Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Enhedschef til Direktionssekretariat & Presse i Landbrugsstyrelsen

Vil du være helt tæt på beslutningsprocesserne i en stor politisk ledet organisation? Kan du sikre en høj kvalitet i sagerne og en effektiv betjening af vores direktion og departement? Kan du skabe effektive processer, der giver medejerskab i organisationen? Så er du måske den nye enhedschef, vi søger til Direktionssekretariat & Presse.

Du sikrer sammenhæng og understøtter direktionen

Enheden bidrager til, at direktionen og organisationen kan skabe resultater. Arbejdsdagen er ofte hektisk, og der er mange bolde, der skal spilles i mål. Direktionssekretariatet er bindeled mellem styrelsen og departementet og skal medvirke til at sikre kvalitet i leverancer, samt at tidsfrister overholdes.

Direktionen består af styrelsens direktør samt tre vicedirektører. Der er et tæt samarbejde med direktionen og sekretariatet, der assisterer de enkelte direktører i forbindelse med det daglige arbejde. Du refererer direkte til styrelsens direktør.

Direktionssekretariat & Presse har mange kontaktflader i organisationen, og som enhedschef får du et unikt perspektiv på den bredde og kompleksitet, som Landbrugsstyrelsen rummer. Lige fra kontrollen hos landmanden til de politiske forhandlinger på Christiansborg og i Bruxelles. Enheden skal understøtte direktionen og organisationen i arbejdet med styrelsens strategi ”Nemt, enkelt og til tiden”, der skal sikre et konkurrencedygtigt dansk landbrug til gavn for vækst og arbejdspladser i hele landet, samtidigt med at vi passer på vores klima og miljø.

Vi lægger vægt på, at du:

  • Kan skifte ubesværet mellem de helt store linjer på politisk og strategisk niveau og det helt nære og praktiske i hverdagen og håndtere begge dele
  • Kan tænke på tværs af organisatoriske og faglige skel
  • Kan reducere komplekse problemstillinger og skabe overblik over de centrale elementer
  • Har en veludviklet analytisk sans og dømmekraft
  • Skaber ro i dine omgivelser, også når det går stærkt
  • Viser tillid og ikke er bange for at uddelegere ansvar og arbejdsopgaver. Da hverdagen kan være omskiftelig og travl, er du robust og god til at holde overblik og skabe struktur
  • Kan arbejde med korte deadlines med godt humør
Det vil være et plus, hvis du har gennemført en lederuddannelse.

Direktionssekretariat & Presse

Som enhedschef for Direktionssekretariat & Presse vil du få direkte personaleansvar for syv medarbejdere og en pressechef, som refererer til dig. Enhedens to pressemedarbejdere refererer til pressechefen. Enheden arbejder med direktionsbetjening og minister- og departementsbetjening, tværgående projekter og pressehåndtering.

Leder med stærke samarbejdskompetencer

Du har en akademisk baggrund og flere års erfaring med at arbejde i en større politisk ledet organisation – gerne statslig. Du har erfaring med ledelse, herunder både drift og nærværende personaleledelse samt evt. ledelse af ledere. Vi ser gerne, at du har solid erfaring med ministerbetjening og i at skære en sag til. Dine samarbejdskompetencer er stærke, og du kan skabe ejerskab og følgeskab. Det er en fordel, hvis du også har erfaring med at arbejde med LEAN og effektivisering af processer.

Ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker på åremålsvilkår og i henhold til ”Rammeaftale om kontraktansættelse af chefer i staten” med en grundløn efter løngruppe 1 på kr. 570.080,- i aktuelt niveau. Hvis du er tjenestemand i forvejen, kan ansættelse som tjenestemand efter en konkret og individuel vurdering finde sted i lønramme 37.

Løn- og ansættelsesvilkår aftales individuelt efter forhandling med dig. Ud over grundlønnen kommer individuelt tillæg, åremålstillæg, resultatløn og pensionsordning.

Ansættelsesområdet for kontraktansatte chefer er Miljø- og Fødevareministeriet med tilhørende institutioner. Sker ansættelse som tjenestemand på åremål er ansættelsesområdet Landbrugsstyrelsen.

Tjenestestedet er Landbrugsstyrelsen, Nyropsgade 30, 1780 København V.

Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Kontakt

Du kan læse om Landbrugsstyrelsen på www.lbst.dk/job.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Jette Petersen på tlf. 4193 2320.

Ansøgning
Søg stillingen ved at sende en ansøgning inkl. CV, eksamensbevis og eventuelle andre bilag online i vores rekrutteringssystem (tryk på ”Søg stilling”) senest søndag den 16. februar 2020.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.