Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

ER BÅDE DIN HJERNE OG DIT HJERTE GJORT AF ET SÆRLIGT STOF? CHEF SØGES TIL HUSET VENTURE STORKØBENHAVN…

Vi søger en forretningsorienteret leder til vores socialøkonomiske virksomhed: Huset Venture Storkøbenhavn. Du skal være gjort af et stof, hvor du udover at have et stort driftsfokus motiveres af social ansvarlighed, cirkulær økonomi og FN’s verdensmål. Huset Venture Storkøbenhavn har tre separate forretningsområder, der skal ledes på en både kommerciel og værdibaseret måde …

Huset Venture Storkøbenhavn består af et professionelt skrædderi med systue, en kursus- og afklaringsafdeling, samt et bæredygtigt firmagavekoncept. I alle afdelinger er der en faglig teamleder, så vi har brug for en øverste chef, der binder virksomheden sammen og sørger for, at den er i drift.  

Dine arbejdsopgaver

Som chef for Huset Venture Storkøbenhavn skal du drive og udvikle virksomheden efter Huset Ventures velafprøvede forretningskoncept (link længere nede). Du skal varetage samarbejdet med leverandører, kunder og samarbejdspartnere – herunder de omkringliggende kommuner. Du har ansvar for husets økonomi, afrapportering, drift og udvikling, og du vil få overordnet personaleansvar.

Huset Venture Storkøbenhavn driver forretning på tre meget forskellige områder, og det skyldes, at vores virksomheds formål er at skabe arbejdspladser til mennesker, der pga. enten ulykke, handicap eller sygdom ikke kan arbejde på fuld kraft, men stadig indeholder masser af gåpåmod, virkelyst, faglige kompetencer og arbejdsevne. Hele 95 % af vores ansatte er derfor i fleksjob.

 

Kan du motiveres af DOBBELT bæredygtighed?

Vores succeskriterie er at være både økonomisk og socialt bæredygtige. Du skal derfor kunne blive motiveret af denne særlige, DOBBELTE bæredygtighed, og en af dine grundlæggende værdier skal være, at du helt konkret gerne vil være med til at gøre en stor menneskelig forskel og dermed gøre verden til et bedre sted. Det lyder måske højtravende, men i praksis betyder det bare, at du ved at arbejde hos os får et arbejde med en dybere mening.  

 

Faglige kompetencer:

 • Solid erfaring med at drive og udvikle forretning/erhverv
 • Stærk i personaleledelse
 • I stand til at arbejde med regnskaber og budgetter
 • Erfaring med planlægning og organisering
 • Gerne erfaring med samarbejde mellem det private erhvervsliv og det offentlige
 • viden om socialøkonomi
 • Måske erfaring med et af de tre forretningsområder
 • I stand til at arbejde i en kompleks virksomhed, der både er idealistisk og økonomisk funderet.

 

Personlige kompetencer:

 • Handlekraftig og selvstændig ildsjæl
 • Empatisk og rummelig
 • Kommunikerende og god til opbygning af netværk
 • Anerkendende og tillidsfuld tilgang til medarbejdere og samarbejdspartnere
 • Mod til at have visioner og gå efter dem.

 

Huset Venture Storkøbenhavn er en del af den landsdækkende, socialøkonomiske virksomhed Huset Venture. Du kommer til at referere til adm. direktør Inge Bak, og du vil i øvrigt indgå i et fast samarbejde med Huset Ventures stabsafdelinger, der fysisk ligger i Huset Venture Aarhus. Du vil blive en del af den tværgående ledelsesgruppe.

Jobbet tager udgangspunkt i ordinær ansættelse på 37 timer. Ansættelsesvilkår forhandles individuelt. Arbejdssted: Telegrafvej 4, 2750 Ballerup. Ansøgningsfrist søndag d. 5. juli 2020.  

Send ansøgningen med relevante bilag og eventuelle referencer til HR-medarbejder Majbritt Simonsen på job@husetventure.dk. Eventuel henvendelse om stillingen til adm. direktør Inge Bak på 8628 3555. Samtaler gennemføres fra uge 33.

Du kan læse mere om Huset Venture Storkøbenhavn her https://husetventure.dk/storkobenhavn/ og om Huset Ventures koncept her https://husetventure.dk/storkobenhavn/videncenter/huset-venture-konceptet/ Huset Venture er Danmarks største registrerede socialøkonomiske virksomhed med afdelinger i Aarhus, Kolding, Ringkøbing og Storkøbenhavn. Huset Venture drives på markedsvilkår med et socialt formål om at skabe job til mennesker, der har nedsat arbejdsevne. 95 % af vores knap 160 ansatte arbejder derfor på særlige vilkår. Huset Venture består af to søjler – dels en kursus- og afklaringsenhed og dels erhvervsafdelinger inden for bl.a. reklame, web, regnskab, brugskunst og skrædderi.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.