Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du ambitiøs på dit fags vegne? Så søger Psykiatrisk Center Amager dig som overlæge.

Vi søger en speciallæge i psykiatri, der er interesseret i og har viden om ikke-psykotiske lidelser og specielt personlighedsforstyrrelser og depressioner.

Vi kan tilbyde en ansættelse i et dynamisk psykiatrihus, hvor patienten er i centrum. Du bliver en del af et center, hvor vi har et vedvarende ønske om at dygtiggøre os og om at forbedre behandlingstilbuddene for vores patienter i overensstemmelse med et godt miljø og god trivsel for medarbejderne.

Vi lægger vægt på sammenhæng mellem klinikken og forskning, blandt andet gennem KAG psykoterapi-samarbejdet og et udbygget internt undervisningsprogram.

Du bliver en del af et afsnitt, der har et godt professionelt miljø med erfarne medarbejdere med engagement, humor og god interkollegial vekselvirkning.

Velkommen indenfor hos Ambulatorium for psykoterapi
I afsnittet behandler vi patienter med ikke-psykotiske lidelser i henhold til beskrivelserne for ”pakke-forløb”. Vi behandler depressiv enkeltepisode, periodisk depression og behandling af personlighedsforstyrrelser på både hoved- og regionsfunktionsniveau.

Psykoterapeutisk afsnit er en ambulant enhed med aktuelt 27 medarbejdere fordelt på afsnitsledende psykolog og overlæge, 5 speciallæger, psykologer, tværfagligt behandlerpersonale, socialrådgiver og lægesekretærer.

Afsnittet er kendetegnet ved et stærkt tværfagligt samarbejde, en høj grad af selvstændighed hos den enkelte medarbejder samt gensidig respekt og ansvarlighed for fælles opgaver.

Ambulatorium for psykoterapi har indenfor de senere år gennemgået en forbedringsproces med fokus på at imødekomme et øget kapacitetshensyn. Således har vi ansat flere medarbejdere og indført ugeplaner.

Desuden er både hoved- og regionsfunktion omlagt for bedre at kunne imødekomme øget krav om fleksibilitet for patienten og hurtig adgang til behandling.

Vores forventninger til dig
Vi søger en speciallæge med interesse for og viden om ikke-psykotiske lidelser og specielt personlighedsforstyrrelser og depressioner. Du må også gerne have interesse for selv at arbejde psykoterapeutisk. Der er god mulighed for kollegial sparring og undervisning.

Behandlingen er overvejende gruppebaseret. Metodemæssigt anvender vi både kognitiv adfærdsterapi, dialektisk adfærdsterapi og mentaliseringsbaseret terapi. Derfor er det en fordel, at du har kendskab hertil, gerne på specialistniveau.

Hvad bliver din rolle?
Som overlæge vil du have primært klinisk tilknytning til personlighedsforstyrrelsesbehandlingen på både hovedfunktionsniveau og regionsfunktionsniveau.

Du vil især arbejde med opgaver orienteret mod indledende vurderinger og opfølgende samtaler med patienter og evt. pårørende. Du vil også bidrage til at udføre medicinsk behandling og evt. somatisk vurdering.

Konkret bliver nogle af dine opgaver:

  • evt udredninger
  • udfærdigelse af statusattester eller lign. på anmodninger
  • psykoterapi i grupper og individuelt
  • deltage på konferencer i afsnittet og i undervisning både internt i afsnittet og på centeret for læge- og psykolog-gruppen
  • bagvagtsfunktion
Om Psykiatrisk Center Amager
Psykiatrisk Center Amager har et optageområde, der på nær Christianshavn dækker hele Amager og Vesterbro inkl. Sydhavnen. Befolkningstallet udgør omkring 250.000 borgere med forventning om yderligere befolkningstilvækst.

Centret har ca. 500 årsværk. Centeret har såvel døgnafsnit som ambulante funktioner. Centret har 129 sengepladser fordelt på fem intensive og tre åbne sengeafsnit samt et modtageafsnit og dertil hørende akutmodtagelse.

Den ambulante behandling varetages i to psykiatriske ambulatorier på hhv. Hans Bogbinders Allé og Gl. Kongevej og i Psykoterapeutisk og Ældrepsykiatrisk Ambulatorium, som ligger på Digevej. Derudover har vi et OPUS Ambulatorium, Gadeplansteam og Kompetencecenter for Selvmordsforebyggelse.

Psykiatrisk Center Amager er et universitetshospital med uddannelses- og undervisningsaktivitet samt en Forskningsenhed.

Løn- og ansættelsesforhold
Stillingen er 37 timer ugentligt og aflønnes i henhold til gældende overenskomst.

Tiltrædelse den 1. oktober 2020 eller snarest herefter.

Ansøgningsprocedure
Ansøgningen skal indeholde oplysninger om CV, autorisation/eksamensbevis samt oplysninger om tidligere ansættelser.

Interesseret?
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til klinikchef René Sjælland, rene.sjaelland@regionh.dk eller afsnitsledende overlæge Line Hansen, line.hansen@regionh.dk

Søg stillingen via linket på siden senest fredag den 10. juli 2020 kl. 12.00.

I Region Hovedstadens Psykiatri ønsker vi et sikkert og sundt arbejdsmiljø, der bidrager til, at alle medarbejdere får de bedste betingelser for at udvikle sig og trives. I den forbindelse tilbyder vi røgfrie arbejdspladser, løbende vedligeholdelsestræning og spændende karriereveje.

Læs og hør mere om dine karrieremuligheder og Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.