Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Entrepriseleder til anlægsopgaver på jernbanen


Har du lyst til at skabe resultater ved i samarbejde med dine kolleger at styre forskellige entrepriser? Forstår du at kombinere dit øje for kvalitet med din menneskelige indsigt? Har du en god sans for planlægning og forstår vigtigheden af at kende detaljerne i en god plan?

Aarsleff Rail A/S er en del af Aarsleff-koncernen, og som den største danske aktør på jernbaneområdet har vi kompetencerne til at gennemføre en bred vifte af bane- og anlægsarbejder både i egenproduktion og i samarbejde med andre internationale specialister inden for baneanlæg. Vi oplever en rigtig positiv udvikling, som betyder, at vi vækster og har travlt, hvorfor vi søger en ny kollega til vores team på 23 kolleger.

Er projektledelse din passion?
Du får tilknytning til kontoret i Hvidovre og vil primært beskæftige dig med projekter på Sjælland. Vi har en del aktiviteter i Norge og Sverige, hvorfor vi også kan tilbyde dig at få tilknytning hertil, hvis du ønsker et mere internationalt islæt i dit arbejdsliv på længere sigt.

Projekterne spænder bredt inden for anlæg eksempelvis jordarbejder, sporarbejder og afvanding. Vi er tit en del af tværfaglige jernbaneprojekter, hvorfor du i din rolle som entrepriseleder også får berøring med andre fagområder og skal have samarbejdet til at fungere på tværs. På projekterne er det din opgave sammen med projektledelsen at sikre, at den samlede gennemførelse af projekterne sker så optimalt som muligt i forhold til kundernes forventninger, anvendelsen af ressourcer, den samlede økonomi og under hensyn til jernbanesikkerhed og arbejdsmiljø. Da vi arbejder på jernbanen, kan der forekomme nat- og weekendarbejder med aflønning derefter.

Der er plads til, at vi tilpasser rollen din baggrund og dine ønsker, ligesom vi også gør en dyd ud af at give mere ansvar, i takt med at du udvikler dig i entrepriselederrollen. Derfor skal du også se dette som en mulighed for at vokse med opgaven i et trygt miljø med stor faglig viden, du kan trække på. Samtidig vil du få adgang til etablerede værktøjer og systemer, der gør din opgaveløsning nemmere.

Din hverdag på jernbanen
Som entrepriseleder er din evne til at få samarbejdet mellem interessenterne til at glide helt central. Det betyder, at du skal være med til at sikre gode relationer med samarbejdspartnere, og du fungerer i dagligdagen også som bindeled mellem produktion og projektledelsen. Herudover får du en varieret hverdag, hvor dine opgaver blandt andet bliver:

  • at styre og planlægge egenproduktion i samarbejde med formænd og projektlederen
  • at sikre en velgennemtænkt og detaljeret plan for arbejdet for den næste uge, kombineret med at du har overblikket over det enkelte projekt
  • at foretage produktionsopfølgning og sikre kvaliteten i arbejdet
  • at styre underentreprenører.

Vores kultur er præget af, at vi er en virksomhed i vækst med en stærk holdånd. Det betyder, at vi har en bramfri jargon overfor hinanden med plads til mange grin, samtidig med at vi altid støtter hinanden i opgaveløsningen.

Er du vores nye kollega?
Vi forestiller os, at du har en relevant teknisk uddannelse som ingeniør eller bygningskonstruktør gerne kombineret med branchekendskab fra et lignende job. Din rolle er selvstændig, hvilket du skal trives med. I forlængelse heraf skal du også være parat til at tage hurtige beslutninger og skabe fremdrift, når situationen kræver det af dig. Samtidig skal du have sans for at skabe en god kommunikation, da du kommer til at samarbejde med mange forskellige grupper. Generelt er det en udadvendt rolle, hvor du vil få kontakt med folk på tværs af faggrænser. På grund af at vi bevæger os ud fra, hvor vores projekter er, er det også nødvendigt, at du er indstillet på en til tider lang arbejdsdag og generelt er fleksibel i forhold til arbejdssted og -tid, naturligvis på gunstige vilkår.

Lyder det som noget for dig?
Du er velkommen til at kontakte sektionschef Morten Hansen på telefonnummer 2942 6752 for at få yderligere oplysninger.

Klik på knappen "Send ansøgning" for at sende din ansøgning.

Vi skal have din ansøgning senest søndag den 31. januar 2021.
 Aarsleff Rail A/S er et førende dansk jernbaneentreprenørselskab. Vi har kompetencer inden for alle banetekniske discipliner og har gjort det til vores speciale at udtænke, planlægge og udføre alle former for infrastrukturprojekter på og omkring det danske jernbanenet. Vi har konstant fokus på effektive og innovative løsninger, og vores standarder for projektledelse og professionelt samarbejde er høje. Det gælder både før, under og efter projekterne, og vi stræber altid efter at levere den bedste løsning til vores kunder. Vi beskæftiger ca. 400 medarbejdere og indgår i den internationalt positionerede Aarsleff-koncern. Læs mere om os på www.aarsleffrail.com

Hovedkontor: Hasselager Alle 5, DK-8260 Viby J · Kontor Øst: Industriholmen 2, DK-2650 Hvidovre


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.