Gem job

Er det her du skal tjene penge i sommerferien? Timelønnede afløsere til Hjemmeplejen Distrikt Nærum

Om jobbet

Du kommer ud til borgere i eget hjem, som er visiteret til ydelser fra hjemmeplejen. Du yder den daglige hjælp til lettere pleje- og omsorgsopgaver, samt til praktisk bistand.

Din profil

Du har en sundhedsfaglig baggrund, er under uddannelse eller er uuddannet med erfaring fra hjemmeplejen eller plejehjem. Du er engageret, stabil og interesseret i at hjælpe den ældre borger i eget hjem.

Derfor skal du vælge os

I Distrikt Nærum har vi fokus på høj faglighed i opgaveløsningen. Vi har fokus på og efterlever det gode arbejdsmiljø, hvor umiddelbarhed, ligeværdighed og humor er vigtige værdier. Vi har respekt for hinanden og alle faggruppers bidrag til den daglige opgaveløsning.

Du vil få en grundig introduktion til opgaverne.

Ansættelsesvilkår

Jobbet er i dagvagt og/eller aftenvagt på hverdage, helligdage og weekender og med start snarest.

Ansættelse er betinget af en tilfredsstillende straffeattest.

Kørekort er en fordel, men ikke et krav.

Om os

Distrikt Nærum har til huse på Langebjerg 6, 2850 Nærum og er en del af Social og Sundhed i Rudersdal Kommune. Distriktet ligger tæt på Nærumbanen og der er gode busforbindelser 100 meter fra vores kontorer.

Ansøgning, samtale og kontakt Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor.

Samtaler: Holdes løbende


Gem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.