Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Enterprisearkitekt til CBS

Vi søger en enterprisearkitekt, der sammen med arkitektteamet og resten af CBS, kan tale strategier i sammenhæng med teknologi og konkrete systemarkitekturer. Du har overblik og kan skabe visioner, som du formidler til kolleger.

IT-afdelingen på CBS leverer IT-services til CBS’ ca. 2.000 ansatte og ca. 22.000 studerende, der er helt afhængige af gode og sammenhængende IT-løsninger.

Vi har fokus på konsolidering og standardisering, og vi styrer vores teknologiske rejse ved hjælp af vores teknologistrategi, som sætter rammerne for, hvilke teknologier der anvendes. CBS prioriter både Open Source, Microsoft samt Cloud teknologier. Det er vigtigt, at de tre områder spiller optimalt sammen ud fra et blik for helheden og for teknologiernes fordele og ulemper.

Arkitektur på CBS styres via en hybrid organisering, hvor infrastruktur- og løsningsarkitekter er ansat i henholdsvis IT-afdelingens drift- eller udviklingsenhed, for at sikre, at arkitektur er nærværende og løsninger findes tæt på opgaven samt fungerer i praksis. Du vil være placeret i den tværgående arkitekturfunktion direkte under CIO, hvor du referer til chefarkitekten. Arkitekturfunktionen består af chefarkitekten samt en it-systemporteføljemanager.

Udover at arbejde i arkitekturfunktionen med at sætte retning for arkitekturen, understøtte projekter og kolleger, deltager du også i et arkitektforum, hvor alle arkitekter og businesspartnere er repræsenteret, og hvor arkitektur koordineres på tværs. Det er også her, der godkendes IT-løsninger.

Vi lægger vægt på professionelt samarbejde, kompetenceudvikling og samarbejde på tværs af ansvarsområderne. Dette opnår vi gennem en høj grad af åbenhed, dialog og gensidig respekt.

Foruden Arkitekturfunktionen består IT-afdelingen af Drift, Systemintegration, Projektenheden og Supporten - i alt ca. 60 fastansatte medarbejdere. Vi vægter samarbejdet med resten af CBS højt, og ser det som vores fornemste opgave sammen at levere forretningsdrevet IT til CBS.

Dine opgaver

 • Vedligeholde og formidle teknologistrategien samt efterlevelse af denne ved hjælp af standarder, reference-arkitektur, principper, målarkitektur, teknologikatalog, arkitektur reviews m.m.
 • Analysere og rådgive omkring mulige forretningsløsninger samt udarbejde indstillinger og beslutningsoplæg vedrørende IT-arkitektur til ledelsen.
 • Afholde designworkshops med de andre arkitekter.
 • Deltage i visitationsteamet, hvor alle henvendelser til IT-afdelingen omkring ønsker til nye IT-systemer eller ændringer sker.
 • Sikre en sammenhængende IT-arkitektur på tværs af vores IT-portefølje i samarbejde med systemejere, driftsansvarlige, udviklere og projektledere.
 • Lovgivning og Informationssikkerhed vægtes højt, og du har blik for at indtænke dette i både design og drift.
 • Sikre at CBS’ strategi afspejles i arkitekturen samt de enkelte systemvalg og løsninger

Du arbejder struktureret, ser værdien i dokumentation på rette niveau og har fokus på at løse opgaver i perioder, hvor efterspørgslen er stor efter dine kompetencer.

Stillingen er spændende for en person der f.eks. har:
 • Flere års erfaring med analyse og design af løsninger i et enterprisemiljø evt. arbejdet med FDA
 • Gode samarbejdsevner og gerne vil indgå i opgaver på tværs af enhederne i IT-afdelingen
 • Kan gennemskue virkningen af arkitekturændringer på IT-landskabet, standarder og strategier
 • Erfaringer med informationssikkerhedsarbejde
 • Gode procesevner, fx analysere, beskrive, optimere og præsentere
 • Er en stærk kommunikatør på dansk og engelsk i skrift og tale samt er tryg ved at stå ved et whiteboard
 • Er løsningsorienteret og ikke lader det perfekte komme i vejen for det gode

Desuden er vi åbne for, at andre erfaringer og indgangsvinkler til opgaven også kan være relevante.

Vi tilbyder
 • En travl og spændende hverdag, med varierende opgaver inden for forskellige faglige områder
 • God mulighed for at medvirke til at tilrettelægge opgaver
 • En uformel omgangsform
 • En arbejdsplads med foretrukne værdier som forretningsdreven IT, teamspirit og involvering
 • Gode muligheder for efteruddannelse og kompetenceudvikling
 • Et alsidigt teknologisk miljø, der udfordrer din evne til at tænke ’på tværs’
 • Rummelige rammer for tilrettelæggelse af opgaver og en fleksibel arbejdstid (flextid)

Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation, med en indplacering og aflønning afhængig af kvalifikationer og erfaring. Der vil ved ansættelsen være mulighed for at forhandle personlige tillæg. Ansættelsen er 37 timer om ugen. Stillingen er til besættelse snarest muligt.

Yderligere oplysninger
Hvis du vil vide mere om stillingens indhold er du velkommen til at kontakte chefarkitekt Tonny Hjelmberg Laursen, thl.it@cbs.dk.

Samtaler
Samtaler afholdes i ugerne efter ansøgningsfristen. Der vil være en mindre case til anden samtale.

Din ansøgning
Du søger stillingen online ved at åbne linket "Ansøg", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter ansøgning med oplysninger om tidligere beskæftigelse, eksamenspapirer og CV.

Ansøgningsfrist: 20-10-2020

CBS er et unikt erhvervsuniversitet med en høj andel af udenlandske ansatte og studerende. CBS har ca. 644 undervisnings- og forskningsårsværk, 192 ph.d.-studerende og 724 administrative årsværk. Ca. 20.422 studerende er fordelt på bachelor-, kandidat-, MBA/EMBA-, ph.d.- og Executive-programmer, der udbydes på dansk og engelsk. Vores videnskabelige medarbejdere tæller internationale eksperter inden for de klassiske forretningsdiscipliner, men også i filosofi, historie, psykologi, sociologi, jura, politik, informationssystemer og kultur.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.