Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Enhedschef til Politiker- og pressebetjening

Center for Politik og Kommunikation i Region Hovedstaden søger en dygtig enhedschef, der kan stå i spidsen for ca. 15 medarbejdere, der arbejder med at betjene politikere og presse.

Politikerbetjeningen består af al administrationen omkring vores regionsråd, vores forretningsudvalg og vores regionsrådsformand. Vi kvalitetssikrer indstillinger, vi håndterer medlemsforslag og politikerspørgsmål, vi står for vederlag og refusioner, vi skriver taler og laver oplæg, vi arrangerer og forbereder møder med interessenter og får formandens dag til at hænge sammen.

Pressebetjeningen består af proaktivt pressearbejde om regionens indsatser og resultater og reaktivt pressearbejde, når regionen står med en vanskelig sag. Det koordineres tæt med den interne og eksterne kommunikation, som ligger i samme center, men i andre klynger. Enhedschefen er personaleleder for pressemedarbejderne, men arbejdet er forankret hos en erfaren pressechef, der refererer til centerdirektøren.

Enhedschefen skal være drevet af at arbejde for de mål, som klyngen for Politiker- og pressebetjening netop har sat sig i forbindelse med oprettelsen af klyngen og centeret i november 2019:

  • Glad regionsrådsformand
  • Tillidsfuldt regionsråd
  • Velfungerende samarbejde med regionens andre centre, hospitaler og virksomheder
  • God trivsel
  • Høj kvalitet i sagerne
Som enhedschef i Center for Politik og Kommunikation bliver du en del af et lederteam bestående af enhedschefen for Ledelsesbetjening og -kommunikation, enhedschefen for Digital og visuel brugerkommunikation og centerdirektøren. Du skal være indstillet på en høj grad af helhedstænkning både på tværs af centerets klynger og i hele regionen.

Vi søger en enhedschef der:

  • Leder tillidsfuldt og tydeligt
  • Får det bedste frem i vores medarbejdere og skaber et meningsfuldt arbejdsliv for dem
  • Har stor erfaring med især den administrative og politiske del af opgaven
  • Har forståelse og respekt for pressens dynamik, og samtidig kan give pressechefen stort spillerum
  • Kan tage medansvar for udviklingen af centeret og ansvar for udviklingen af klyngen
Stillingen som enhedschef har siden oktober været varetaget af en af klyngens chefkonsulenter, der fortsat er konstitueret i stillingen.

Du kan kontakte centerdirektør Marie Kruse på 2752 5862, hvis du vil høre mere om stillingen, regionen, centeret eller klyngen.

Du kan også læse mere om de vigtige opgaver, regionens 45.000 medarbejdere varetager inden for sundhed, socialområdet og regional udvikling her https://www.regionh.dk og mere om centeret og klyngen her https://www.regionh.dk/center-for-politik-og-kommunikation

Løn- og ansættelsesforhold fastsættes efter gældende overenskomst.

Stillingen kan søges online senest 18. september 2020. Den er til besættelse hurtigst muligt, og der vil blive holdt ansættelsessamtaler i uge 40.
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.