Entrepriseleder, tømrer - København

Dygtig tømrer der kan lede og projektstyre flere spændende tømrerentrepriser

Jobbet:

Med udgangspunkt fra afdelingskontoret i København, og med reference til en kompetent og nærværende direktør i Herning, får du det gennemførende ansvar for en række fagentrepriser i hovedstadsområdet. Din ledelsesopgave vil spænde bredt, lige fra planlægning og igangsætning af entreprisen, herunder opmåling af materialer m.v. til løbende indsatsstyring af de enkelte tømrersjak med fokus på tæt byggestyring, opfølgning og kvalitetssikring over koordinering med de øvrige fagentrepriser på pladsen og frem til aflevering af den færdige fagentreprise. Efterkalkulation og evaluering af din fagentreprise, bliver ligeledes en del af din opgave.

Du kommer til at løse dine opgaver i et miljø præget af ”frihed under ansvar”. Du skal således trives med at tage ansvar og du skal motiveres af personlig udvikling. Der er tale om et job, hvor man i høj grad ønsker at udvikle dig og dit potentiale i virksomheden.

Kvalifikationer:

Du har erfaring med entreprise og byggeledelse og du kan dokumentere, at du selvstændigt og med succes har styret tømrerentrepriser, både målt på tid, økonomi og kvalitet. Den ideelle kandidat er uddannet tømrer, suppleret med en uddannelse som bygningskonstruktør. Du har en høj arbejdskapacitet og ikke mindst arbejdsmoral og din lederstil afspejler gennemslagskraft, overblik og engagement.

Både din performance og dit potentiale ligger noget over gennemsnittet inden for branchen – ikke mindst fordi virksomheden gerne ser, at medarbejderne har et vækst- og udviklingspotentiale.

Du tilbydes:

Et spændende og selvstændigt job i en økonomisk solid byggevirksomhed, der tilbyder en unik mulighed, hvis du vil bevise dine færdigheder og udnytte disse i en fremtidig karriere inden for byggebranchen. Du får således en enestående mulighed for at ”vokse” i en innovativ virksomhed med en flad og uformel organisation.

Du får et tæt samarbejde med engagerede og kompetente kolleger og du vil opleve et miljø, præget af en uformel omgangstone, professionalisme, handlekraft samt hurtige beslutningsprocesser og godt humør. Løn- og ansættelsesvilkår forhandles individuelt.

Din ansøgning og dit detaljerede CV mærkes ”01.11.81” og mailes til stilling@eandersen.dk. Al henvendelse bliver behandlet fortroligt.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:13. februar 2018
Udløbsdato:14. marts 2018

Entrepriseleder, beton - København

ERWIN ANDERSEN A/S

Middelfart
Dygtig beton-profil der kan lede og projektstyre flere spændende betonentrepriser Jobbet: Med udgangspunkt fra afdelingskontoret i København, og med reference til en kompetent og nærværende direktør i Herning, får du ansvar for en række fagentrepris...
Indrykket:20. februar 2018
Udløbsdato:19. marts 2018

Byggeleder

ERWIN ANDERSEN A/S

Middelfart
Karrierestilling i solid byggevirksomhed * Stærk kultur og moderne organisation Jobbet: Med udgangspunkt fra afdelingskontoret i København, og med reference til regionsdirektøren, får du det gennemførende ansvar for en række fagentrepriser, eksempel...