Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Entrepriseleder med salgsmæssig flair søges til Arkil Asfalt


Er du ressourcebevidst og går du ind for mindre CO2 og mere genbrug? Vil du være med til at give nyt liv til nedslidte veje med 100 % genbrug af asfalten, mindst 90 % reduktion af CO2 udledning og hurtigere ibrugtagning for bilisterne, så følg vores vej.

Sæt dit aftryk på Danmarks infrastruktur
Du bliver en del af vores asfaltdivision, der udfører alle former for asfaltbelægninger og vedligeholdelsesarbejder på motorveje, landeveje, kommuneveje, lufthavne, parkeringspladser, industriarealer m.m. Herudover sælges asfalt direkte fra vores asfaltfabrikker, og vi har eget laboratorie, hvor der konstant arbejdes på at forbedre eksisterende asfaltprodukter og udvikle nye typer af asfalt og belægninger.

Bidrag til et stærkt team
Du bliver tilknyttet afdelingen for specialbelægninger i Hasselager, som er kvalitets-, miljø og arbejdsmiljøcertificeret og består af 15 fagligt stærke medarbejdere.

I dagligdagen færdes du på landevejene i hele Jylland og på Fyn. Du arbejder fleksibelt fra forskellige kontorpladser, ude hos kunderne, samarbejdspartnere og projekter.

Du oplever et godt samarbejde blandt kollegaerne, hvor vi sparrer aktivt med hinanden til gavn for både projekterne og vores faglige videreudvikling. Tonen er uformel, og der er kort afstand mellem medarbejdere og ledelse, hvilket betyder korte beslutningsveje.

Dit arbejde omfatter bl.a. salg af BSM-opgaver samt andre asfaltrelaterede ydelser i Danmark, herunder kalkulation, ordreoprettelse, igangsætning af entrepriserne samt efterfølgende faktureringsforslag og opfølgning med virksomhedens kunder. Du får hele Danmark som din arbejdsplads.

BSM er vejen til en grønnere fremtid
Med Bitumen Stabiliseret Materiale BSM er vi de første i Nordeuropa med en banebrydende metode. Vi kan med BSM opnå store besparelser på CO2 udledningen samt spare transporten til og fra asfaltværket, idet processen foregår in-situ i én arbejdsgang. Metoden bidrager også til store ressource- og råstofbesparelser i og med, at vi kan genbruge 100 % af den eksisterende asfalt, der allerede ligger på vores veje.  

Fordelene ved BSM er:
  • 100 % genbrug af den nedbrudte asfalt
  • min. 90% reduktion i CO2 udledning
  • intet nyt råstofforbrug
  • mulighed for anvendelse af tidligere opfræst asfaltmaterialer
  • dybderenovering af vejen, som udført på traditionel vis er en omkostningskrævende proces
  • udvidelse af en vej uden en samlingsrevne

Som entrepriseleder med ansvar for salg af BSM, er du med til at finde bæredygtige løsninger, som sikrer både et godt miljø og en god infrastruktur til fremtidige generationer, og som samtidig kan være med til at understøtte Arkils og vores kunders klima- og CO2-målsætninger.

Er du nysgerrig efter flere oplysninger?
Divisionsdirektør Lars Kim Jørgensen i Arkil Asfalt fortæller gerne om jobbet, du træffer Lars Kim på mobil nr. 2016 5154.

Vil du med vores hold?
Kan du se dig selv i stillingen, så send os straks din ansøgning, CV og relevante eksamenspapirer ved at klikke på "Send ansøgning".

Vi opfordrer alle, uanset køn og etnicitet, til at søge stillingen.
Vi glæder os til at høre fra dig.
 
Om Arkil
I Arkil bliver du en del af en stor familieejet entreprenørvirksomhed med vide rammer og en flad struktur.
Hos os er innovation, selvstændighed og ansvar nøgleord i det daglige.
Vi lægger vægt på at være ordentlige, professionelle og ærlige, så vi efterlader et godt indtryk og et stærkt samarbejde, vi kan bygge videre på. Vi prioriterer et sundt og sikkert arbejdsmiljø og var nomineret til Arbejdsmiljøprisen 2018.

Læs mere på www.arkil.dk.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.