EPOXY-medarbejder m. håndværkersnilde

For kunde i Jammerbugt Kommune søger vi en frisk medarbejder m. håndværksmæssig snilde, som er vant til at bruge arbejdsredskaber som båndsav, el-høvl, excentersliber og håndværktøj i øvrigt.

Du vil blive en del af teamet, som bl.a. støber, monterer og formgiver letvægtsfendere, som opbygges af lukket celleskum og belægges med armeret flexibel polyuretan (PUR). Derudover øvrige arbejdsopgaver i produktionen efter behov.

Om du er tømrer, bådbygger, smed eller andet er ikke så afgørende, men at dine hænder er håndværksmæssigt godt skruet på er. Erfaring med produktion i polyurethan PUR vil være en fordel, men er ikke et krav - Epoxy-certifikat er et krav.

Du skal være indstillet på, at ca. 20% af arbejdstiden vil være montagearbejde i hhv. DK, SV og NO (kan være af 1-2 ugers varighed).

Der er tale om en Try & Hire-løsning - en fast stilling, hvor opstarten er som vikar.

Arbejdets indhold

  • støbning af skumblokke / centerskum
  • montering og formgivningaf skumblokke / celleskum
  • sprøjtearbejde med polyrathan
  • rejsearbejde jvf. ovenstående
  • øvrige opgaver, herunder støbeopgaver i produktionen

 

Om dig

  • du har epoxy-certifikat
  • du er pligtopfyldende og mødestabil
  • du kan udføre en arbejdsopgave efter fremviste instruktioner
  • du har fysikken i orden da arbejdet til tider er fysisk krævende
  • kan fremvise en straffeattest

Udover EPOXY-certifikat... skal du kunne tale, læse og skrive dansk.

Opstart og Løn: snarest muligt og efter aftale.

Ansøgning: Er du interesset og har du kvalifikationerne, så send din ansøgning samt CV på mail til job7@medarbejderne.dk og husk at skrive "Epoxy-medarbejder" i emnefeltet.

Medarbejderne ApS er et veldrevet rekrutteringsfirma, som med baggrund i en sund forretningsfilosofi og høj etisk standard er inde i en god og kontrolleret vækst. Vi har mere end 15 års erfaring med rekruttering på stort set alle niveauer og sætter en ære i at skabe kontakt mellem arbejdsgiver og arbejdstager.  

Medarbejderne ApS er landsdækkende og repræsenteret med kontorer i Horsens, Vejle, Vejen, Viborg, Hobro, Struer, Middelfart, Hjørring, Åbenrå, Ringsted og Høje Taastrup.  

Vi har ingen ambition om at blive Danmarks største rekrutteringsfirma, men at være det bedste!


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Produktionsmedarbejder m. håndværksmæssig snilde (Epoxy)

Medarbejderne ApS

For kunde i Jammerbugt Kommune søger vi en medarbejder m. håndværksmæssig snilde, og som er vant til at bruge arbejdsredskaber som båndsav, el-høvl, excentersliber og værktøj i øvrigt. Du vil blive en del af vores team, som bl.a. støber, monterer og...
Indrykket:16. marts 2018
Udløbsdato:14. maj 2018

Produktionsmedarbejder (ufaglært)

Medarbejderne ApS

Hjørring
For vores kunde søger vi arbejdsomme produktions- og fabriksmedarbejder, som er frisk på arbejde på forskellige tidspunkter på døgnet ... produktiuon, jord & beton, træ eller anden håndværksmæssig. Ligeledes har vi brug for medarbejdere med truckcer...
Indrykket:17. april 2018
Udløbsdato:11. juni 2018

Stabil medarbejder til malerafdeling

MELSEN TECH A/S

Aalborg
Melsen Tech søger stabil medarbejder til vores malerafeling, da vi har forrygende travlt. Arbejdsopgaver vil bl.a. være: Spartling, slibning og lakering af emner Afdækning m.m. Om dig ser vi at: Du er mødestabil. Du er kvalitetsbevidst. Du har gerne...
Indrykket:19. april 2018
Udløbsdato:14. juni 2018