Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du Æblehavens nye social- og sundhedshjælper?

Om jobbet

En af vores kolleger har valgt, at begynde studie og vi søger derfor en social- og sundhedshjælper til vores dagteam.

Har du et ønske om, at arbejde med mennesker med demens og være en del af et tværfagligt team hvor faglighed, læring og godt arbejdsmiljø går hånd i hånd? Så er den ledige stilling som social- og sundhedshjælper i bofællesskabet Æblehaven måske noget for dig?

Dit arbejde vil bestå i, at planlægge og udføre pleje- og omsorgsopgaver samt yde praktisk bistand til en gruppe beboere. Du vil indgå i et tværfagligt samarbejde med afdelingens øvrige medarbejdere om, at sikre den mest optimale pleje og omsorg for den enkelte beboer ud fra individuel hensyntagen til den enkeltes ressourcer, ønsker og behov. Du skal med din faglighed som hjælper være med til fortsat, at skabe og videreudvikle et varmt og trygt hjem for beboerne – og deres familier – bl.a. gennem hverdagsaktiviteter og samvær.

Din profil

Du er uddannet social- og sundhedshjælper – eller måske bliver du det snart? - og har særlig interesse for demens. Du har en kreativ tankegang og næres af, at ikke to dage er ens.

Du er pædagogisk, tålmodig og nærværende i dit møde med den enkelte bebeoer – og du ser beboerens familie og netværk som en betydningsfuld og vigtig samarbejdspartner.

For at komme i betragtning til stillingen er det ikke en forudsætning, at du har erfaring fra demensspecialet så længe du har lyst til, at lære nyt og udvikle dig – både i den daglige praksis i arbejdet med beboerne og gennem samarbejdet dine kolleger.

Derfor skal du vælge os

Du vil gennemgå et særligt tilpasset introduktionsprogram til dig ved din ansættelse, så du oplever dig klædt på til selvstændigt at varetage dine arbejdsopgaver.

Du vil blive en del af et engageret og positivt indstillet tværfagligt team bestående af social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere, sygeplejerske og pædagoger. Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor vi sætter et godt kollegaskab og positivt arbejdsmiljø højt. Vi vægter at være fagligt nysgerrige og, at lære af hinanden på tværs af faggrupper og erfaring højt - og tilbyder gerne kompetenceudvikling f.eks. gennem kurser, temadage og lign.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er ledig og til besættelse snarest muligt. Den er på 32-35 timer/uge i dagvagt med weekendarbejde hver 3. uge.

Om os

Æblehaven er et skærmet bofællesskab for borgere med demenssygdomme. Afdelingen er delt i tre mindre boenheder med hver 8 lejligheder og et fælles ophold. Boenhederne grænser alle op til en fælles aflukket have.

Æblehaven er en selvstændig afdeling under Plejecenteret Frydenholm. Plejecentret består samlet af Frydenholm (59 permanente plejeboliger), bofællesskabet Æblehaven (24 boliger til borgere med demens) samt daghjemmene Frydenholm og Skovvang.

På plejecentret lægger vægt på, at sikre vores beboere og borgere det for dem mest optimale tilbud, og vi har fokus på – på tværs af afdelingerne – at samarbejde om, at sikre den faglige kvalitet, gode overgange for borgerne samt mulighed for meningsfulde aktiviteter og samvær i hverdagen. Vi er beliggende på Kongevejen i Holte, tæt på naturskønne omgivelser – og med gode forbindelser til offentlig transport.

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor.

Samtaler: samtaler afholdes løbende og efter aftale

Vil du vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Ayoe Lindgreen på tlf. 72 68 22 81 eller afdelingsleder Nina Bendik-Poulsen på tlf. 72 68 37 13.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.