Entusiastisk og serviceminded butikselev med lokalkendskab

Brænder du for salg og kundeservice, kan du nu kickstarte din karriere hos Lomax, som er Danmarks største online totalleverandører til dansk erhvervsliv.

Om stillingen

Som butikselev hos Lomax får du mulighed for at kickstarte din karriere inden for handel og service i en virksomhed med et højt ambitionsniveau, god teamånd og stærkt fællesskab.

Du kommer bl.a. til at arbejde med salg til både private og virksomheder som besøger butikken, bestilling og opfyldning af varer samt vejledning og rådgivning omkring vores mere end 35.000 produkter.

I forbindelse med dine daglige opgaver vil du stifte bekendtskab med ERP-programmet: Microsoft Dynamics NAV, som er et økonomistyringsprogram, hvor bl.a. alle vores bestillinger og salg registreres.

Det er vigtigt for os, at du får et godt læringsmiljø, hvor du kan udvikle dig både fagligt og personligt. Vi vil derfor sammen tage ansvar for din læring. Når du starter, vil du få en plan for dit uddannelsesforløb, hvor du får mulighed for at udvikle dig selvstændigt i jobbet.

Hvis du er dygtig til dit arbejde, ser vi dig gerne fortsætte din karriere hos Lomax. Vi tilbyder dig derfor også muligheden for videreudvikling i form af bl.a. kurser inden for kommunikation, salg og service.

Dine daglige opgaver vil bl.a. bestå af:

 • Bestilling og opfyldning af varer
 • Betjening og vejledning af butikkens kunder
 • Ansvar for fotografering, opslag og henvendelser på sociale medier for butikken.

Hvem er du?

Du er fra Frederikssundsområdet, har lokalkendskab og har en uddannelsesmæssig baggrund fra HHX, EUX, EUD eller en alm. studentereksamen med et efterfølgende relevant EUS 5-forløb.

Dertil har du et naturligt servicegen og en sand sælger gemt i maven samt et ønske om en længerevarende karriere inden for salg og kundeservice.

Desuden forventer vi, at du:

 • Har talegaverne i orden og er god til at tale med mange forskellige typer af mennesker
 • Er glad for at arbejde med sociale medier og har flair for at skabe opmærksomhed og wow-effekt om opslag og materialer
 • Er smilende og imødekommende selv på de mest grå dage
 • Har en forkærlighed for og motiveres af salg
 • Arbejder godt sammen med andre og tøver aldrig med at give en hånd med
 • Er god til at skabe og bevare overblikket, når det går stærkt.

Dine personlige egenskaber er også vigtige, og vi forventer derfor, at:

 • Du er pålidelig, velovervejet og tålmodig. Du er troværdig og har altid øje for detaljen. Du bruger tid på at gøre et ordentligt stykke arbejde og tager dig tid til både opgaver og kunder.
 • Du er serviceminded, udadvendt og god til at lytte. Du er god til at skabe kontakt til andre og sikrer, at alle kunder får det, som de forventer på basis af en god behovsafdækning.
 • Du er overbevisende, positiv og behagelig. Du kan udstråle smil og troværdighed i selv de mest krævende situationer. Du har gåpåmod og entusiasme, samtidig med at du udviser naturlig respekt for andre.

Vi tilbyder:

Når du starter hos os, kommer du gennem et grundigt introduktionsforløb, hvor du kommer rundt i hele virksomheden og bliver præsenteret for hver enkelt afdeling, så du ved, hvordan vi er organiseret, og hvem der laver hvad.

Du får ansvar og masser af muligheder for at udnytte dine kompetencer fuldt ud i et spændende job blandt mere end 140 engagerede kolleger i Frederikssund. Det betyder meget for os, at du udvikler dig i jobbet. Og hvis du har brug for at videreudvikle dine kompetencer gennem efteruddannelse og kurser, støtter vi meget gerne op om dette.

Vi lægger stor vægt på et uformelt, sjovt og lærerigt arbejdsmiljø med mulighed for at få indflydelse. Men vi forventer, at du løbende holder dig orienteret om den udvikling, der sker inden for dit område.

Praktiske detaljer

Der er tale om en toårig elevplads på 37 timer om ugen med fleksible arbejdstider, som vi ønsker besat fra den 1. september.

Løn m.v. følger de til en hver tid gældende vilkår i butiksoverenskomsten mellem Dansk Erhverv Arbejdsgiver og HK Handel. Du kommer til at arbejde på vores hovedkontor i Frederikssund.

Kunne du tænke dig at være en del af Lomax-holdet, så send din ansøgning og dit CV i PDF-format via linket/knappen "Søg jobbet". Upload også gerne eksamensbeviser, udtalelser og referencer etc.

Vi afholder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat, så send gerne din ansøgning allerede i dag.

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte vores butikschef, Henrik Rasmussen på telefon 47 36 80 12 eller HR-partner, Anders Bendorff på telefon 24 62 19 65. Vi glæder os til at høre fra dig!

Hvem er vi?

Lomax har eksisteret siden 1962 og har udviklet sig fra at være en traditionel katalogforretning til i dag at være en moderne internetbaseret virksomhed med dag til dag-levering. Lomax er i dag Danmarks største online totalleverandører til dansk erhvervsliv. Lomax leverer et bredt sortiment inden for kontorartikler, elektronik, møbler, lagerudstyr, køkken, catering & rengøring og har et stærkt voksende varesortiment med mere end 35.000 varenumre.

Vi er i dag mere end 160 medarbejdere lokaliseret i Skanderborg, Odense, Helsingborg/Sverige og Frederikssund (HQ) og har i mange år haft høj vækst. Hos Lomax er vi ambitiøse og søger konstant at blive bedre til det, vi gør. Vores mål er at blive en af landets dygtigste e-handelsvirksomheder.

Du kan se mere om Lomax på www.lomax.dk


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.