Er arbejdsmiljøet vigtigt for dig og vil du gerne have en arbejdsplads, hvor der er stor mulighed for både udvikling og indflydelse? Så læs her:

Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi søger en ernæringsassistent, kok eller en med en anden kostfaglig baggrund
Vi har brug for flere medarbejdere for at nå vores mål og søger derfor nye kollegaer, der har en kostfaglig uddannelse som for eksempel ernæringsassistent eller kok, og som udover en passion for at lave mad, også kan lide at arbejde med mennesker og begå sig på en arbejdsplads med stor social ansvarlighed.

Hos os kan du blive udfordret på hele madproduktionspaletten, idet vi laver alt fra bunden og sylter, bager, braisserer, salter, tørrer og laver røgvarer, fonder og krydderiblandinger. Af
produktionsformer har vi både varmholdt mad, køleproduktion og hot-fill. Vi er et meget innovativt køkken, der har stor fokus på økologi, miljø og bæredygtighed, så du må være indstillet på at afprøve nye ting og deltage i forskellige projekter. Du skal være med til at implementere vores bæredygtighedsstrategi, der hovedsaligt omhandler nedbringelse af CO2-udslippet fra både råvarer, produktion og emballage, mindre madspild og en endnu højere økologiprocent. Sideløbende med dette skal vi selvfølgelig sikre, at patienter, ansatte og gæster får gode spiseoplevelser hos os.

Du må meget gerne have viden om - og lyst til - at arbejde med økologi og bæredygtighed. Du skal have sans for at arbejde med råvarer i sæson og for at lave god mad fra bunden i store gryder. Du skal kunne lære fra dig, da vi uddanner mange elever i hospitalskøkkenet. Vi forventer, at du er ansvarsbevidst og målrettet og ikke mindst er åben for forandring, da vi er et køkken, der godt kan lide at afprøve nye ting.

Medarbejderen i denne stilling får både personalekantinen, hospitalskøkkenet og muligvis
afdelingskøkkenerne som sin arbejdsplads. Der vil ugentligt forekomme én senvagt og du vil skulle arbejde hver 5. weekend. I weekenden vil det hovedsaligt være patientmaden det handler om.

Stillingerne er som udgangspunkt en fuldtidsstilling og arbejdstiden ligger i tidsrummet 6.30-19.30.
Har ovenstående fanget din interesse så send os venligst en ansøgning senest den 18. maj 2022.
Samtaler vil blive afholdt den 23. og 24. maj.
Stillingen er ledig til besættelse pr. 1. juni eller snarest muligt derefter.
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst samt efter reglerne om ny løn. Stillingen er betinget af en tilfredsstillende børneattest. 
Yderligere oplysninger om stillingen kan indhentes hos konst. leder Karen Bundgaard 78427431

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Er arbejdsmiljøet vigtigt for dig og vil du gerne have en arbejdsplads, hvor der er stor mulighed for både udvikling og indflydelse? Så læs her:

Vi søger en ernæringsassistent, kok eller en med en anden kostfaglig baggrund
Vi har brug for flere medarbejdere for at nå vores mål og søger derfor nye kollegaer, der har en kostfaglig uddannelse som for eksempel ernæringsassistent eller kok, og som udover en passion for at lave mad, også kan lide at arbejde med mennesker og begå sig på en arbejdsplads med stor social ansvarlighed.

Hos os kan du blive udfordret på hele madproduktionspaletten, idet vi laver alt fra bunden og sylter, bager, braisserer, salter, tørrer og laver røgvarer, fonder og krydderiblandinger. Af
produktionsformer har vi både varmholdt mad, køleproduktion og hot-fill. Vi er et meget innovativt køkken, der har stor fokus på økologi, miljø og bæredygtighed, så du må være indstillet på at afprøve nye ting og deltage i forskellige projekter. Du skal være med til at implementere vores bæredygtighedsstrategi, der hovedsaligt omhandler nedbringelse af CO2-udslippet fra både råvarer, produktion og emballage, mindre madspild og en endnu højere økologiprocent. Sideløbende med dette skal vi selvfølgelig sikre, at patienter, ansatte og gæster får gode spiseoplevelser hos os.

Du må meget gerne have viden om - og lyst til - at arbejde med økologi og bæredygtighed. Du skal have sans for at arbejde med råvarer i sæson og for at lave god mad fra bunden i store gryder. Du skal kunne lære fra dig, da vi uddanner mange elever i hospitalskøkkenet. Vi forventer, at du er ansvarsbevidst og målrettet og ikke mindst er åben for forandring, da vi er et køkken, der godt kan lide at afprøve nye ting.

Medarbejderen i denne stilling får både personalekantinen, hospitalskøkkenet og muligvis
afdelingskøkkenerne som sin arbejdsplads. Der vil ugentligt forekomme én senvagt og du vil skulle arbejde hver 5. weekend. I weekenden vil det hovedsaligt være patientmaden det handler om.

Stillingerne er som udgangspunkt en fuldtidsstilling og arbejdstiden ligger i tidsrummet 6.30-19.30.
Har ovenstående fanget din interesse så send os venligst en ansøgning senest den 18. maj 2022.
Samtaler vil blive afholdt den 23. og 24. maj.
Stillingen er ledig til besættelse pr. 1. juni eller snarest muligt derefter.
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst samt efter reglerne om ny løn. Stillingen er betinget af en tilfredsstillende børneattest. 
Yderligere oplysninger om stillingen kan indhentes hos konst. leder Karen Bundgaard 78427431

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


+

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.