Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Enhedsleder til KiF Holstebro

Kriminalforsorgen, Institution Midt og Vest Jylland søger enhedsleder, der med blik på tværs af institutionen kan være en stærk faglig leder for medarbejderne i enheden.
Kriminalforsorgens mission
Vi er drevet af at lede en professionel kriminalforsorg til gavn for samfundet og klienten. Vores hovedopgave er at fuldbyrde straf samt forebygge kriminalitet i form af resocialiserende klientrettede tiltag.

Dine opgaver
Du vil sammen med enhedschefen og en enhedslederkollega samarbejde omkring driften af enheden. I ledelsesteamet er der fokus på kvalitet i sagsarbejdet, kommunikation med medarbejdere og samarbejdspartnere samt enhedens samspil med resten af Institution Midt og Vest Jylland.

Som enhedsleder er du det faglige bindeled mellem medarbejderne og cheferne i institutionen. Du har dermed ansvar for enhedens faglige arbejde samt udviklingen af denne.

Du giver i hverdagen faglig sparring til enhedens medarbejdere og skaber tværgående sammenhæng mellem enhedens forskellige fagligheder og differentierede arbejdsopgaver. Vi arbejder over geografiske afstande og udøver ledelse på afstand. Det sætter krav til din måde at kommunikere på, og hvorledes du sikrer at den enkelte medarbejder er klædt på til at løse arbejdsopgaverne.

Du bringer din viden i spil via samarbejdet med enhedschefen og bidrager til at implementere ny viden, metoder o.l. i enheden. Du får en central rolle i Kriminalforsorgens ledelseskæde, som sørger for, at vi effektivt bringer viden fra den enkelte enhed til de øvrige ledelseslag.

Dine arbejdsopgaver er:

 • Varetage den faglige ledelse for det socialfaglige arbejde
 • Sparre med afdelingens sagsbehandlere
 • Skabe rammerne for målopfyldelse
 • Understøtte metodisk brug af Kriminalforsorgens samtaleværktøjer
 • Repræsentere Kriminalforsorgen i eksterne samarbejdsfora
 • Være en del af og deltage i en dynamisk enhedsledelse
 • Dine arbejdsopgaver vil være inden for tilsynsafdelingen i Holstebro
Hvem er du?

 • Du har solid erfaring inden for dit fagområde, som du bringer i spil når du udøver faglig ledelse
 • Du formår at drive og implementere udviklingsopgaver
 • Du har gennemslagskraft og kan skabe følgeskab
 • Du har et godt overblik
 • Du gør organisationens mål og strategi nærværende i den daglige drift
 • Du er uddannet socialrådgiver/socialformidler
Det vægtes at du har lyst til at bedrive ledelse og udvikle dig som leder.

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen aflønnes efter aftale af 18. oktober 2010 mellem Direktoratet for Kriminalforsorgen og Dansk Socialrådgiverforening om indplacering af forsorgs-fuldmægtige i Kriminalforsorgens afdelinger.

Ansættelsesområdet er Kriminalforsorgen Midt- og Nordjylland. Tjenestestedet er beliggende i Holstebro, Brotorvet 5 1. sal, 7500 Holstebro.

Stillingen er uden højeste tjenestetid og ledig pr. 1.marts 2021

Hvem er vi?

Kriminalforsorgen i Frihed (KiF) har ansvar for tilsyn og kontakt med Kriminalforsorgens dømte uden for fængsler og arrester. Arbejdet vil således omfatte tilsyn med betinget dømte, prøveløsladte, behandlingsdømte. Desuden er det KiF, der udarbejder personundersøgelser af sigtede, før deres sag behandles i retten, ligesom KiF deltager i det almindelige kriminalpræventive arbejde i samfundet.

KiF Holstebro er en arbejdsplads med 35 ansatte, bestående af socialrådgivere og administrativt personale. Vi er fordelt på 2 kontorer i Viborg og Holstebro. Vi dækker Midt- og Vestjyllands politikreds, som består af 11 kommuner: Holstebro, Struer, Lemvig, Morsø, Thisted, Herning, Ringkjøbing-Skjern, og Ikast-Brande, Skive, Silkeborg og Viborg og hører under Institution Midt- og Vestjylland.

Du søger stillingen via linket "Søg stillingen”.

Din ansøgning med CV, dokumentation for uddannelse og forudgående erfaring skal være modtaget senest den 18. januar 2021.

Vi forventer at holde første samtale den 20. januar 2021.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med samtalen giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister. Inden ansættelse skal vi modtage dokumentation for CV, f.eks. ansættelsesbeviser.

Hvis du indkaldes til samtale, så skal du til samtalen medbringe originalt eksamensbevis for den ansættelsesgivende uddannelse, sammen med identifikation f.eks. pas eller kørekort.

Kriminalforsorgen opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.

Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte enhedschef Ellen Brüel på telefon 7255 7443.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.