Er du Alternativets nye økonomiske rådgiver?

Vi søger en progressiv, grønt tænkende økonomisk rådgiver, der evner at koble et klassisk
finanslovsudspil med Alternativets tænkning om tre bundlinjer. Hvis du samtidig har forståelse for politisk strategi og lyst til iværksætter- og erhvervspolitik, så er det måske dig, vi er på udkig efter. Erfaring med politisk og parlamentarisk arbejde er et plus. Og det samme gør sig gældende, hvis du har viden om de mest interessante strømninger, når det gælder cirkulær økonomi, nye ejerskabsformer og økonomisk demokrati. Fik vi sagt, at du også er talnørd på den klassisk økonomiske måde? Godt, for vi skal turde udfordre det eksisterende med faglighed.

Du bliver en del af Alternativets sekretariat på Christiansborg, der yder faglig og politisk støtte til Alternativets folketingsmedlemmer i deres parlamentariske arbejde. Vores arbejdsplads er præget af et højt fagligt ambitionsniveau og et ønske om at bygge en ny demokratisk bro imellem det parlamentariske arbejde på Christiansborg og alt det spændende, der sker i samfundet rundt om os.

Send din ansøgning til: job@alternativet.dk og skriv alene ’Økonomisk rådgiver’ i emnelinjen. Din ansøgning skal bestå af dit CV samt en motiveret ansøgning, der bl.a. indeholder en besvarelse af følgende spørgsmål:

”Hvilken økonomisk tænkning og forståelse ser du komme efter den neoliberale, som har domineret den politiske og økonomiske tænkning i de senere år – og hvilke virksomheder, organisationer, institutioner, byer eller lande er i dine øjne længst med at føre denne tænkning og forståelse ud i livet?”

I Alternativet ønsker vi at afspejle og repræsentere hele samfundet. Derfor opfordrer vi alle uanset alder, køn, handicap, religion og etnisk baggrund til at søge. I udvælgelsen af kandidater til første samtale, anonymiserer vi ansøgernes alder, køn og navn. Desuden vil vores eksterne rekrutteringspartner facilitere en personlighedstest inden endelig ansættelse, så matchet er optimalt for begge parter.

Ansøgningen skal være os i hænde snarest – og senest d. 20. februar. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte politisk chef Leila Stockmarr på telefon 61624768.


PS: Vi er ikke lønførende, men sammen med alle dine nye kolleger får du mulighed for at gøre Danmark til et grønnere, mere demokratisk og entreprenant samfund.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:29. januar 2018
Udløbsdato:20. februar 2018

Er du Alternativets nye udenrigspolitiske fyrtårn?

Alternativets Folketingsgruppe

Brænder du for at gøre Danmark til det bedste land for verden, og har du samtidig en ambition om at gøre institutioner som EU og FN langt mere demokratiske og gennemsigtige for at sikre en bredere folkelig forankring og større gennemslagskraft? Godt...
Indrykket:20. februar 2018
Udløbsdato:6. marts 2018

Rådgiver til FN-byen i København

Udenrigsministeriet

København
Rådgiver til FN-byen i København Udenrigsministeriet søger i samarbejde med FN-byen i København en rådgiver ( project manager ) til FN-byen i København. Læs mere om stillingen her. Opgaver og ansvar Danmark yder omfattende politisk og finansiel støt...
Indrykket:20. februar 2018
Udløbsdato:17. april 2018

Digital rådgiver - Bliv dine kunders sparringspartner

ATRIUMWEB A/S

København
Digital rådgiver Bliv dine kunders sparringspartner Hos atriumWeb A S søger vi i øjeblikket digitale rådgivere, der elsker at skabe nye relationer og pleje netværk. Som digital rådgiver er du kundens sparringspartner inden for den digitale verden. D...
Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Ambitiøse data- og analyseprofiler søges til undervisningsområdet

Styrelsen for It og Læring

Har du lyst til at være en del af udviklingen af data i undervisningssektoren og er du vild med at arbejde med data, tal og analyser? Så er et job som fuldmægtig i Center for Data og Analyse lige noget for dig. Hvem er vi? Styrelsen for It og Læring...
Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Forretningsudvikler til årsopgørelsen i den kommende Skattestyrelse

SKAT

Vil du hjælpe med at servicere 5 millioner skatteydere? Brænder du for udvikling og for at skabe gode processer? Så har du muligheden nu, hvor du sammen med dygtige kollegaer i vores lønmodtagerteam skal drive udviklingen af årsopgørelsen. Spændende...