Entreprenørmaskinemekaniker til rullende værksted

Veletableret frit værksted søger entreprenørmaskinemekaniker

Stillingsbeskrivelse

Med udgangspunkt i en høj grad af faglighed skal du betjene vores kunder inden for entreprenørfaget med udbedring af akut opståede nedbrud på deres materiel.

Du løser opgaverne selvstændigt med udgangspunkt i vores entreprenørvogn, der fungerer som et fuldt udstyret rullende værksted. Når der er tid skal du hjælpe til med reparationer på værkstedet, der er beliggende på Midtsjælland.

Egenskaber

Du er ansvarsfuld og selvstændig som person. Disse egenskaber gør dig i stand til selv at tilrettelægge din hverdag og planlægge en effektiv arbejdsdag.

Kvalitet og kundeservice er naturlige fokusområder for dig og du har en grundlæggende forståelse for vores kunders behov for hurtigt at komme videre.

Erhvervserfaring

Den ideelle kandidat har brancheerfaring fra entreprenørbranchen. Du har under alle omstændigheder solid erfaring med hydraulik, da en stor del af opgaverne omhandler reparationer på hydraulisk udstyr. Derudover skal du have erfaring med almindelige auto- og lastvognsreparationer.

Uddannelser

Du har meget gerne svendebrev som entreprenørmaskine mekaniker. Alternativt kan indgangen til jobbet være gennem en uddannelse som maskinmester, lastvognsmekaniker, landbrugsmaskine mekaniker eller lignende baggrund.

Du tilbydes

En særdeles selvstændig stilling med gode faglige og personlige udviklingsmuligheder for den rette.

Løn og arbejdsvilkår

Du får en løn, der modsvarer dine kvalifikationer, din erfaring og din uddannelsesmæssige baggrund. Vi tilbyder et meget frit og selvstændigt job. På værkstedet har vi en fri omgangstone og godt humør.

Henvendelse

Stillingen søges ved at indsende CV og ansøgning via www.voksewerk.dk. For spørgsmål ring til John Martinussen på telefon 27508868.

Ansøgningsfristen udløber 26. februar 2018, men vi venter gerne på den rette kandidat. Kandidater kaldes til samtale løbende og stillingen kan derfor besættes inden fristens udløb.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her