ENSOM SYMASKINE SØGER SEJLMAGER

Vi søger en sejlmager som er klar til at blive en del af en virksomhed som har rygende travlt og samtidig er midt i en selvrealisering. Vi har behov for dig, der hurtigst muligt kan tiltræde vores team af ligesindede og udføre arbejdsopgaver forholdsvis selvstændigt fra starten.

 

I din fremtidige hverdag hos Schultz bliver du en brik i udviklingen og optimeringen af vores produkter og arbejdsgange indenfor opmåling, design og syning af sejl og kalecher. Din position er vigtig for virksomhedens fortsatte mulighed for, konkurrencedygtigt, at kunne producere og levere den danske kvalitet og service som vi er kendt for. Du vil komme ind i et uformelt miljø, hvor arbejdsopgaverne spænder vidt og bredt indenfor sejlmager feltet. I din daglige gang, vil du primært beskæftige dig med sy-opgaver på både sejl og kalecher til lystbåde, nye som gamle. Du vil have opmålingsopgaver ude af huset, hovedsagligt centreret omkring Kolding samt blive sparringspartner til vores anden sejlmager og resten af teamet i produktionen og kontoret. Da arbejdet er sæsonbetonet, arbejder vi alle ugentligt, 41 timer fra uge 8-28 og nyder friheden ved afspadsering i efteråret.

 

Dine vigtigste arbejdsopgaver

 • Udførelse af quick-service
 • Eftersyn og reparation af sejl og kalecher
 • Produktion og udvikling af nye kalecher
 • Opmåling og udvikling til nye sejl, kalecher etc. både manuelt og på CAD/CAM

 

Hvem er du?

 • Vi forventer
  • at du har kendskab til enten sejl eller kalecher og kan arbejde selvstændigt med opgaver indenfor sy og reparationer af disse.
  • at du har erfaring, overblik, flair og føling med faget og materialerne, der skal igennem maskinerne.
 • Det vil være et plus
  • hvis du har en uddannelse som sejlmager
  • hvis du har kendskab til og erfaring med hele paletten af “tekstil”-produkter inden for det maritime, men absolut ikke et krav.
  • hvis du har kendskab til inspektion og analyse af sejls belastningspunkter og kan finde frem til roden af den slidtage sejlene får ved brug.

Vi tilbyder

 • En stabil arbejdsplads med ordnede forhold som god pension, sundhedsforsikring og flextid.
 • Mulighed for at være en del af en solid etableret virksomhed som kigger ind i en opdatering mod den moderne teknologi inden for faget.
 • Rig mulighed for medindflydelse på, hvordan arbejdet i virksomheden i fremtiden er struktureret.

 

Hvem er vi og hvor vi er på vej hen?

Vi er en af de førende virksomheder på det danske marked indenfor produktion af kalecher til lystbåde. Vores navn er kendt i branchen for kvalitet og et højt serviceniveau, hvor vi finder vores styrke i et stærkt team bakket op af et delvist automatiseret produktionsapparat. For at kunne forblive førende og styrke virksomheden yderligere, ser vi frem mod en større digitalisering og optimering af virksomheden som skal lette flere af opgaverne for os alle. Denne proces er både lang, spændende og tilrettes løbende. Her vil du, som en del af os, være med til at tilføre nye ideer til den transformation vi går igennem.

 

Ønskelisten fra os er lang og kan du se dig selv som en del af os, så giv lyd fra dig og lad os tage en snak. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Nicolai Schultz på tlf. 7632 1200 eller info@schultz-sejl.dk.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.