Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Enhedschef søges til Enner Mark Fængsels afd. B

Vil du være en del af ledelsen i et af Danmarks mest sikre og moderne fængsler? Så søger Institution Enner Mark, en enhedschef til afdeling B på Enner Mark Fængsel.

Vi ønsker et ledelsesteam, hvor vi i samarbejde opnår resultater, giver medarbejderne ansvar, hvor vi arbejder innovativt i forhold til faglig udvikling, hvor vi giver hinanden og medarbejderne kontinuerlig feedback og faglig sparring, og hvor vi har stort fokus på institutionens arbejdsmiljø.

Om stillingen:

Dit ledelsesansvar vil være todelt og bestå dels af ressource– og driftsledelse som en del af institutionsledelsen, hvor driften af hele fængslet koordineres, og dels af personaleledelse i enheden, hvor dit fokus vil være at sikre faglig ledelse og kompetenceudvikling af enhedsleder og medarbejdere.

Du vil til dagligt være placeret på, og have ansvaret for ledelsen af, en af fængslets 6 afdelinger. Ved behov vil du kunne blive flyttet til en af de øvrige afdelinger, men aktuelt søger vi en enhedschef til afdeling B, der rummer en behandlingsafdeling og en kontraktafdeling med samlet 48 pladser, i sikkerhedskategori 3.

Som enhedschef vil du referere til institutionschefen og indgå i Kriminalforsorgens ledelseskæde mellem institutionschefen og enhedslederne.

Ressource- og driftsledelse
Som enhedschef på Enner Mark Fængsel vil du, blandt meget andet, have ansvaret for:

 • At sikre at medarbejderne har fokus på opgaveløsningen af klienten i centrum og et sammenhængende klientforløb.
 • At omsætte Kriminalforsorgens strategier og planer til tydelige mål for afdelingens medarbejdere.
 • At sikre, der sættes tydelige mål og rammer for udviklingen af det faglige arbejde og motivere til et godt arbejdsmiljø i enheden, og på tværs af institutionen.
 • Ved løbende dialog, at sikre der gives og modtages sparring og koordinering med områdets konsulenter inden for HR, Resocialisering, Sikkerhed, IT, Klientsagsbehandling og Økonomi.
 • Blandt andet ved afholdelse af talsmandsmøder mv., at styrke relations arbejdet og den dynamiske sikkerhed i enheden.
Personaleledelse
Som enhedschef vil du være den primære personaleleder for enhedens enhedsleder og medarbejdere. Her skal dit fokus blandt andet være på at sikre:

 • Faglig ledelse og kompetenceudvikling af enhedsleder og medarbejdere, så de til enhver tid er i stand til at leve op til Kriminalforsorgens medarbejder– og ledelsesgrundlag.
 • Korrekt og loyal formidling af formål og mening med de koncernfælles opgaver, så leverancer sker rettidigt og resultater opnås med høj faglig kvalitet.
 • Et godt arbejdsmiljø med fokus på trivsel, tryghed og samarbejde.
 • Et arbejdsmiljø, hvor der rettidigt og omsorgsfuldt sikres fokus på håndtering af blandt andet sygefravær og volds- og trusselsepisoder. Herunder opfølgning på alle episoder, korrekt registrering og håndtering i overensstemmelse med Kriminalforsorgens nul-tolerance, og iværksættelse af relevante initiativer for at forebygge og reducere antallet af vold og trusler.
 • Ud over den konkrete håndtering af konkrete sygefraværssager, tillige at gennemføre trivselssamtaler og iværksætte relevante forebyggelsestiltag.
 • Talentpleje og –udvikling af medarbejdere, gennem bl.a. målrettet delegering af opgaver.
Om dig

 • Du har stor erfaring med personaleledelse og udvikling af organisationskultur.
 • Du har en faglig og saglig tilgang til opgavevaretagelsen, og kan loyalt arbejde systematisk med både sans for detaljen og ud fra et helhedssyn i forhold til Kriminalforsorgens samlede opgavevaretagelse.
 • Det vil være positivt, hvis du har stor erfaring med misbrugsbehandling og erfaring i forhold til samarbejdet med en ekstern misbrugsbehandlingsleverandør.
 • Du er detaljeorienteret samtidig med, at du er opmærksom på helheden i opgaveløsningen.
 • Du har en anerkendende tilgang, er åben, empatisk og har gode samarbejdsevner.
 • Du er nytænkende i forhold til opgaveløsningen og kan inddrage erfaringer fra andre sektorer.
 • Du er psykisk robust og kan bevare roen og overblikket, også i meget pressede situationer.
 • Du har gode kommunikative kompetencer, både skriftligt og mundtligt.
 • Du er en stærk rollemodel med tydelige værdier, og promoverer organisationens værdier igennem egne handlinger.
Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til relevant overenskomst og aflønning sker efter principperne i Ny Løn. Hvis du er uniformeret tjenestemand sker indplaceringen i henhold til lønaftalen mellem Kriminalforsorgen og Fængselsforbundet i løngruppe 7. Der vil til stillingen være tilknyttet et funktionstillæg samt være mulighed for at forhandle tillæg alt efter kvalifikationer.

Stillingen er uden højeste arbejdstid, og er til besættelse pr. 1. februar 2021, eller snarest derefter.

Tjenestestedet er Institution Enner Mark, Enner Mark Fængsel, Frodesdalsvej 3, 8700 Horsens.

Du vil indgå i fængslets institutionsbagvagtsordning.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem din ansættelse.

Hvis du i forvejen er tjenestemandsansat i staten, vil der være mulighed for at bevare din tjenestemandsansættelse.

Hvem er vi?

Enner Mark Fængsel er en del af Kriminalforsorgen Midt- og Nordjylland. Det er et lukket fængsel beliggende 10 km vest for Horsens med plads til 236 indsatte. Fængslet er et af Danmarks mest moderne og bedst sikrede fængsler, det består bl.a. af et arrestafsnit, fællesskabsafsnit, et behandlingsafsnit, afsnit for banderelaterede indsatte, et særligt sikret afsnit, et isolationsafsnit. Fængslet har omkring 280 medarbejdere.

Du søger stillingen via linket "Søg stillingen”.

Din ansøgning med CV, dokumentation for uddannelse og forudgående erfaring skal være modtaget senest den 14. januar 2021.

Vi forventer at holde samtaler i uge 3.

Som tjenestemand skal du inden ansøgningsfristens udløb den 14. januar 2021 uploade din ansøgning, samt anmode din nærmeste leder om at få en udtalelse/bedømmelse. Denne udtalelse uploades sammen med din ansøgning senest ved indsendelsesfristens udløb den 14. januar 2021.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med samtalen giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister. Inden ansættelse skal vi modtage dokumentation for CV, f.eks. ansættelsesbeviser.

Sikkerhedsgodkendelse er en forudsætning for ansættelsen, ligesom at du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem din ansættelse.

Hvis du indkaldes til samtale, så skal du til samtalen medbringe identifikation f.eks. pas eller kørekort.

Kriminalforsorgen opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.

Spørgsmål til stillingen bedes rettet til Institutionschef Anette Bækgaard på telefonnummer 7255 5601.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.