Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

ER DIN SALGSERFARING STØBT AF BETON? BLIV ACCOUNT MANAGER PÅ FYNOdense

Hvad er det for en stilling?
Har du længere erfaring med salg indenfor beton- og konstruktionsprodukter? Har du lyst til at åbne nye døre til kunder i dit eget distrikt? Så er du måske vores næste Account Manager.

Som Account Manager bliver du en værdsat samarbejdspartner for vores betonkunder på Fyn og derfor er det vigtigt, at du har erfaring med teknisk salg. Med udgangspunkt i dit hjemmekontor på din bopæl, vil du være problemløseren, der forstår at analysere og optimere vores kunders udfordringer på byggepladserne og på kontorerne. Du driver din hverdag gennem struktur og planlægning, og du er klar på finde den rigtige løsning til kunden i samarbejde med dine kollegaer ved hjælp af vores nye CRM-system ”Salesforce”.

Vi klæder dig på til at drive distriktet og du bliver en del af en kultur, hvor vi hjælper hinanden og prioriterer teamwork, så vi sammen kan skabe solide resultater. Din vigtigste opgave ligger derfor i dialogen med og salget hos kunden. Derfor ser vi gerne at du allerede har flere års erfaring med teknisk salg og kan dokumentere gode resultater i tidligere roller.

Hvem er Hilti?
Vi leverer produkter,teknologier, software og services til den globale byggesektor. I løbet af desidste 75 år har vi opbygget et internationalt renommé baseret på stoltetraditioner, nyskabende produkter og ekstraordinær service. Med over 31.000ansatte i mere end 120 lande er der masser af muligheder for, at du kan udvikledig og opbygge din karriere både nationalt og internationalt.

Hvad involverer stillingen?
RÅDGIVENDE SALG Du får en rådgivende salgsrolle, der bygger på relationer med betonkunder, som ønsker produkter af højeste kvalitet fra et brand, de kender og stoler på. Som deres professionelle rådgiver finder du frem til de mest rentable løsninger, som dækker netop deres behov – fra helt konkrete maskiner og værktøj til softwareløsninger og ingeniørtimer.

EGET DISTRIKT Som Account Manager i Hilti vil du få dit eget distrikt og være med til at koordinere salg-, service-, og marketingaktiviteter overfor dine kunder i distriktet, ligesom du udarbejder konkrete salgsmål og salgsbudget for kunden. Du skal også analysere markedet og lægge strategien for din kundeportefølje, så det stemmer overens med Hiltis overordnede strategier, budgetter og mål. Derfor er din forståelse for vores forretning mindst lige så vigtig som erfaring fra branchen eller med salg.

DAGLIG GANG Du får din daglige gang på byggepladser, kontorer og værksteder, og dine kunder spænder lige fra indkøbere og projektledere til virksomhedsledere. En del af din opgave vil derfor være at lave demonstrationer af fx vores unikke software til klassificering af værktøj, som er et branchens mest innovative produkter.

OPLÆRING Du kommer på et intensivt træningsseminar af tre ugers varighed, og vi stoler derfor på at du kan blive specialist i Hiltis produkter og deres anvendelse.

Du driver din hverdag gennem struktur og planlægning, og du er klar på finde den rigtige løsning i samarbejde med dine kollegaer.

Hvad tilbyder vi?
Du får enestående træning i både vores kultur, produkter samt salgsteknikker og -modeller. Vi arbejder med en direkte salgsmodel med fokus på professionel rådgivning direkte til kunderne. Derfor tilbyder vi et 3-måneders introduktionsprogram og kurser, så du får al den viden, du behøver for at få succes i jobbet. Som en del af dit introduktionsprogram vil du få 4 ugers træning i vores produkter og salgsmodeller sammen med kollegaer på tværs af vores region.
Samtidig får du stor frihed til selv at påvirke og planlægge din hverdag, og du bliver en del af et kompetent team, hvor du ofte er på telefonen med dine kollegaer. Derudover er du dagligt i kontakt med din Regionale Salgschef, som løbende giver dig coaching og feedback.

Hvorfor skal du søge stillingen?
Hos Hilti handler succes om samarbejde og evner. Med vores uddannelse og støtte i ryggen har vi tillid til, at du vil gøre en indsats og kan levere fantastiske resultater. Giver du alt, hvad du har, belønner vi dig med en udfordrende hverdag samt unikke udviklings- og karrieremuligheder.

Kvalifikationer

  • Du har +4 års teknisk salgserfaring og en stærk forretningsforståelse.
  • Du er klar på at lære og klar på at udfordre dig selv.
  • Du har stærke kommunikative og sociale kompetencer.
  • Du er struktureret og god til at planlægge din hverdag.
  • Du er dedikeret, dristig og besidder en sund konkurrenceånd.
  • Du tænker positivt og i løsninger.
  • Du bor på Fyn.

Det er et krav, at du har et gyldigt kørekort og du har retten til at køre bil. Hilti stiller firmabil til rådighed i rollen. Du har selv mulighed for at vælge mellem en gulplade eller en hvidplade bil.

Er du fristet til at søge – eller vil du vide mere? Så tjek hilti.dk/careers.

Du kan søge stillingen ved at klikke på ”Send ansøgning”. Du behøver ikke skrive en ansøgning: du skal blot sende dit CV og besvare spørgsmålene i systemet. Det tager et par minutter. Vi vil løbende afholde samtaler.

Reference No: WD-0004971

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.