Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Entrepriseleder - Århus

Den nuværende entrepriseleder er blevet forfremmet til entreprisechef, så vi søger en ny entrepriseleder til afdelingen i Århus.

Som entrepriseleder skal du være med til at sikre struktur i entrepriseafdelingen, så store og små entrepriseopgaver udføres som aftalt og til tiden. Du skal sikre, at gulvlæggerne er klædt godt på til at løse opgaverne, så der bliver taget højde for specialaftaler, samt sørge for tilbagemelding fra gulvlæggerne efter at opgaven er udført. Du vil få ansvaret for ca. 10 gulvmontører i afdelingen, men det skulle gerne blive til lidt flere.

Arbejdsområder:

 • Ansvarlig for planlægning og udførelse af entrepriser
 • Kontakt til sælgere og kunder om udførsel og tidsplaner
 • Projektstyring og opfølgning
 • Mindre lageropgaver
 • Danne faktureringsgrundlag og tjekke efterkalkulationer
 • Rådgivning omkring gulvløsninger både internt og eksternt

Du er god til planlægning og ved, hvad der skal til for optimering af projekterne. Du er i besiddelse af et godt og sikkert overblik, og forstår at motivere til samarbejde. Endvidere er du udadvendt, har et godt humør og en stor portion gåpåmod. Du er jordnær, og er ikke bange for at gå forrest. Du begår dig lige godt med gummistøvler på, som ved forhandlingsbordet.

Din profil:

 • Du kan kommunikere på flere forskellige niveauer i organisationen
 • Du er meget ansvarsbevidst og pligtopfyldende
 • Du kan motivere og inspirere en hårdtarbejdende flok gulvlæggere
 • Du formår at holde mange bolde i luften uden at miste overblikket
 • Du har god flair for IT

Du har en relevant baggrund, måske som faglært med byggeteknikeruddannelsen eller lignende, og erfaring med entrepriseledelse fra et tilsvarende job. Kendskab til epoxy-, polyurethan og/eller selvnivellerende gulve vil være en fordel, og du har gerne erfaring med AB92. Derudover har du en god økonomisk og forretningsmæssig forståelse.

Vesla Gulve tilbyder dig gode lønforhold, et udfordrende og selvstændigt arbejde i en resultatorienteret organisation. Samarbejde med en energisk og samarbejdsvillig entrepriseafdeling og organisation.

Vesla Gulve A/S er en af de førende i Norden indenfor fugefri industrigulve udført med epoxy, polyrethan eller specialcement som bindemiddel. De renoverer og overfladebehandler eksisterende gulve. Derudover er de med på helt nye byggeprojekter, hvor de sikrer, at kunden fra start får et gulv med meget lang levetid. Gulvene fra Vesla Gulve opfylder en lang række specifikke egenskaber afhængig af de krav, der stilles til gulvets overflade. Det kan være i forhold til udseende, hygiejne, rengøringsvenlighed, slidstyrke, kemikalie- og temperaturresistens, ledningsevne, skrid sikring osv. Vesla Gulve er en virksomhed i stadig vækst med pt. 50-55 medarbejdere, og de udlægger hvert år over 1 million m2 gulve og belægninger. Fra baderum på få m2 til industribygninger og p-huse på mange tusind m2. Se mere på www.vesla.dk

Send din ansøgning samt CV til PRO&CO hurtigst muligt via knappen "Søg stillingen". Ansøgningerne behandles løbende.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.