle i gennemførelsen af Landbrugsstyrelsens nye forretningsstrategi "Nemt, enkelt, til tiden" og lede den enhed, der trækker styrelsen i en mere datadrevet, risikobaseret og udviklingsorienteret retning?  
 
Enhedschefen i Landbrugsstyrelsens enhed Data & Analyse er ansvarlig for udviklingen, vedligeholdelse og understøttelse af styrelsens data warehouse og rapporteringsplatform samt for udviklingen af den risikobaserede kontroludtagning og de samfunds- og erhvervsøkonomiske analyser af styrelsens politikudvikling. Endvidere bliver du ansvarlig for udrulning af styrelsens strategiske LEAN-initiativ. Det er krævende, ansvarsfuldt og kræver høj faglighed – og du får 21 dygtige medarbejdere med på holdet.  
 
OM OS  
Landbrugsstyrelsen er en styrelse under Miljø- og Fødevareministeriet. Styrelsen har ansvaret for ministeriets erhvervs- og miljøpolitik. Data & Analyse er organiseret i Landbrugsstyrelsens ressourceområde i København og består af 4 teams, hvor der til den risikobaserede kontroludtagning er tilknyttet en teamleder.  
 
STILLINGEN  
Dine hovedopgaver omfatter:  

 • Ledelse af 4 teams med højt kvalificerede vidensmedarbejdere  
 • Udrulning af styrelsens strategiske BI-handlingsplan  
 • Udvikling og modernisering af BI og Analytics platforme og redskaber  
 • Sikring af kompetenceudvikling og etablering af best practice metoder  
 • Udrulning af styrelsens strategiske LEAN-initiativ  
 • Videreudvikling af datadrevne kontrolmetoder  
 • Implementering af koncernens økonomiske effektmodel i styrelsen  
Du vil i et væsentligt omfang udføre opgaverne i tæt samarbejde med ledere i de faglige enheder og i IT, og du vil referere til økonomi- og it-direktøren. Styrelsen har i dag et datawarehouse og BI- og Analytics miljø på en platform fra SAS Institute.  
 
OM DIG  
Dine kompetencer omfatter:  
 • Ledelseserfaring med BI fra en offentlig eller privat driftsvirksomhed  
 • Erfaring med anvendelse af BI-teknologier og data management  
 • Erfaring med opbygning af datadrevet produktionsplanlægning  
 • En proaktiv og systematisk tilgang til opgaveløsning  
 • Strategisk, helhedsorienteret og løsningsorienteret ageren  
 • En tillidsbaseret ledelsestilgang, hvor du kan og vil engagere og motivere dine medarbejdere  
 • En evne til et bredt samarbejde med forskellige faggrupper  
Ansættelsesvilkår
Ansættelsen sker på kontraktvilkår med aflønning i løngruppe 1 efter Rammeaftale om kontraktansættelse af chefer i staten. Hvis du er tjenestemand i forvejen, kan ansættelse ske på tjenestemandsvilkår i lønramme 37.  
 
Løn- og ansættelsesvilkår aftales individuelt efter forhandling med dig. Den samlede løn forventes at udgøre omkring 750.000 kr. om året i aktuelt niveau. Hertil kommer pensionsordning og resultatløn.  
 
Nærmere oplysninger  
Læs mere om Landbrugsstyrelsen på vores hjemmeside www.lbst.dk.  
 
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Claus Kornval, Pointer A/S, tlf.: 22976201.  
 
Ansøgning  
Du søger stillingen ved at sende din ansøgning online i vores rekrutteringssystem på www.lbst.dk/job senest søndag d 4. marts 2018 . Vi forventer at holde 1. samtaler 9. marts 2018 og 2. samtaler 19. marts 2018.
 
Udover ansøgningen bedes du vedlægge CV, dokumentation for uddannelse (inkl. karakterer) og eventuelle andre relevante bilag. Er du tjenestemand skal din ansøgning stiles til Dronningen.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

To administrative medarbejdere til Booking i Sekretariat og Byudvikling

Byudvikling og Faciliteter

København
Sekretariat og Byudvikling søger to serviceorienterede medarbejdere med interesse for foreningsliv og folkeoplysning, som vil være med til at udvikle og styrke arbejdet med booking og facilitetsudvikling. Stillingerne er placeret i afdelingens booki...
Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Kontorchef til Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering i København

Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering

København
Vi søger en strategisk orienteret leder, der vil være med til at drive udviklingen inden for brug af offentlige data til effektivisering og økonomisk vækst.Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering er den drivende kraft i arbejdet med at udnytt...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:27. februar 2018

Kontorchef til departementes internationale kontor

Beskæftigelsesministeriets departement

København
Har du ledelseserfaring, og kan du skabe resultater gennem en anerkendende ledelsesstil? Har du erfaring med at agere på et område med politisk bevågenhed? Og vil du være med til at forme den danske indsats på beskæftigelsesområdet i EU-regi og sikr...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:27. februar 2018

Kontorchef til departementets arbejdsretskontor

Beskæftigelsesministeriets departement

København
Har du ledelseserfaring, og kan du skabe resultater gennem en anerkendende ledelsesstil? Har du erfaring med at agere på et område med politisk bevågenhed? Og vil du være med til at videreudvikle den danske arbejdsmarkedsmodel og sikre et fleksibelt...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

Faglig kontorchef til selskabsskatteforhold i den kommende Skattestyrelse

SKAT

København
Har du faglig indsigt i skatteretten, har du interessen for eller besidder du allerede gode lederegenskaber, og har du evnen til at udfordre, så vi hele tiden kan forbedre vores indsatser? Så er du måske vores nye kontorchef i Store selskaber i den ...